< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1520. sayfa)
-
-
Uzun süre spen telefondan uzakta kaldıysa şarjı bitmiş olabilir, telefona yerleştirdikten sonra bir süre sonra tekrar deneyin isterseniz...
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
İlgisizlik mi 😅 s9 dan beri en iyi açılış satışını yaptı s25 serisi. S24 forumları sakinleşti bile şimdiden 😂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S25 bence çok çok iyi bir giriş yaptı. Hele hele kamu indirimi ile çok uyguna (70k'ya) telefonlar alındı.
Samsung'un güncelleme politikası maalesef rezillik. Artık yeni gelecek güncellemeler canları ne isterse, ne kadar isterse ve ne zaman isterse çıkar. Şuan öncelik s25 serisi. Buna alıştık mı kendi adıma evet. yılların samsung kullanıcı olarak (eski noteculardan :-D ) .
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 5 Şubat 2025; 21:36:4 > -
Bu vesile ile S25 Ultra kaleminden bluetooth özelliği neden kaldırıldı sorusuna yorum getirmek istiyorum. Resmi bir açıklama yapılmadı bildiğim kadarıyla. Yapıldıysa, bilen varsa lütfen beni uyarsın.
Note 10+ kullanıyor, forumdaki kullanıcı sayfasını başından beri takip ediyorum. Cihazı aldıktan yaklaşık iki yıl sonra sayfada sizinde yazdığınız spen tanınamama sorunları yazılmaya başlandı. Kimisi güncellemeye denk geldiğinden ona yorumlandı, kimisi kalemi kullanmadığı için farkında değildi... Ben kalemi nispeten kullanan biri olarak uzun süre böyle bir sorun yaşamadım taki geçen sene benimde başıma geldi. Bakıldığında kalemi kullanmayanların başına daha erken gelirken kullananların ise daha geç geliyor. Ama eninde sonunda bu sorun herkeste oluyor.
Sorun, spen'in (bluetooth bağlantısı için kullanmak zorunda kaldığı) enerji kaynağıdır. Bakın batarya demiyorum çünkü spen'de batarya yerine hızlı dolma yeteneği olan kapasitörler kullanılmış. Yuvasından sık sık çıkarılmayan dolayısı ile hiç boşalmadan uzun süre şarja maruz kalan kapasitörler de erkenden ölüyor.
Bu sebepten spen'i ara ara çıkartın, şarjını boşaltın ki içindeki kapasitör erkenden ölmesin. Ayrıca cihazınızı uzun süre kullanmayı düşünüyorsanız piyasadan kalkmadan yedek bir spen'i şimdiden satın alın. 👍🏻
redditFrom the galaxynote10 community on Reddit: SPen capacitor no longer holds charge..https://www.reddit.com/r/galaxynote10/comments/o73mud/spen_capacitor_no_longer_holds_charge/?rdt=39053
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tayaydin -- 5 Şubat 2025; 21:50:9 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
Ben Samsung'un bilinçli olarak cihazları bozduğunu veyahut eskitme yaptığını düşünmüyorum. Elimde hala Note 9 var. Hala kullanılabilir oyun oynanabilir ve kaliteli fotoğraf çekebilir durumda. Elbette kamera bir miktar kalite düşüşü oldu bunun sebebi de muhtemelen kamera önündeki camın kaplamasının gitmesi ve çizilmemelerin olması...
-
Smart hocam betadan 6.1 e nasıl dönüyoruz.Eux'dan orijinal tur'a dönmek için odinle flaşlarken secure check file pit hatası veriyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi agimnat -- 5 Şubat 2025; 22:19:28 >
Belki S25 konusunda görmeyen vardır. S25U ile ilgili görüşlerim
"Az önce Vatan'dan çıktım. Tahmin edeceğiniz üzere S25 Ultra ile tanıştım. Muhabbetimiz çok uzun sürmedi 😊 keşke aramızda bir elektrik oluşsaydı.
Beni bilen bilir. Samsung hastasıyımdır. Note, S, Fold, Flip bütün modellere bayılırım.
Sırasıyla Note 5, Note Fe, S9, S10+, S21 plus, S22U kullandım ve şimdi de S24U kullanıyorum malum :)
Saydığım. Tüm cihazları elime ilk aldığımda veya ilk gördüğümde aşık olmuştum. Elime aldığım tüm bu cihazlar off be işte bu dedirtmiştir bana.
Ancak malesef ki S25U'da bu olmadı. İlk temas çok önemlidir bana göre. Hiç ama hiç heyecanlandırmadı. Hatta düz S25 daha tok ve daha premium geldi bana.
Gelelim güzel taraflarına. Ekran mükemmel ötesi. Köşeli olmaması elde tutuşu kolaylaştırıyor. Başka bir olumlu yan göremedim. Kumlanma testi yapamadım ama onun için ayrıca bir fırsat bulcam inş.
Alan arkadaşlara ve düşünenlere şimdiden hayırlı olsun. Ne olursa olsun en güncel ve her şeyi bir yıllığına ilk alacak cihaz bu sonuçta.
Kamera olarak da şuanlık pek fark yok gibi ama güncellemelerle mutlaka çok daha iyi bir noktaya gelecektir."
