Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1534. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
30.692
Cevap
599
Favori
1.414.387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15311532153315341535
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

AirPods Pro ve Apple Music daha iyi müzik zevki açısından. Buds 3 Pro ile o Apple kadar değil ama görüşme olarak da Buds daha iyi bence. AirPods Pro'da karşıdaki kişi sesimi duyamıyordu bunda kimse anlamıyor kulaklıkla konuştuğumu bile.

• Server kayıt yapmadan önce güncelleme yapmayın diyorlar. Doğruluk payı var mı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • [size=2]One UI 7 yakında geliyor: İşte güncellemeyi alacak telefonların listesi
    Galaxy S25 serisiyle kullanıma sunulan Android 15 tabanlı One UI 7, yakında diğer Samsung telefonlara da gelecek. Peki hangi modeller güncellemeyi alacak?

https://www.donanimhaber.com/one-ui-7-guncellemesini-alacak-samsung-telefonlarin-listesi--187556
    21 Ocak 2025, 14:51 yaptığı haberhttps://www.donanimhaber.com/one-ui-7-guncellemesi-yakinda-galaxy-s-serisi-cihazlara-geliyor--186798

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bazlama66 -- 10 Şubat 2025; 17:42:34 >

• Arkadaşlar samsunda sitesinden yakında bu model alan var mı ? easy cep kesinti yapıyor mu mesela kozmetik hatalı ekran soluk vs. gibi
    türkcell bayii eski telefon için iyi bşr iade verdi ama , Samsung desteği ile karşılaştırdığımda 5000 lira,zarar ediyorum ..
    telefonu bayiden peşin alıp eskisini de hemen verip 5000 lira zarar etmeye değer mi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deneme1 -- 10 Şubat 2025; 18:11:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: L-DRAGO

Beta 4 hakkında bugün hiçbir şey sızdırılmadı. One UI 7 stabil sürüm tarihi hakkında da en ufak bir info yok. Samsung acaba S25 serisini yeteri kadar satamadığı için mi bizi böyle kanser edip One UI 7'yi bekletiyor ?
    Evet

• eyuunal E kullanıcısına yanıt

Son aylarda S24 Ultra kasıtlı geç alıyor . Rezalet!

• Benim anlamadığım güncellemenin geç gelmesinin bize zararı ne,niye bu kadar acele ediyorsunuz :))

• FİT GYM kullanıcısına yanıt
    Biran önce one iu 7 kullanmak :) heyecandan

Bi zararı yok tabi hocam,acele ettiğimiz de yok zaten.. Onlar çok yavaş ve ağırdan alıyorlar sadece onu belirtmek istiyoruz :)

Bence kimse acele etmiyor sadece hazır ve kullanıma sunulmayı bekleyen bir güncellemeyi sırf S25 serisi fazla satsın diye geçen sene bir sürü para bayıldığımız telefonlara vermeyip bu kullanıcılara ikinci sınıf insan muamelesi gösteriyorlar insanlar da bundan şikayetçi.

• S25 serisi ön sipariş kampanyası 13 şubata kadar uzadı. O uzadıkça bizim güncelleme gecikiyor. Korkarım ki ay sonuna kadar uzayacak kampanya. Özellikle 24 serisinden geçişler beklenildiği gibi olmadı bence.

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Mart başını bile bulabilir böyle giderse. Bugün Samsung bayisinde bi görevliyle konuştum geçen sene 24 Ultraya olduğu kadar bir ilgi yok şuana kadar 25 Ultraya dedi. Daha çok düz 25 gidiyormuş.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Haklı hakikaten yok. Ama düz 25'i ben de inceledim ve çok beğendim. Gerçekten çok klas olmuş bu sene. Küçük telefon seviyor olsam alırdım ne yalan söyliyim

• Honor magic 7 pro çok iyi kampanyayla giriş yapmış mekana s25 lerin fiyat kırmaktan başka çaresi kalmadı bana göre. Katlanabiliri de honor v3'e kaptırıyor zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hepsine aynı işlemciyi koyar aynı arayüzü (anladınız siz) verirseniz böyle olur. Snapdragon yok diye millet ultra alıyordu.

• aesca kullanıcısına yanıt
    Çok haklısınız. Geçen sene büyük cihaz sevmeyip mecbur ultra alanlar oldu. Bence 24 ultradan geçenlerin çoğunluğunu onlar oluşturuyor. 24 serisine one ui 7 gelince de daha kimse geçiş yapmaz. Hatta 23 ve 22 serisine de gelince onlar da geçmezler. 26 serisini bekler herkes. Böyle olursa 25 fiyatları oransal olarak önceki serilere nazaran yıl sonuna doğru acayip bir düşüş yaşar. Kurdaki yükselmelere rağmen böyle olur.

Erdi hocam. Şu spen olayı olmasa inan şu an S25u almış ve boşuna 25.000 TL'yi hiç etmiştim. Sağol Samsung. S26U'ya bakarız artık. (Ben senden bir atraksiyon bekliyorum hala )

Kesinlikle daha iyi duruyor daha premium :) acaba mı demedim değil ama alıştık Ultraya işte çok küçük kalıyor yanında, kaybederim ben onu :)

• aesca kullanıcısına yanıt
    S peni ve tasarımı bahane edip almıyorum 😁 o hamleyi yaparım ama 10 bin TL'ye düşerse fark 😁

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Düz modeli cebime koyunca bulamıyorum. Banka düz S23 verdiğinde bir kaç gün kullandım. Dedim bu ne 😁 hayatta kullanamam

• 
Sayfa: önceki 15311532153315341535
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.