Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1530. sayfa)
![](/static/forum/img/close.png)
![](/static/forum/img/popularite.png)
-
-
Hayır,telefonunuza connectivity lab yazın girin içine en altda çekin ekranı.wifi 7 mode orda var,ben kapattım şahsen indirme hızları yükseldi çekim gücü yükseldi.
-
Wifi - ayrıntılar - sağ üstdeki 3 nokta - intelligent wi-fi - sayfanın en altındaki inteligent wi-fi'ye 5 kez basın : o zaman altında ilave olarak "connectivity labs" satırı açılacak.
-
Çok hızlı 😀
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Telefon gerçekten hiç ısınmıyor ve çok hızlı. Hoparlör biraz değişik 16 Prodan o daha tok gibi ama bas ve temizlik olarak çok fark olmasa da daha iyi. Telefon üretimi 10 ocak pil üretimi 30 Kasım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sanki 24 te ekran koruyucu var gibi yoksa amoled sonuçta ikiside siyah tam siyah
Bugün forum aydında s25u yu inceledim, bildiğin plus modelinin bluetoothsuz kalemli versiyonu olmuş. Log video, 200 raw güzel de benim kullandığım özellikler değil. O yüzden elimizdeki köşeli tasarıma sahip s24u dan s25u ya geçmek için bir neden göremedim. S24u kesinlikle çok daha çarpıcı görünüyor. Takas yapmadan 2. Telefon olarak bir tane iphone alabilirim o kadar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthropomancy -- 8 Şubat 2025; 15:54:40 >
Ekran S25 ultrada daha kaliteli ama uğurun cihazdaki koruyucu yansıma yaptığından aradaki fark fazla görünüyor. Normalde o kadar fazla değil hocam. Zaten bu kadar fark olması imkansız. Ekran koruyucu çok etkiliyor görüntüyü. Özellikle yatay açıdan bakınca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 8 Şubat 2025; 16:12:56 >
İlk dokunuş ve görüş yeterli oldu. Genel görüş zaten 25 plusın kalemli hali gibi diyorlar. Ben de öyle düşünüyorum. Ama ultra ultradır. Benim zevkime göre ultra model her zaman keskin hatlara sahip olmalı. Samsung 25 ultrada tıpkı watch ultrada yaptığı gibi tasarımda hitap ettiği kesimi değiştirdi. İyi mi yaptı kötü mü yaptı bunu zaman gösterecek. Watch ultraya geçiş yaptım ama 25'e hayır 😁
Sonuna kadar katılıyorum. Noktasına virgülüne.
Doğru ekran koruyucudan olabilir. Normalde bu kadar fark varsa üzücü olurdu.
S25u'yu inceledim. Yanında S24u da vardı. Yukarıdan aşağıya indirilen bildirim ekranında ikisinde de aynı KUMLANMA (ise tabi) vardı.
Fark göremedim. S24u kumlu ise S25u da kumlu. Ortam aydınlıktı tabii....Yanılmış da olabilirim. Yanlar ayfon hissi verdi. Sanki telefon kalınlaşmış gibi. Kenarın yuvarlatılması ele tutuş farkı yaratıyor. Ama o spen yok mu o espeen. Renklerini de hiç beğenmedim. Yan yana koyunca S24U ben farklıyım diye bağırıyor resmen.
S25u kaka olmuş. 74'e almadım 83'e hiç almam. Almıycam.
Almıycam dedimse kesin almam.
-
Bende bugün s25 ultrayi inceledim kasa görüntü olarak çok basit geldi ekranı daha canli duruyordu geri kalan aynı kamera batarya vs vs s26 ultrayi bekleyeceğiz artık
S26u da da sensör büyümez ise S24u ile devam edilebilir. Ancak 1 inç sensör ile gelirse geçilebilir diye düşünüyorum.quote:
Orijinalden alıntı: blacksss
Bende bugün s25 ultrayi inceledim kasa görüntü olarak çok basit geldi ekranı daha canli duruyordu geri kalan aynı kamera batarya vs vs s26 ultrayi bekleyeceğiz artık
3 sene sonra s29 ultrada davulla zurnayla köşeli tasarıma geçer samsung şimdi köşeli tasarıma sallayanlarda forumda kutlama yapar köşenin güzellikleri ile ilgili
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Mevcutta iPhone 13 pro kullanıyorum, 2. Bir telefon ihtiyacım var. Samsung olsun istedim eskiden çok kullandım note2, s9, galaxy zoom.
25ultra inceledim kasası çok ucuz geldi, ama 24 ultra baya Premium hissettirdi 24 u veya z fold6 alacağım bakalım karar aşamasındayım
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar merhaba bir konuda yorumlariniza ihtiyacim olacak.,
Note4'den itibaren Samsung üst segment telefonlarini kullaniyorum. Note 8 Note9 şuanda fold4 kullaniyorum.Cok sik telefon degistiren birisi degilim alinca uzun yillar kullanmayi planliyorum. Bir suredir S24 ultra almayi planliyordum ancak S25 ultrayida görmek istedim.Bu sürecte ara tatilde ogluma karne hediyesi Samsung A55 aldim. Oyun oynasin donmasin takilmasin ve samsung olsun istedim.
Bir suredir telefonu bosta bulunca incelemeye calisiyorum:)) Telefonun boyutlari gayet makul, donma takilma vs yok. Kamerada uzman degilim ama yanyana foto cektigimde fark algilamayamadim. Pil gucu 5000 mah. A55 beni cok sasirtti.
Yanlis anlasilma olmasin ama ultra modellere ve fold serilerine 3 4 kati para ödüyoruz gündelik yasamda aradaki farkin karsiligini nasil ve nerede aliyoruz diye sorgulamadan gecemiyorum. Yorumlarinizi rica ederim amacim polemik degil suan S24ultra alma gereksinimlerimi sorguluyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Kamera performansı,ekran,kablosuz şarj,hızlı veri aktarımı ve premium hissiyat gibi farkları var. Günlük kullanımda pek fark yok. Ama fold 4 gibi bir cihaz kullanıyorsanız fold serisinden devam etmeniz bence daha iyi. Bende 24 ultrayı elden çıkartıp fold 6 ya geçmeye çalışıyorum.
Altına imza atıyorum :)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X