Sözde bu cuma gelecekmiş bakalım. En geç pazartesi gününe kadar gelir bence < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1517. sayfa)
-
-
Cuma büyük süpriz olur hocam. Ay sonunda doğru anca diyorum ama inşallah gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
s25 satışları kötü olsaydı gecikirdi ama baksana korede s7 sonrası en çok ön siparişte satılan s sersisi olmuş s25ler demek satışlar iyi. yazılım erken gelir artık bize
-
Bu Cuma çok zor hocam ay sonuna doğru anca gelir gibi ama bi sürpriz yaparlar umarım.
Bu homeup nedir anlamadım.Goodlock mı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Mağazada gözükmüyor hala...
-
goodlock modülüdür. baya özelleştirmeye izin veriyor ana ekran ve başka ayarlarlar var içinde
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ali Koç İstifaMağazada gözükmüyor hala...
sende s25 vardı di mi, goodlock iinden homeup güncellemesine bak oradan geliyor. ya da apk linki var istersen.
-
https://drive.google.com/file/d/1-1zBBN8azBLn97g_6k5x8K2MN1CvidxB/view?usp=drivesdk
Bu apk hata veriyor bende
Blackmagic Camera
Daha öncesinde de paylaşmıştım ( aylar geçmişti )
Güncellenmiş ve tekrar bahsedilmeye değer bir uygulama :
play.google.comBlackmagic Camera - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.blackmagicdesign.android.blackmagiccamONE UI 6.1 de test ettim : 8k 30 FPS 4k da 60FPS destekliyor ama 4k da 120 FPS desteği yok :/ ( telefondaki Pro Video da 4k 120 FPS desteğini hatırlamak gerekir ) ...
-
ilginç çünkü sammobile da haberini yaptı s25de çaışıyo diye, tarun vats, ice univerce falan da yüklediler s25e. acaba senin yazılımla mı alakalı. batarya sağlığı göstermede farklı oldu s25lerde biliyorsun yazılım kaynaklı idi.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 4 Şubat 2025; 12:38:33 > -
s25 serisine de desteği geldi bunun
-
Evet.
-
Anladığım kadarıyla şimdilik sadece S25, Plus ve Ultra ilerleyen günlerde... Telefonu fonksiyonel yapan gerçekten home up'mış
-
S24 ultralara gelmedi mi daha
Mevzular karışmış :) Good Lock modülleri değil :) Kamera uygulamasından bahsediliyordu. Sapmış muhabbet :) ...
-
Hatırlatma yapalım. Telefonlarimizin batarya değişim fiyati 2250tl, ekran değişim ucreti ise 8300tl.
https://www.samsung.com/tr/support/ekran-degisimi-fiyat-bilgisi/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 4 Şubat 2025; 14:32:37 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu good luck denen meretten tamamen kurtuldum. Telefonun sarjı çok geriye gitmeye başlamıştı. Bekleme sürelerinde tuhaf değişimler yaşadım. Stabiliteyi olumsuz etkiliyor orası kesin. Cihazın görsel şölen yapmasına elveda ettim. Ama +2 saat ve +12 saat bekleme süresi kazandım. Hangisi daha önemli ona göre karar verin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X