Amazon 75bin'e 512gb s25 ultra satıyor şuan Kamu indirimi olmayanlar için çok iyi değil mi |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1506. sayfa)
-
-
Hocam Amazon bugün fiyatı düşürmese ortalık yangın yeri olmayacaktı, demek ki satılabilirmiş bu fiyatlara belki de daha da aşağısına. Samsung da uğraştırsın dursun kamuydu filan müşteri arasında ayrım yaparak !! ne gerek var böyle şeylere ,neden kullanıcı dostu olmazsın?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Saga -- 29 Ocak 2025; 21:29:41 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
anladığım kadarıyla; x2 hocam yani 1 TB olanı o fiyata.
-
Onepro dark uygulamasini apk olarak indirin. Daha sonra goodlock tan tema.auarlari ve icon secnegine gelip orada icon paket ekle secenegini sececeksiniz. Gelen menuden en altta onepro dark uyhulamasini secerseniz iconlar bu sekilde dark olacak ve kaydedip uygulayacaksiniz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
24 Ultra 512 için takasa fiyat ne konmuş.Değişeceğimden değilde ne değer bilmişler merak ettim.
-
8 bin takas desteği ile 53 bine alıyor. Gayet iyi ve hakkı olan bir rakam
Sosyal medya uygulamalarında video izleme kalitesi ile ilgili sorunum ile ilgili cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim emin olmamakla birlikte sorunun kaynağını buldum sanırım
Ekran yakınlaştırma 1-2 kademe açıktı onu kapatınca çok daha iyi oldu enteresan şekilde ekran yaklaştırma açık olunca video izleme kalitesini bozuyor sosyal medya da
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altiparmak1982 -- 29 Ocak 2025; 23:10:54 >
@ugurtunc bu benim diğer hesaptı.. burda yazismisiz arkadaslarla ... Belki yardımcı olur.
merhabalar, kilit ekaranında böyle bir simge geldi gitmiyor nasıl gider ? not yazdım kaydet dedim ne görünüyor ne siliniyor.
-
Sıcaklık konusunda iyi olan bir case var mı arkadaşlar? ESR'nin standli versiyonunu kullanıyorum ama bazen çok sıcak oluyor. Standli olup önerdiginiz bir case var mı?
phonearena incelemiş s25u yu ve son cümleye dikkat: biraz hayal kırıklığı sonra da kendinize ucuz bir s24 ultra bulun diye bitirmiş
phonearenaSamsung Galaxy S25 Ultra review: one small step for AI... eh, no leapshttps://www.phonearena.com/reviews/samsung-galaxy-s25-ultra-review_id6862?utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber
-
7 yıl güncelleme vereceklerine her yıl güncelleme sözü de verselerdi....
7 yıl rahatlığıyla bir güncellemeyi seneye atmış oldular. Rezalet.
S25 serisi Kasım da bitmiş ve bunu da öğrenmiş olduk.
Samsung kasıtlı vermiyor bu net.
-
Samsung'dan bu kadar rahatsızsın ama gidip yine S25 Ultra alıyorsun. Cihazların tüm kusurları neredeyse çıktığı gün belli oluyor zaten. Bile bile lades yapıp burada yaygarayı kopartmaya gerek yok. Samsung güncelleme yayınlama politikası yıllardır böyle, androidden öncede sonra da kendi işletim sistemi denemesi olan Bada'da da böyleydi. 1 ay sonra S25 Ultra kısmına rezil 8 bit panel ! diye yorumlar atacaksın falan filan...
-
Engelleyin geçin. Telefonu aldıktan sonra ilk işim kılıf almak, ikinci işim alıntı yaptığınız arkadaşı engellemek olmuştu. Her iki hamleden de memnunum.
Aldığı tepki kadar var olabilen insanlar, ancak kendilerine uygulanan sosyal izolasyonla eleştirilecek tutumlarını görmeye başlayabilir diye düşünüyorum.
-
7 Yıl güvenlik güncellemesi , 5 sürüm güncellemesi sözü verdiler andorid 19 dahil gelmesi gerekiyor normalde One UI 7 bekliyorum kaç aydır valla tüm eko sistemim samsung olmasa yarın iphone 16 pro ya geçiş yapacağım.
-
One UI7 de halen bazı problemler var şimdi One UI 7 kullansan ne kazanacaksın ? Halen yapılması gereken iyileştirmeler var...
-
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X