Anti yellow mu bilmiyorum dikkat etmedim ona sadece liquid crystal yazıyor iphone'da kullanmıştım sararmıştı o yüzden almamıştım 24 ultraya < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1516. sayfa)
-
-
amazonITFIT Clear akıllı telefon kılıfı GP-FPS928SAA, Samsung Galaxy S24 Ultra için tasarlanmıştır, cep telefonu kılıfı, şeffaf, çizilmez, ince tasarım, şeffafhttps://www.amazon.com.tr/dp/B0CNGX86MP?ref=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_2PMWSCXCD5F12KE8A6Z3&ref_=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_2PMWSCXCD5F12KE8A6Z3&social_share=cm_sw_r_cso_cp_apan_dp_2PMWSCXCD5F12KE8A6Z3&starsLeft=1&skipTwisterOG=1
Sararmayan kilif olarak.ben bunu aldim ben 700e almistim zam yemis isteyen dusunebilir memnunum ben telefonu cok kalinlastirmiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
favladım. spigen cortlarsa bunu denerim 👍🏻
-
-
Cortlamadan kastınız sararma ise maalesef sararıyorquote:
Orijinalden alıntı: CooLByefavladım. spigen cortlarsa bunu denerim 👍🏻
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Fiyat çok iyi. Verdim siparişi. Sert plastik sararma yapmaz.
Yeni homeup harika olmuş. Resim bırakıyorum özellikler için video da var ama buraya atamadım. Twitterda tarun vatsa attım o paylaştı benim videoyu.
.
@smart1978 @erditepe bu da video twiti:
https://twitter.com/tarunvats33/status/1886644985023385681?t=KB2Ud1JkmZTO5k_Q2v_6Sw&s=19
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 4 Şubat 2025; 8:39:58 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu uygulamanın bu sürümü gerçekten acayip olmuş. Bi sıfırdan kod yazarak animasyon yapmadığımız eksik :D
-
Hocam 2025 yılında aldığım en güzel haber bu. Gerçekten abartmıyorum
-
evet animasyonu istediğimiz gibi ayarlamaya izin veriyor
-
sanah uyanır uyanmaz tarun vatsın twitini gördüm sonra baktım kimsede apk yok ama bana gelmiş yükleyip video attım ona o da paylaştı. baya güzel özellikler var.
-
Bir kaç güne kalmaz s25 ultra için kullanılabilir hale gelir
-
evet önce s24 serisine geldi sonra s25e gelecekmiş.
-
özgürlük update i resmen :)
-
Bu biraz fazla özgürlük :D dediğim gibi bi kod yazarak animasyon yaratmamak eksik şuan. Bunun dışında animasyona dair neredeyse tüm değerlerle oynamanıza izin veriyor.
-
yani özelliklere bakılırsa kesinlikle öyle baya ayar var çünkü.
-
Test sunucusuna yeni yazılım attılar BYB2 BL sürümü 5 oluyor...
-
Şu one ui 7 gelsin artık ya. %1 S25U alma ihtimalim var onu öldürecek olan da güncelleme 😁
S25 serisi için de yeni homeup geldi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X