beta yeterince stabil biraz da ondan gecikti bence. şubat 7 de stabil sürüm gelecek deniyor bakalım. bu arada s24fe de isteyen herkes çok kolay şekilde a15 stabili deneyebilir remote beta test sürümü yüklemek için samsung account yeterli sammobile haberini yaptı keşke s24ultra içn de olsaydı gerçi bizde de beta var ama. |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1504. sayfa)
-
-
O kadar erken gelirse süper olur. S25 ultra ile daha isabetli bir karşılaştırma yapabiliriz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
bazı ülkelerdeki samsung desteğe göre öyle çoğu kişi de 7 şubat diye paylaştı ama samsung bu ne yapacağı belli olmaz. ben iddia ediyorum samsung s24u yu kasıtlı olarak yazılımda geriye götürecek ve s25u yazılımının bir kısmını da vermeyecek çünkü başka şansı yok ki cihazı daha fazla satsın. s24ultraya göre gerçekten geçmeğe değer bir şey yok spene alışmış kişiler için hele hiçbir cazibesi yok bluetooth kalktığı için ama işte bir şekilde ayarı çekmesi lazım.
-
Öyle bir şey olmaz merak etmeyin. Geçen sene AI özellikleri açıklandığında bize gelen tüm özellikler 22 ve 23'e geldi. O yüzden hiçbir endişem yok.
bakalım inşallah ben yanılırım. s24fe için verilen a15te nowbar ve audio eraser özelliği yok now bar bizde var betada diğeri yeni tanıldığı için stabil sürümde gelecektir ama log video gerçek zamanlı hdr, screen upscaler mıydı neydi o özellik bakalm bunlar gelecek mi ki hepsi yazılımsal özellikler. s24u donanımı da güçlü bahane de edemez samsung normalde ama işi belli olmuyor.
-
Ve sanırım geçen yıl One UI 6 betasında da (yani s24 çıkmadan önce) AI ile ilgili bir içerik yoktu sanırım. S24 ile beraber One UI 6.1 geldi ve sonrasında bu özellik alt modellere eklendi. Bu yıl ise One UI 7 erkenden yayına alınamadı, bu sebeple doğrudan One UI 7 ile piyasaya çıktı. Haliyle beta döneminde bütün One UI 7 özelliklerini paylaşmaları göstermeleri doğru olmazdı. Bence One UI 7deki yazılımsal özelliklerin hepsi S24 serisine gelecektir.
-
S24 Fe için verildiği söylenen yazılım son kullanıcıya ait bir şey değildi. Haliyle gerçekleri kapsaması söz konusu değil pek.
-
S24 ULTRA kesinlikle harika bir cihaz daha birkac yil daha harika kalacak. S25 ultra olarak samimi degerlendirsiginizde kullanimda sizi etkileyecek cok bir fark yok. Ayrica köşeli tasarim daha preminium duruyor. Sanat eseri gibi telefon kesinlikle. 🔥
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
evet s24ultra gerçekten güzel s21ultra sonrası 22 ve 23 ultrada tatmin olmadım ama s24ultra gerçekten çok iyi.
-
evet ama en azından nowbar olmalıydı. sebebi optik parmak izi kullanılması deniyor çünkü optik sensörler ekranın altında tam da nowbarın olduğu yerde yer alıyor bizlerdeki ultrasonik olanlar yukarıda olduğundan sorun olmuyor. samsung nowbar konumunu değiştirirse veya kullanıcıların konumu değiştirmesine izin verirse o zaman s24fe gibi optik sensör kullanılan modellerde sorunsuz kullanılır.
-
Bence Audio olayı eski modellere gelmeyebilir. Apple'da vermedi.
O halde S24 Ultra köşeli kenarlara sahip One UI 7 ise oval kenarlar için optimize edilmiş, S24 U için One UI 7 gelmeyebilir Samsung vermek isterse optimize eder
-
O uygulamaları telefonda hiç kullanmıyorum :/ . Yardımcı olamayacağım :/. Sorunlar eskiden de dile getirilmişti çözülmüştü . Yüksek ihtimalle bazı ayarları fazladan yapmak gerekiyor ama nelerdir... Var mıdır bakılmalı. Ayarları iyicene kurcaladın mı ?
Bir de mod lu uygulamaları var. Onlara da bakın bence. Telefon donanımsal güçlü ve destekliyor zaten...
-
Bütün özellikleri alacağız arkadaşlar sakin
Ben aksini söylemiyorum zaten.
-
merhabalar hocam ikonları nasıl böyle yaptınız acaba? icon widget tema vs neler kullandığınızı yazar mısınız ekran güzel görünüyor
-
Genele söyledim hocam kızma 😁
hocam optik sensör meselesi yüzünden nowbarın verilmeyişini ben demiyorum zaten. ayrıca tüm yazılımsal özelliklerin gelmesini ben de istiyorum ama diyorum ki bu çakal samsung vermeyebilir hani s24ultraya sözüm ona baya iyi kamera güncellemesi verecekti de vermemişti ya işte o samsunga güvenmiyorum. yine de inşallah ben yanılırım.
-
Kamera ilk zamana göre çok iyi toparladı ama ya
ona da lafım yok ama her yerde haberi yapıldığı halde kapsamlı kamera güncellemesi gelmedi.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X