< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1513. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Gerçekten de buds kablosu 45w şarj ediyor inanılmaz bir durum ben tüm ürünlerine 25w koyup geçiyorlardır 45w için ekstra para istemek için diye düz mantık düşünirken samsung düz mantığa bile sığmayacak iş yapmış ne denir ki
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şuanda s24u 512 versek s25u için ne kadar fark isterler ortalama.Cihaz sorunsuz.çizik vs yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Bi fark yokki ne diye değiştircen
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sadece şuan ne kadar fark istiyorlar onu merak ettim. Fazla bi farksa tabiki düşünmem değiştirmeyi. Ama fark az ise daha güncel kalma adına değişebilirim.
512GB için takasta 25 bin TL fark çıkıyor. 256GB için 18 bin.
Teşekkürler 👍
512 için 39 fark çıkıyor nasıl 25 çıkıyor acaba s25u 512 91.500
S24 u 512 yü 53 sayıyor
25 oluyursa değerlendirilir ama 39
Siz şunu karıştırıyor olabilirsiniz ya değişim kampanyası yada 2 katı hafıza kampanyası var ikisini aynı anda kullanamıyoruz
Kamu mağazası indirimi ile bu fiyatlar. Herkes böyle aldı zaten.
512GB takasla alınınca 77.775 TL oluyor. Bundan 53.000 TL S24U 512 için düşüyor.
Takaslı S25U 256 ise 70.975 TL
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi civcivx -- 2 Şubat 2025; 10:12:15 >
Herkese selamlar. S25 serisi hakkında fırsatlar salt S25 hakkında yazışmaları lütfen S25 serisindeki Ana Konularda yapalım .
Elbette kıyaslama ve kıyaslama odaklı öneriler eleştiriler olacaktır. Konuyu S25 Ultra vs filan dönüştürmeyelim -.- .
-
Bir ara denemek için kurduğumda şöyle bir seçenek vardı;
Senkronize olacak klasörü seçebiliyordunuz.
Yeni bir klasör oluşturup o klasörün senkronizasyonunu açmış, kamera klasörünü kapatmıştım.
Çektiğim fotoğraflardan kalıcı olanı direk yeni oluşturduğum klasöre taşıyordum.
Dolayısıyla bulutla sadece seçtiklerim senkronize oluyor, kamera klasörü içindeki saklamayacaklarımı da siliyordum.
Bu seçenek hala varsa işinize yarayabilir.
-
Bu yöntem hala çalışıyor
Cidden mi?
O zamanlar bir güncelleme ile bu sistemi bozmuşlar ben de uyuz olup kullanmayı bırakmıştım.
Tekrar Fotoğraflar'a geri dönüş sebebi benim için, teşekkürler.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 2 Şubat 2025; 13:35:55 > -
Garip ama benim telefonun içinden çıkan kablo 45w spigen adaptör ile süper hızlı şarj 2.0 olarak gösteriyor hatta tab s9 un kablosunu da denedim şimdi yine 2.0 olarak gösterdi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi slientwr -- 2 Şubat 2025; 13:36:53 >
Azcık uğraştırıcı olacak olsa da makul görünüyor ;)
Şimdiye kadar buds 3, tab s9 ve kendi kablosu hatta a34 ün kablosu bile süper hızlı şarj 2.0 olarak gösteriyor ben telefondan şüphelenmeye başladım.
O buluttaki gereksiz fotoğrafları temizlemek için uğraşmakla kıyaslayınca inanın çok çok daha basit ve etkili.
-
S24 Ultra kullanıcısı olarak s25'i bugün inceledim ve olduğu gibi yerine bırak s24 ile devam
Cihazı incelediniz mi Ben bugün inceledim s24 Ultra aynı güncellemeyi alacak değiştirmenin hiçbir Manası yok Bu benim şahsi kanaatim Belki bir sene sonra s24 512'yi verip bir terabayt s24 Ultra alırım yine
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X