Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1519. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: isimsiz2424 , MyDonez , isimsiz2424 , özgün134 Daha Az
4 Kayıtlı Üye (2 Mobil) ve 6 Misafir - 8 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.408
Cevap
602
Favori
1.400.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
6. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 15171518151915201521
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Enteresan 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Sürüm numarası sonu ...4AYA2 ile bitiyor bende. Ocak güncellemesi.

• Google sesli asistanın birden aktif olması çok sinir bozucu sizinde başınıza geliyor mu? Telefon masada duruyor, Hey Google demediğim halde aktif oluyor.

• aesca kullanıcısına yanıt

Bu gelen avrupa versiyonlarına geldi bizlik bir şey yok henüz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt

eux csc almamıştı

• cangüney kullanıcısına yanıt

sanırım herkeste var o sorun 

• Ben Hey Google desem de aktif olmuyor. Ayarlardan kapalı sanırım.

• kozgel K kullanıcısına yanıt
    Bende yok sorun 😁

• erditepe kullanıcısına yanıt

Sorunu boş ver de....

Hani S25U almayacaktın.  

Almadım ki 😁 o nerden çıktı

• A25 siparişi o ya 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: erditepe

A25 siparişi o ya 😁

Bakalım hangimiz daha dirayetli çıkacak.  

• quote:

Orijinalden alıntı: cangüney

Google sesli asistanın birden aktif olması çok sinir bozucu sizinde başınıza geliyor mu? Telefon masada duruyor, Hey Google demediğim halde aktif oluyor.

Cok alakasız bir şeye uyanıyor anlamadım ben de. Kapanmıyor mu lanet?

Ben almıcam hocam. Kesin kararlıyım. Ama hala gidip fiziken inceleme fırsatım olmadı. Ev iş git gel vakit kalmıyor. İncelemem de fikrimi değiştirmeyecek sanırım. Benim için en önemli faktörlerden biri kamera. Youtube'tan incelediğim kadarıyla kamerada beni çeken ekstra bir geliştirme olmadı. Tabiri caizse resmen etrafına halka takıp yenilediler. S24 Ultra ile devam. Acayip memnunum. Ama %1 de olsa bir ihtimal var tabi 😌

• cangüney kullanıcısına yanıt
    Evet nadir de olsa bende de oluyor bu

• Kasıtlı belirsizlik yaratmışlar ! ONE UI 7 Beta sı haftalardır güncelleme almıyor bu normal değil önceki Beta 3 2 1 de aralıklar makuldü şimdi ise ara vermişler bu belli .

Zorla S25 Ultra aldırma için... Yoksa yazılımsal özelliklerde S25 Ultra daki gibi Beta larda görmediğimiz S25 Ultra da olan yeni şeyler gelecek S24Ultra dan S25 Ultra ya geçişler baltalanmasın diye mi ( aşırı iyimser olasılıkla ) ?

Bekleyip göreceğiz.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

Onu bunu bırak sen S25 ile gelen One UI 7 bizlerdeki betalarla aynı aslında. Şarj animasyonu hatalı olacak şekilde S25 i piyasaya verdiler. Beta 3deki geri bildirimleri işleyip S25'i piyasaya vermeleri gerekirdi..

• eyuunal E kullanıcısına yanıt

S25 Ultra Aralık güncellemesinde Ocak geçti Samsung unuttu bile ! Şubat ta umarım Ocak güncellemesi sunmazlar küfür olur bizlere...

Garip bir şekilde S24 Ultra da yeni betası veya bitiren son güncellemeyi bile yayınlamadı! Beta4 çıkacağı beyan edilmişti ama sonrasında vazgeçmişler...

S25 serisi bence Final görünümlü ( Google dan sertifikalı ! ) ama BETA bence ... Bizlere rutin sorunlar giderecekler ayağına Beta yı vermişler gibi ...

Donanımsal kabiliyet olarak LOG kayıt özelliği yok son beta 3 de kullandım eşit değiller. Arayüz benziyor ama yine de farklılıklar var...

Bence sadece arayüz aynı olsun içi kof olsun misali de değildir...

Yapay Zeka sekmesinde birkaç yeni özellik yok! Bunlar donanımsal eksiklikler yetersizlikler filan değil. Şişirmek gibi olmasın hakikat ortada :/ ...

• el_jericho kullanıcısına yanıt
    Tamamen kapatmak gerekir ama ben aktif kullanıyorum diye kapatmıyorum. Keşke sadece hey google dediğimizde uyansa birden sesli asistan konusmaya başlıyor alakasız korkutuyor 😂

• Bu saatten sonra GUNCELLEMELER ARTIK RISKLI... Demedi demeyin. Ozellikle samsung s25 serisindeki ilgisizlikle birkikte s24 serisine yogunlasan kullanicilari engellemek icin bilincli yaslandirma yapabilir. One ui7 de konusunda acik konusmak gerekirse TEDIRGINIM. Net kullanici yorumlarindan emin olmadigim surece gecmeyi dusunmuyorum. Bu hali ile fazlaca yetiyor. Samsung son donemlerde kullanici dusuncelerinden cok para kazanmaya daha fazla odaklandi. Acikcasi bu saatten sonra temkinli olmakta fayda var.

• 
Sayfa: önceki 15171518151915201521
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.