Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1522. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erditepe , erditepe , Onkiel Daha Az
3 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
30.723
Cevap
597
Favori
1.416.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
35. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 15201521152215231524
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir cok fotoda s24u cok daha iyi iş çıkarmış.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 6 Şubat 2025; 15:5:28 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!
    Teste yeni bir yazılım yüklendi, ONE UI 6.1 olduğu söyleniyor....

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar, camera assist app dahil son haliyle s24 U da sizlerin en verimli dediğiniz kamera ayarlarınız nedir? Örneğin HDR ı kapatın diyen var açın diyen var. bla bla

• tayaydin kullanıcısına yanıt

spen bluetooth destekli ilk note10 değil note 9 dur.

• vector12 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle sıdırdan alıyor olsam gözüm kapalı alırım ben de.

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Kimisi one ui 7 diyor bekleyip görecez

• CooLBye kullanıcısına yanıt
    Oto modda çekim yap cameradan camera asistan yükle orda deklanşör hızlı dokunma hızlı dokunmayı bilmemne seç işlem tamam bidada ayar elleme şaheser yaratıyor. Ayarları kurcaladıysan fabrika ayarlarına dön bu 2 dediğim ayarı aç bitti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi glumerna -- 6 Şubat 2025; 15:19:6 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt

Bundan önceki sürüm öyleydi ama bu bugün yüklendi ve One UI 6.1 diyor ben kodların anlamını o kadar iyi bilmiyorum BL sürümünü görüyorum sadece :D S ve U farkını biliyorum birde...

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam,alışma ihtimaliniz bile yok Ultradan sonra küçük telefona

• glumerna G kullanıcısına yanıt

Buna ek olarak , akıllı optimizasyon bende orta ayarında, ve titreşim geri bildirim kapalı + fotoğraf yumuşatma kapalı, oto lens değiştirme açık, bozulma düzeltme açık, hız yerine odaklamayı önceliklendir açık , hızlı dokunma da açık

• kozgel K kullanıcısına yanıt
    Uyarı için teşekkürler... Evet ilk bluetoothlu spen Note9 ile çıkmıştır. Mesajımı düzelttim 👍🏻...

6 ay Note9 kullanmış, onu takasla verip Note10+ almış birisi olarak nasıl dikkatimden kaçtıysa...

• kozgel K kullanıcısına yanıt

Jiroskoplu S-Pen hangisi peki ? :) Elbette Note9 dan sonradır ama hangisi :) ...

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    İşte o Note 10 ile başlıyor. Hatta spen destekli Harry Potter oyunu ile reklam yapılmıştı:

• Merhaba. Kılıf tavsiyesine ihtiyacım var. Telefonu düşüren ya da hor kullanan biri değilimdir ama kılıfsız kullanım tedirgin ediyor. Telefon elimden kayıp gidecekmiş gibi geliyor. Şu an Samsung orijinal silikon kılıf kullanıyorum ama telefonu çok kalınlaştırıyor. Önerebileceğiniz sert plastik ve ince bir kılıf var mı? Şeffaf olmayacak ama..

• esatgelmedi kullanıcısına yanıt

Spigen liquid air matte black kullanıyorum tutuşu kuvvetlendirmek için kenarlarında detaylar var arkası da öyle güzel ve sade tavsiye ederim.

Peki, S-Pen yuvasını iptal edilen model hangisidir ? ( Sonraki yıldakinde de geri dönülmüştü ... ) :) )

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Note serisini bitirip S serisine geçiş sürecinde olmuştu yanlış hatırlamıyorsam. S21 Ultra'nın spen desteği vardır ama spen yuvası yoktur...

Aynen ... Samsung saçmaladığı yıllar dönemler olmaktadır...

Bakalım bundan sonra nasıl olacak ?

• S25 ultrayı inceledim.Kötü değil ama daha kalın geldi bana.Cam arka yüzey bence s24 ultradan kalitesiz gösteriyor.Daha ziyade plus ve düz serileri andırıyor.Sadece uçların oval olması iyi olmuş eli daha az rahatsız eder.S peşin Bluetooth olmaması çok kötü.Ben foto çekerken çok aşırı kullanıyorum gimbal ile.Özellik olarakta vadettiği hiçbir şey yok bence.

• 
Sayfa: önceki 15201521152215231524
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.