Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1480. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: winter62 , erdm0216 , eyuunal Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 3 Misafir (2 Mobil) - 4 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.117
Cevap
610
Favori
1.383.633
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
47. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 14781479148014811482
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ağırlığından falan bile farkediliyormuş tamamdır hocam teşekkür ederim çok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt
    Demek istediğim oydu zaten hocam daha önce orijinal adaptörü tutmuş birisi saniyesinde anlar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Test 1.2.3...

• Sayın yönetici teknik bir aksaklık mı oldu? Durum nedir?

• Baba akü yok

• Gizliye alinmis konu muhtemelen, dh yöneticileri haric gorulemez hale gelmis.

• Olmasi gereken herkesin hayrina konuyu tekrardan acilmistir. Emegi gecen herkese tesekkurler. Ben de dun aksamdan beri Destek ten ve farkli yontemlerle biraz siradisi veya usulsuz olsa da netice odakli herkese acik haberdar etmistim.

• ONE UI 7 li Android 15 Beta programi son Beta si EUX icin Beta 3 sonradan diger yayinlanan kisimdakilerde ( Hindistan gibi ) de Beta2 olarak sonlanmis deniliyor.

Yan'Beta dan Final surume son kez bir FOTA/OTA guncellemesi alacaktir. Bunu beklemekteyiz.

Sanirim S25 Serisi Lansmanini bekliyorlar. Soylentilere gore teyidi yoktur S25 serisi ONE UI 7.1 ile gelecekti ama ONE UI 7 ile gelecekse elbette S24 Ultra daki hazir olsa da S25 serisi lansmani sonrasina bekletiliyor da olabilir ...

Beta4 beklentisi Samsung Hindistan daki bir temsilciyle yapilan yazismalardaki beyanata goredir. Elbette Samsung son anlarda kararlari degistirebilir de ki oyle gibi gorunuyor. Son dakika degisikliklerin azizligine ugramak normaldir .

Bekleyip gorecegiz. 

Betayi bitiren son guncelleme de yayinlandiktan sonra birkac gun sonrasinda da global ve diger varyantlilara da Beta olmadan ONE UI 7 ler yayinlanacaktir.

• mfasya M kullanıcısına yanıt

normal değil yurt dışı mı kayıtlı vb? odin ile güncellemeyi deneyin

• Selam. Herhangi bir görünmeyen konu mevcut mu?

• Nat Alianovna kullanıcısına yanıt

Ilgilenen herkese tesekkurler. Kendi adima gorebildigim kadariyla sorunlar giderilmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nat Alianovna

Selam. Herhangi bir görünmeyen konu mevcut mu?

Merhaba. Problem görünmüyor.

• güvenli klasör de farklı bir email adresi ile mi oturum açmak lazım,

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: answer my question

güvenli klasör de farklı bir email adresi ile mi oturum açmak lazım,

Geçen sene lazım olmuştu, aynı hesapla oturum açmıştım.

• Arkadaşlar kullanıp da memnun kaldığınız bir kılıf var mı özellikle şeffa kılıf olarak önereceğiniz bir model varsa gerçek resimleriyle paylaşırsanız sevinirim. saygılarımla.

edit: bu arada forumda 18. yılım. bir tebrik alırım.

https://forum.donanimhaber.com/dh-ye-uye-oldugumdan-beri-18-yil-gecmis--160414851#160416900

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osamanos -- 17 Ocak 2025; 11:41:29 >
  • osamanos kullanıcısına yanıt
    Şeffaf kılıf düşünen birine samsung orjinal kapaklı kılıf önerilmez biliyorum..

Ben 4 nesildir telefonlarımda kapaklı kılıf kullanıyorum.. ağır kaba aç kapa zahmetli.. ama koruyuculuğu çok üst düzey... bir de oyun oynarken film dizi içerik vs izlerken ergonomik olarak baya iş görüyor...

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Teşekkürler ama kapaklı düşünmüyorum. Özellikle şeffaf istiyorum ama kapaklı hariç başka seçeneklere de açığım.

• Almak isteyenler için sıcak fırsatlar paylaşım yapayım satıcı resmi hepsiburada kendi satıcısı ve hepsi burada muhatap 256 GB normal fiyatı 62.999 TL iken 3000 TL ek kupon indirimi ile 59 k oluyor

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!
    Yine resmi satıcı hepsi burada ve 512 gb version 69.999 TL ve 3000 TL ek kupon indirimi ile 66.999 TL ye kadar düşüyor

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

• 
Sayfa: önceki 14781479148014811482
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.