Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1503. sayfa)

5 Kayıtlı Üye (3 Mobil) ve 6 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü4 Mobil1 iOS
5 sn
30.202
Cevap
610
Favori
1.387.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
59. Sırada  bugün en iyi #15
Sayfa: önceki 15011502150315041505
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bir sorum olacak video kaydında 3x zoom geçişinde ki renk farkı sizdede varmı?
    Farklı ışık koşullarında deneyebilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi galatasaray1905__ -- 28 Ocak 2025; 19:50:32 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Dostlar 256 gb kapalı kutu veya max 3 aylık cihaz arıyoruz siyah veya titanyum renk satan varsa pm lütfen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kılıf önerisi olan var mı arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: tunen

Kılıf önerisi olan var mı arkadaşlar
    Ben beyaz, sarı ve mor orijinal Silikon kılıfları kullanıyorum. Gerek eldeki hissiyatı, gerekse de koruması harika.

• galatasaray1905__ kullanıcısına yanıt
    Mesajınızı okuyunca denedim,bir fark oluyor ama o fark ışığı alması ile ilgili diye düşündüm. 1 2 3 5 10 hepsinde renkler değişiyor. Bence ışık ve lens yeteneği bilemedim. Başkaları da baksın aynı şey olacaktir

• tunen T kullanıcısına yanıt
    Parallax spigen ve orjininal samsung silikon kılıf

• erditepe kullanıcısına yanıt

Aynen bende 22u dan 24u ya geçtim ama 25 u ilgimi çekmedi.

• emuratg4848 E kullanıcısına yanıt
    Rica ederim. Biz dahil 23U kullanıcıları da mutlaka sizin gibi önce one ui7 güncellemesini bekleyecektir ve ona göre geçecektir diye düşünüyorum. Önümüzdeki 10 gün içerisinde gerekli kararı alırız. Ben de teşekkür ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Shumensko81

Mesajınızı okuyunca denedim,bir fark oluyor ama o fark ışığı alması ile ilgili diye düşündüm. 1 2 3 5 10 hepsinde renkler değişiyor. Bence ışık ve lens yeteneği bilemedim. Başkaları da baksın aynı şey olacaktir
    Evet hepsinde renkler değişiyor ama 3x de siyahların çok solmasına bir türlü alışamadım.
    Neyseki dışarıda gün ışığında çok göze çarpan bir problem değil.

• son güncellemeden sonra telefona birşeyler oldu kitleniyor bazen. sizde böyle durum varmı?

• Buraks23 kullanıcısına yanıt
    Yok dostum stabil çalışıyor google play sistem güncellemeside geldi onu da yüklemeni öneririm

• Merhaba arkadaşlar bende yeniden s24 ultra alarak aranıza katıldım aradan geçen 1 yıla yakın sürede kamera kalitesi iyileşmiş görünüyor yapay zeka Türkçe desteği ile birlikte çok iyi olmuş bazı konularda yardıma ihtiyacım var

Ekran ayarlarınızı nasıl beyaz dengesi canlılık ve birde sosyal medya da video izleme kalitesi kötü mesela YouTube den bir video açtığımda çok iyi görüntü var otomatik 1080p de açıyor fakat gerek tiktok olsun gerek Facebook reelslerinde videolar çamur gibi çözünürlük düşük gibi renkler birbirine geçmiş gibi bazıları iyi bazıları kötü İnternet kalitesi ile ilgili bir durum olduğunu düşünmüyorum

İPhone ile yanyana aynı videoyu açıyorum iPhone ful HD gösterirken s24 480p gibi var mıdır bunun bir çözümü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi altiparmak1982 -- 29 Ocak 2025; 10:41:49 >
  • altiparmak1982 A kullanıcısına yanıt
    Hoşgeldiniz kesinlikle pişman olmazsınız. Beyaz dengesi ve diğer ayarlarım şöyle. Diğer sorununuz uygulama kaynaklıdır. Kullanmadığım için bir şey diyemem.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

• Buraks23 kullanıcısına yanıt

Betadan geçtim. Temiz kurulum ile Ocak güncellemesini yükledim ama vir sorun çıkarmadı.

Tavsiyem format atmak.

• erditepe kullanıcısına yanıt

Cevap için teşekkürler deneyeyim

• smart1978 kullanıcısına yanıt

şuan da one ui 6.1 mi kullanıyorsunuz hocam

• altiparmak1982 A kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

Cevaplanmayan sorunuz için:

Daha yüksek olanı seçin.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

Yine hoşunuza gitmezse modlu YouTube uygulamaları var daha da özelleştirmeye sahip.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

YouTube de bu ayarı yaptım zaten premium üyeyim YouTube de problem yok problem tiktok Facebook instagram videolarında aynı ağa bağlı bir iPhone ile aynı videoyu açıyorum biri HD diğeri sd gibi

Sorun programlardan kaynaklı gibi görünüyor bu arada sizin Ekran ayarlarınızı nasıl iPhone renk kalitesine yakın bir ayar var mı?

• SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt

Bu tarz durumlar bazen yaşanabiliyor yeni verilen cihaz veya anakart değişimi olan cihazlarda. 444 77 11 ararsanız hemen hallediyorlar.

• tghyffa T kullanıcısına yanıt

Evet 6.1 e döndüm. Anlamsızca bekletilen beta güncellemesinden bıktım. Beta dan Samsung güncelleme yavaşlatması belli ki S24 Ultra yeni çıkanlar için kasıtlı yapmışlar.

• 
Sayfa: önceki 15011502150315041505
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.