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
S24 Server kayıt ne zaman çıkar arkadaşlar
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bazi arkadaslar yazdiklarimi anlamamis sanirim. Olayi saf samsung dusuncesiyle bakmayin lutfen. Yillardir bende teknolojinin ve piyasanin icindeyin arkadaslar. Cok net birsey soyliyecegim etrafimdaki cogu kisi 25 serisinin bekleneni vermediginde hemfikir. Bende net olarak ayni dusuncedeyim. Bu telefon kotu manasina gelmiyor. Fakat ciddi DENEYIMI IYILESTIRECEK HICBIR GELISTIRME YOK.
25 serisi cikmadan once heyecanla bekleyenler hatta telefonunu satip almak icin tanitimi bekleyenler dahil cevremde ve diger forumlari takip ettigim kadariyla (ozellikle yurt disi forumlar) cogu farkli arayisa yonelmis durumda. Ne yazikki durum bu.
Etrafimda alanda var fakat yan yana geldigimizde mutsuzluklarini belirtiyorlar. Neden mutsuz olduklarini soyleyeyim yune yanlis anlasilmasin, verdigim fiyata gore ve yeni cikan bir telefona gore ozelliklede piyasada olan s24 serisine gore KULLANIMDA HICBIR FARK OLMADIKLARINI hatta ve hatta s24 un daha preminium durdugunu. Hatta ve hatta nedense daha ince gorundugunu, daha fazla para verip yeni telefondan eksiltmeler bulunduğunu (kalem bluetooth, hoparlör kalite ses duusklugu vb.), s24 te 2 sinif titanium varken s25 te 5. Sinif titanium kullanildigini kendileri ifade edince mutsuzluklarini gayet net anlayabiliyorum.
Kullananlara hicbir sozum yok. Genel bir degerlendirmedir. Ama samsung IYI YOLDA DEGIL...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Goodlock gerçekten çok şarj sömürüyor.
bizim toplum olarak kendi yoğurduna ekşi diyememe gibi bir özelliğimiz var.
çoğu ultra kullanıcısı muhtemelen S serisi plus telefon (S23+ , S24+ vs..) kullanmamıştır.. şimdi s25 ultra ile birlikte telefonu (S24+,S23+ vs..) plus'ın biraz büyük ve kalın bir formu haline getirdiler; ancak buna rağmen 70k ile 90k arasında bir tutar cepten çıkınca her türlü beğeniliyor.. çünkü ortada büyük bir hype var..
Samsung aslında kendini diğer markalardan ayıran, samsung yapan herşeyden birer birer vazgeçiyor, önce kavisli ekrandan vazgeçtiler.. şimdi de note serisini note yapan kare ekrandan vazgeçtiler..
son zamanlarda yaptıkları şeyler apple'ı taklit etmekten fazlası değil..
diğer yandan biz yazılım olarak ayrışıyoruz deyip 7 yıl güncelleme sözü verdiler ancak keyfi olarak büyük güncellemeleri geciktiriyorlar..
sadece samsung telefonlarda değil tablet ve akıllı saatlerin hepsinde benzer sıkıntılar var..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 6 Şubat 2025; 0:27:48 >
-
Şu an s23 ultra kullanıyorum ve s25 ultraya geçmek için en ufak bir neden göremiyorum.
Hocam titanyum kısmında hatanız var şöyle ki s25 ultradaki titanyum kaplama derece 5 olduğu için s24 ultradaki derece 2 den daha sağlam. Esas ilginc olan s25 ultradaki gorilla armor 2 deki çizilme dayanımı s24 ultradaki armor 1 den daha zayıf.
Ben de aynı fikirdeyim. S25 satışları rekor kırdı deniyor ama sadece korede geçerli diğer ülkelerde de çok satarsa o zaman güncelleme ile bozmaz eski modelleri. A15 beta 3 deyim herhangi bir sorunu yok pili de iyi gidiyor ama beta 3 verildiğinde 25 serisi piyasada yoktu bu yüzden stabil sürümü temkinli yüklemek lazım. Samsunga güvenmiyorum sonuçta tek derdi para olan bir kapitalist sistem firması.
Saflık olarak grade 2 saf titanyum kabul ediliyormuş grade 5 saf değil %90 titanyummuş alüminyum ve bir maden daha varmış. S24 ultradaki saf titanyum olsa da hiç bir etkisi yoktu 232 gram ağırlığı var sadece çerçeve titanyum ana kasa plastik. S25'te grade 5 kullanılmış ağırlık 218 gram gayet başarılı 6.9 inç ultra bir telefona göre.
Son 5-6 yıldır telefonlarda kayda değer bir değişiklik yok zaten. S24 ultra çıktığında da aynı muhabbetler vardı ama 24 serisi 23'ten çok sattı. Bunlar kapitalist şirketler cebinize sahip çıkın. 25 serisi gayet iyi satacak ve s26'da da çok bir şey beklemeyin artık.
hocam konuyla alakasız ama siz yazdığınız için sormak istedim note 10+ s pen çözümünü buldunuz mu ya da çaresini? yeni kalemde alınsa çözüm sağlamadığı yazıyor.
-
S25U ve S24U kamera kıyaslama videosu.
Enteresan şekilde S24U birçok alanda daha başarılı.
ZONEofTECHyoutubeS25 Ultra vs S24 Ultra: Camera Review - An ACTUAL Downgrade?https://www.youtube.com/watch?v=UltWAbpAhts
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X