Dediğiniz olay elma içinde geçerli. Benim elma ile kamera deneyimimde oldu. Shutter speed konusunda elma bir tık daha iyi gibi ama hareketli nesneleri yakalama konusunda öyle abartılacak bir yani yok. Ondada güzel bir görüntü yakalamak için deklanşöre defalarca dokunmak gerekiyor. Ben kendi Samsung cihazımda shutter speed mevzusuna çözüm olarak deklanşör tuşu kaydırma ayarını kullanıyorum ve gayette güzel bir olay :D < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1533. sayfa)
-
-
Ben ikisi arasında ciddi bir fark gözlemledim... Mesela şöyle örnek vereyim:
Bir caddede kaldırımda karşıdaki bir binanın insanın vs fotosunu çekiyorsunuz o anda yoldan da 50 km ile bir araba geçiyor. İşte o araba iPhone'la çekilen bir fotoda normal bir araba şeklinde, 'duruyora yakın' bir şekilde çıkarken, Samsung'da oyunlardaki motion blur efekti uygulanmış gibi, sanki bir renk karmaşası şeklinde çıkıyor.
Tabi bu yavaşlığın çekilen fotoların geneline etkisi de mevcut. Gren, noise artışı şeklinde dönüşü de olabiliyor.
Bence kamera bas-çek performansı konusunda iki ayrı ligde hala Samsung ve Apple
Samsung'un Xiaomi, Vivo, Oppo vs den de geride olduğunu söylemek adil. Fotoğraf işleme yazılımı ve optimizasyonuyla ilgili bir mesele olduğu açık
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba şöyle anlatayım ,
Hafta içi hergun metro kullanıyorum benim için oncalik anc dir.S23 ultra ve buds 2 pro kullanırken memnun kalmayıp 15 pro max ve airpods pro2 ye geçtim anc ve ses kalitesi çok iyi olsada iPhone a 6 ay dayanabildim.s24 ultra ve buds 3 pro ya kendimi attım hemen.Buds 3 pro sarj hariç airpods pro 2 den anc konusunda ve ses kalitesi konusunda çok yakın sayılır yani beni pişman etmedi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kore varyantı için şubat güncellemesi yayınlandı.
-
One iu 7 ilgili gelişme yok mu
Olsaydı muhtemelen herkes tek tek paylaşırdı şuan için yok. Beta 4 çıkacak tarih vs yok.
-
Beta 4 gelcek diyorlar evet bugün için gelebilir denilmişti biraz daha ğecikebilir
Beta 3 'te alınan hatadan dolayı, sanırım ekranla ilgili, beta 4 gelecek dediler. Sorunsuz gelsin de zamanı önemli değil. Benim uzun zamandır tahminim şubat güvenlik yamasının pas geçilip mart ayında şubat güvenlik yamalı one ui 7 gelir şeklindeydi. Tahminlerime göre ilerliyor her şey 😁
Kore için subat ğüncellemesi yayınlanmış
Türkiye için yayınlanmayıp dire one ui 7 olabilir. Geçen senelerde örneği var 😁 ama olmayabilir de tabi. Tahmin sadece.
Beyler Es dosya yöneticisi gibi çok kullanışlı bir dosya yöneticisi lazım, önerdiğiniz uyguşama var mı?
Direk ğelsin daha iyi beklemedeyiz
Stok dosya yöneticisi epey yetenekli aslında.
-
Zip açmak için falan harici uygulama istiyor hocam, adam akıllı bir uygulama bulamadım
Ben airpods pro2 kullanıyorum fakat anc ile hiç işim olmuyor. Bana ses kalitesi önemli şarkı dinliyorum sadece. Birde bağlantı hızı kopmama vs. Şarj da çok elzem değil. Kişisel bir ürün olduğu için malum mağazalarda deneyimleyemiyoruz. Teşekkürler
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CooLBye -- 10 Şubat 2025; 12:24:2 >
stok dosya yöneticisi zip dosyasını açıyor, rar olursa açmıyor. es benzeri solid explorer kurabilirsiniz.
-
Beta 4 hakkında bugün hiçbir şey sızdırılmadı. One UI 7 stabil sürüm tarihi hakkında da en ufak bir info yok. Samsung acaba S25 serisini yeteri kadar satamadığı için mi bizi böyle kanser edip One UI 7'yi bekletiyor ?
Onu bunu geç, Kore'de Şubat ayı güncellemesi S24 ve S23 için verildi S25'e vermediler :D Muhtemelen One UI 7 ile ilgili bazı değişiklikler yapacaklar ama elleri ayaklarına dolandı.
-
Acelesi yok ya Samsung 'un hele bi 25 siparişleri istedikleri seviyeye gelsin, biraz zaman geçsin,verirler bize de One UI7
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark Saga -- 10 Şubat 2025; 15:42:3 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X