Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1479. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: medemin , medemin , SERKAN BEY , metinuyar , Angry Toad Daha Az
5 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 15 Misafir (1 Mobil) - 18 Masaüstü2 Mobil1 Android
5 sn
30.116
Cevap
610
Favori
1.383.598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
37. Sırada  bugün en iyi #13
Sayfa: önceki 14771478147914801481
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Siz daha yenisiniz galiba  

• Ali Koç İstifa A kullanıcısına yanıt

Bir şey dicem. Cidden bunların hakaret ettiği kadar ne yapmış ki smart hocamız ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • L-DRAGO kullanıcısına yanıt
    Siz yeni misiniz?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • L-DRAGO kullanıcısına yanıt

Hocam boş vakitlerinizde ana konuları gözden geçirin az-çok anlarsınız.

• Katılır yada katılmazsınız görüşlerine.Bir bilgiyi paylaşırken gösterdiği özene dikkat ederseniz ciddi emek harcıyor, kullandığı dil de çok sade ve hakaret vari değil. Lütfen en azında emeğe saygı gösterelim.Görüşlerin doğruluğu yanlışlığını bir tarafa bırakarak bu gözle bakmanızı tavsiye ederim.Smart kullanıcısının bu kadar emeğine rağmen linç edilmesinin doğru olmadığı düşüncesindeyim.Söyledikleri doğru değilse kendi argümalarınızı yazıp neyin doğru olduğunu forum okuyucularına ulaştırısanız daha faydalı olur.Teşekkürler.

• ppemo P kullanıcısına yanıt

Bir ara yapay zeka kullanarak yorumlar yazıyordu, paylaşımlarının o segmente giren kısımları harikaydı.)

• T Square kullanıcısına yanıt

s23 ultra'da neredeyse tüm ekran koruyucuları denemiştim, orjinal samsung, spigen vs.. hiçbiri tam oturmuyordu. Mecbur bir de UV'li ekran koruyucu deniyim dedim amazon almanyadan sipariş vermiştim.. 1. uygulamamda yaklaşık 6 ay sorunsuz kullandım.. sonrasında ekran koruyucunun kenarlarında tozlar birikince falan dedim hazır elimde var söküp 2.yi uygulayayım.. herşey böyle başladı.. 2. uygulamamda 2-3 gün sonra kalemin yerinden çıkmadığı fark ettim.. sonrasında anakart değişimine kadar gitti.

s24 ultra uv'ye gerek yok zaten düz ekran ancak; bunda da ekranın yansımasızlık özelliği gidiyor.. spigen vs. çoğu ekran koruyucuları denedim pek bir netice alamadım.. orjinal samsung'u da beğenmedim sanki çok boşluk bırakıyor ekranda.. aynı sorunu samsung tab s10 ultra'da da yaşıyorum.

• 45w adaptör arayışındayım paraya kıyıp ep-t4511x orijinal şarj aletini mi almalıyım yoksa spigen alıp geçeyim mi? Samsung 1799 liraya geliyor spigen 390 liraya arada uçurum var ama spigen cızırtı yapıyor diye yorumlar gördüm diğerleri de kablo bir yerden adaptör bir yerden toplama gibi duruyor. Orijinale o kadar verilir mi emin olamıyorum.

• BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt
    Samsung da 2m kabloda geliyor ben aldım aşırı memnunum ama o kadar edermi yada verilirmi tartışılır ben orjinalini kullanmak istedim

• KinZhull kullanıcısına yanıt

Telefonu da yurtiçi aldım biraz pimpirikliyim bu konuda sanırım orijinalini alacağım ya içim rahat etmeyecek gibi yoksa

Kablo güzel ama aşırı sert ve ağır bir kablo ben kullanmıyorum zaten 2 metrelik mesafeye ihtiyacım da olmuyor.

Hocam pimpiriklenecekseniz hic dusunmeyin alin orjinal şarj aletini 2m bonus kablonuzda olsun mis gibi kullanin

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Evet kablo sert ama ağır kelimesi bence çok doğru değil kablo kalin çünkü dayanıklı materyaller kullanılmış güven veren bir yapısı var bu sebeple ağır denilebilir ama rahatsiz edici degil benim prizim uzak sarj ederken telefonu koyacak yer sikintim oluyordu ilac gibi geldi kutudan cikani acmadim bile

Aynı dertten bende de var orijinali sipariş verdim teşekkür ederim hocam. İnşallah orijinaldir hepsiburada satıcılı diye güvendik aldık bakalım

Ben amazondan yurt dışından aldım tr de orjinal bulamamistim samsungta stok yoktu

Samsung'da 2500 hocam hepsiburada samsung aksesuarlarda indirim yapmış üstüne kuponla aldım bakalım ne gelecek neresinden anlarım onu da bilmiyorum

Hocam hiç merak etmeyin orijinali olmayan ben sahteyim diye bağırıyor 2 metre kablo yerine 1m kablo geliyor vs vs saticisi hepsiburada ise sahte olacağını sanmam ama başka mağazalar yolluyorsa gelmeden görmeden birsey diyemem paranız garantide sonuçta denemekte zarar yok

• 
Sayfa: önceki 14771478147914801481
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.