Şimdi Ara

s22 Ultra mı s23 Plus mı (S23+ Alındı) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
36
Cevap
0
Favori
6.050
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Yani 13 pro deseniz bilemiyorum derim de düz 13 alacağıma ben s23 alırdım.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • İki cihaz da memnun eder ama ben olsam S23 Plus alırdım.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Değer kaybı olur hocam ya S23 seneye fena değer kaybeder.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ne diyorum N kullanıcısına yanıt

verilen paranın degerini korumak isteyen iphone almalı baska secenegi yok 4 yıllık ip11lerden ornek alsın insanlar

• S22+ tan s23+'a geçtim Aşırı memnunum

• Aynen öyle garip bir durum ama öyle ıphone değer kaybetmeyi bırak ne kadar kullansanda değerini koruyor hatta değer kazanıyor.

Örnek 11 evet 6700 TL ye ilk çıktığında kuzenin aldığını biliyorum şuan 17 civarında..

• arkadaşlar merhaba,

bende şu an s10 plus kullanıyorum 128 gb+ 128gb micro sd kartlı haliyle.

açıkçası s22 ultra ve s23 plus arasında kaldım ancak beni s23 plus'a iten nedenler şunlar,

* Artık kavisli ekranlı telefonlardan sıkıldım ekran koruyucu bulamıyorum bulduğumda adam gibi yapışmıyor kenarlardan kalkıyor, bu tarz ekranlara cam ekran koruyucu bulamadığım için pvc film gibi çokta ekranı korumayacak fimler takıyorum o da çok koruyucu olmuyor, s23 plus bu anlamda düz ekran olduğu için daha kullanışlı gelmesi

* S23 plus daha yeni model oluşu, daha uzun süre güncelleme (+1 yıl daha) alacak olması hatta samsung'un açıklamasında s23 serisine 2028'e kadar destek vereceğiz demesi

* Daha yeni çıkan güncel model olması beni s23 plus'a itiyor.

S22 Ultranın cazip gelişinin tek sebebi kamerası ama ekranının kavisli olması ve telefonun kılıfla devasa büyüklüğe ulaşması ise soğutan sebepler,daha önce note 5 kullanmıştım ama speni çok aktif kullanan birisi de değilim.

siz ne dersiniz s22 ultra mı?alayım yoksa s23 plus mı? s23 plus'ın kamerası da beni üzmez diye düşünüyorum.

6.6'' ekranda bence yeterli, s22 ulta 12 gb ram olacak,s23 plus 8gb ama işlemci ile o açığı kapar diye düşünüyorum.

bu yazdıklarım ışığında siz ne öneride bulunursunuz, özellikle s23 plus kullananların yorumları da önemli benim için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cselmanlar -- 6 Mart 2023; 10:13:57 >

• sanırım yine kamera artıları ve diğer özellikleri sebebiyle 512 gb s22 ultra alacağım gibi görünüyor, s23 plus güzel ama fiyatlar neredeyse 512 gb s22 ultra ile aynı olunca o daha ağır basıyor.Satmak istesem s23 plustan daha kıymetli olacak gibi.

s23 plus'ı nedense iphone 14 - pro - pro max modelleri arasında bir de böyle bir şey var deyip çıkartılan çok arada kalan ara bir model olan ve de çok arka planda kalan iphone 14 plus gibi görmeye başladım

fikrini belirten olmamış ama kararım bu yönde olacak gibi.

• cselmanlar kullanıcısına yanıt

s22 ultrada verimsiz çabucak ısınan pili sömüren samsung yapımı gen 1 işlemci var hocam sırf bu etken bile s23 plusa yönlendirdi beni ayrıca kavisli ekrana ne tür ekran koruyucu takıcam vs gözümde büyüdü düz ekran en iyisi kalemle vsde isim olmadıgına gore s23 plus aldım gectim

• doğrudur hocam benim de açıkçası tercihim s23 plus'tı ancak giderek s23 ultra 256 gb'a doğru yol alıyor gibiyim keza s22 ultra 512 gb ile s23 ultra 256 gb arasında çok az fark var.

sanırım s23 ultra 256 gb alacağım gibi teşekkürler.

• Hayırlısı olsun hocam s23 ün hiçbir serisi kullanıcısını üzmez

• cimbomlusinan kullanıcısına yanıt

s23 plusa göre s22 ultra daha iyi bence tip olarak ekran olarak

ama iki ultra arasında ne fark var ki

batarya ne kadar fark ediyo ekstra ne var acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScORphY -- 6 Nisan 2023; 14:47:43 >
  • ScORphY kullanıcısına yanıt

S22 ultra kullanmadım Kalem olayıyla pek aram yok ama dediğim gibi pil süresi, stabilite, daha oturmuş ve daha güncel bi donanım sebebiyle aynı paralarsa s22 ultra yerine s23 plus tercih ederim

• bende s23 aldım çok ısınıyor telefon normal mi

• pilde çat diye kapanıyor, eski basit telefonum bile kapanmadan önce uyarı veriyordu, hatta geride açılabiliyordu kısa bir süreliğinede olsa bu kadarda ısınmıyordu...!

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.