Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1484. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.668
Cevap
610
Favori
1.357.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 14801481148214831484
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Kardeş başlarda bende de oldu o durum arka arkaya 2 kez dondu telefon ikincisinde de hiç açılmadı bu restart olayı sonradan aklıma geldi ses tuşu ve açma tuşuna baya basılı tutarak açabildim telefon bozuldu diye baya endişelenmiştim aşırı ısınmadan kaynaklıydı sanırım hala maalesef ısınma sorunu var biraz s24 ultrada

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arada wipe cache yapmak mantıklı bence

• Hurafe26 H kullanıcısına yanıt
    belirli periyotlarla faydalı bir işlem cihazın hafiflediğini anında hissettiriyor..

• turbo610 T kullanıcısına yanıt
    Bende hiç ısınma olmadı hocam garip bir durumdu. Ama google kaynaklı olduğu kesin. Uygulama zaten her zaman stabil değil

• Buyrun hocam

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Aralık güncellemesinden sonra ben de memnun değilim. Çok lag var. Belki ocak güncellemesi düzeltmiştir ama o da daha gelmedi bize bir türlü.

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Evet oda olabilir uygulama bazlı da çökme yaşanabiliyor telefon açıldıktan sonra 4 tane uygulamayı derin uykuya almıştım bende biriside sansung internetti

• 
Sayfa: önceki 14801481148214831484
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.