Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1514. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: jesusturkey , volnes , Angry Toad Daha Az
3 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 13 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü3 Mobil
5 sn
30.714
Cevap
597
Favori
1.415.558
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
16. Sırada  bugün en iyi #5
Sayfa: önceki 15121513151415151516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bende daha yeni inceledim bugün S25U'yı ama S24U ile arada fiyat farkı az mağazalarda, yine de düşünüyorum. Daha kaba duruyor ve farkı kalmamış. Estetiklik yok, düz bir telefon olmuş.. S24Ultra ne zaman fiyatı düşer acaba? Hala düşmedi düşmesini bekliyorum.. Aynı İphone 15 Pro Max ve 16 Pro Max arasındaki gibi az fark kalmasından endişem var. Bu sene telefonlar olmamış..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Limones -- 2 Şubat 2025; 18:8:31 >
  • 1226904392 ilan numarasiyla telefonum aksesuarlariyla satiliktir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben de bugün inceledim S25U'yu. S24U yeni modelin yanında kalantor patron gibi kalıyor. Maalesef S25U büyük hayal kırıklığı hem görsel hem dokunma hissi açısından. E teknolojik açıdan uçup kaçıyor mu desen, o da yok. Ses çıkışı dengesizmiş, SPen'den Bluetooth gitmiş, lens kenarlıkları fake imiş vs vs.. Daha uzun kullanımlarda neler çıkacak kim bilir.

S24 plus kullancısıyım. S25U'ya geçmek istiyordum ama net vazgeçtim. Exynos uzun kullanımda güvenemediğim için sanırım S24U'ya geçeceğim. Ya da Fold 7 ile şamsımı denerim belki, bilemedim. Önerilere açığım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thieverycorporation -- 2 Şubat 2025; 18:57:34 >
  • spyman S kullanıcısına yanıt
    Evet az önce üstünkörü bir inceledim. Ama kendi telefonum ağır bastı yine.

• Geçen sene tam bugünlerde merakla heyecanla One UI 6.0 bekliyordum. Aynı heyecan 7 için geçerli ama S25 ultra en ufak bir heyecan yaratmadı bende. Köşeli rezalet tasarım ultranın ruhuna aykırı. S-pen'den Bluetooth çıkarmak ne demek ya :) apple olmaya çalışıyor Samsung.

• S24 Ultra server açılsa S25 Ultra satışları çakılır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zayıf Batarya -- 2 Şubat 2025; 20:50:40 >
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt
    Gecen sene subat ayındamı çıktı one iu 6 bu senede subatta gelirmi güncelleme

• S24 u kullanacı
    Buğün s25 u inceledik one güncellemesi var onun dışında bizim telefon daha iyi

• bazlama66 B kullanıcısına yanıt
    Üstad bu ay göreceğiz evet. S25 ultra ile yüklü gelecek. Biz dw muhtemelen şubat bitmeden alacağız güncellemeyi.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Oni iu 7 s24 u nezaman geliyor

6 7 Şubat gibi bir tarih geçmişti forumda. Ama bence biraz daha geç olur. Şubat ortası yada sonu, çünkü daha s25ultra bile ortada yok.. alt modele son guncellemeyi, yeni modeli sattirmadan vermezler gibi geliyor..umarım yanılırim ve erkenden one ui 7 ye kavuşuruz..

Şubat sonu veya mart ayı başında gelir diye tahmin ediyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sanırım s24 ultra ile devam edeceğim. kare tasarım ve bluetooth spen de kaldım ben :) s25 ultra da cihaz basitleşmiş, bir note havası yok.

• Arkadaşlar özelde yazın s24u kalacağınız.Burayı Samsung da takip ediyordur şimdi telefonu güncellemelerle Apple gibi eskitmesinler.S25u satmak için.

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt
    Gelmesinı dört gözle bekliyorum gelsinde indirip yükleyelim hemen

• Shumensko81 kullanıcısına yanıt
    S25 ultra çıksın gerisi gelir gibi görünüyor

• Arkadaşlar s24 ultrada kalacağım muhtemelen bugün tekrardan karşılaştırdım kameradaki ufak tefek yazılım ve işlemci haricinde hiçbir yenilik yok tasarımdada bugün tekrar baktığımda s25 ultra vasat bir telefon izlenimi veriyor maalesef☺️ s25 ultraya geçenlerde yeni telefon olması hasebiyle işte alışkanlıklarından vazgeçemiyorlar😃 onlarada saygı duymak lazım umarım bizede one ui 7 en kısa sürede gelir daha stabil şekilde yararlanırız

• Gördüğüm kadarıyla s25U tamamen s24 plus olmuş nerede kaldı ultra ???

kim inanır senin ultra ulduğuna hahha tabii ki Kadir İnanır .....

Fiyasko bence s24U KRALLLL..

• CooLBye kullanıcısına yanıt

Evet köşeli köşeli diye şikayet edildiğinde hep diyordum bunu. Ben köşeli olmasını daha çok seviyorum hem diğerlerinden ayrışıyor hem büyük ekrana yakışıyor ben buradayım diyor külçe gibi klass duruyor. Köşeler gidince herhangi bir telefon gibi durmuş note havası klass duruşu gitmiş telefonun ben de beğenmedim açıkçası. Düz ve plusları beğendim klasik telefon kullanıcıları için çok iyi telefonlar. Samsung en azından düz s25 için bataryada da iyileşmeye gitse başka telefona bakmazdım.

• celll C kullanıcısına yanıt
    Pluslar hepten facia dostum hiç karıştırma onları😄

• 
Sayfa: önceki 15121513151415151516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.