Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1477. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: eraysgt , Hipoglisemi , Angry Toad , Angry Toad Daha Az
4 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
30.041
Cevap
610
Favori
1.379.457
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
18. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 14751476147714781479
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Hocam sizin telefonda sıvı teması olmuş muydu? Benim denizde elimden tuzlu su bulaşması sonrası sıvı teması hatası verdi. Bir süre sonra geçti ama hızlı sarj almamaya başladı. Y.dışı cihazı olduğu için hala aynı şekilde kullanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün yarın gelir.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Hiç kullanmadım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 1080pHD 1 kullanıcısına yanıt

2025te hattı ne zaman taktın. Normalde 2025 te 120 günlük kullanım hakki kalmistir şeklinde mesaj gelmesi lazım. Yıl başından sonra süreler tekrar verilir.

• efebora06 kullanıcısına yanıt

Bence birileri kullansin. Boylece ayni imei de farkli hat takilabilir atanabilir oldugu da anlasilabilir. Kitapciginda zaten aksi yonde sakin e-sim ile 2. sim kizaginda kullanmayin denilmiyor ...

• theVerge T kullanıcısına yanıt

Oneui android deneyimimde en iyisi oldu umarım 7 ile tüm pürüzler çözülürse mükemmel olacak.

• Bugün smarview ile ekran yansıtma kullandım ekranın oranını yansıtılan ekrana göre uyarlaması, ekran yansıtılırken batarya tasarrufu için telefonun ekranını karartması, dex modunda masaüstü ortamı olarak kullanmak vs.vs. bunlar küçük ama gerçekten Samsung seçmekte önemli etkenler. Diğer telefonlar istediği donanımı koysun istediğini yapsın samsungun deneyime önem verdiğini gösteriyor tüm bunlar. Xiaomi ve Pixel kullanmıştım onlarda mesela ekran yansıtıp bir şeyler izlerken ekranın kenarlarından boşluk oluyordu doğrudan telefonun ekranını yansıttığı için ama samsungun bunu düşünüp bir şeyler yapması beni bir kez daha ısındırdı telefona. Akıllı telefonlar çıktığından beri kıyas Apple vs Samsung idi hala android denince Samsung bence. Huawei de olabilirdi ama malum r.i.p. Ben Samsungdan devam.

• BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt
    Samsung android in takım elbiselisidir. Belki dört dörtlük mükemmel değildir ancak belli bir çizgisi ve kullanım rahatlığı ve detaylar vardır. Bug neredeyse olmaz. Ha bazen tabi saçmaladığı kısımlar oluyor o zaman zamsung diyoruz...

• osamanos kullanıcısına yanıt
    Hiç çıkarmadım 2024 eylülden beri

Bana biraz saçma geldi hocam s24 serisine kararlı güvenlik güncellemesi vermemeleri.

• L-DRAGO kullanıcısına yanıt

Samsung yetersiz ... Yazılımda berbattı daha da berbat olmuş.

7 yıl çekilmez! 1 yılı geçti rezalet kısacası. Önceki yıllar daha başarılı idi ( gerçi kötünün iyisiydi bugüne nazaran ) .

• Eskiden hatirladigim kadariyla guncellemelere genelde Polonya'dan basliyordu Samsung, Turkiye siralamalarda hep en sonda. Zamaninda ordan aldigim telefon guncellemeyi aldiktan uzunca sure sonra burdaki arkadaslarima geliyordu. Guncelleme dagitimi konusunda kotunun iyisi. Su Google cihazlar gelsede rekabet az artsa android tarafinda.

• BeutaLLethaL B kullanıcısına yanıt

One UI>Diğer android marka cihazların arayüzleri. Diğerleri sadece ONE UI'nin sadece getir götürünü yaparlar. Hız bakımından stock veya Oxygen gibi arayüzler hızlı olabilir fakat olaya komplekt paket olarak bakıldığı zaman ONE UI android tarafında rakipsizdir.

Rezalet olan nedir tam olarak

• Cem095 kullanıcısına yanıt
    Üstadımız inşallah bu rezilliklere daha fazla katlanamayarak bambaşka bir telefon markası alacak ve biz o noktadan sonra kendisini çok özleyeceğiz.......

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

İnşallah alır da biz de kurtuluruz kendisi de.

Liste uzun... Sırf S24 Ultra üzerinden bile uzun. Diğer cihazlardakine hiç girmiyorum bile...

Kısaca birkaçı :

Aylık güncellemeleri neredeyse ay sonunda veriyor ve bu geç kalınmışlığa rağmen Google dan 1. faz güvenlik güncellemesi ile geliyor yani Ocak güvenliği deniliyor esasında Aralık 2. Faz güvenlik güncellemesine aittir. Fakat Google kendi cihazlarında 5 Ocak 5 Aralık filan her ayın 5 i olan isimlendirilen Faz2 daha güncel aylık güvenlik güncellemeleri barındırmasıdır.

Şuan Ocak diye beklenen esasında Aralık 2. Faz ın tam dahil olduğu ve Ocak güvenliğininse tamamı olmadığı bir aylık güncellemeyi tercih etmektedir sevgili Samsung !

Cihaza ait sorunları aylar sonra bir bölgeye sunuyorlar bireysel şikayet ve taleplerle anca aylar sonrasında dahil etmeyi düşünüyorlar ama aylar boyunca umursamaz olmaktadırlar da. Bir kopukluk vs neyse ciddi kronik uzun sürmektedir. Biz kullanıcılar olmasa hiç çözülmeyecekti ... Sorun esasında globaldi tüm dünyada da görülmekteydi Amerikan varyantı dahil global varyantı dahil heryerde kamera titreme ve vızıltı ses mekanik ses meselesi kendileri globalde sunmayacaklardı ...

Kamerası çekerken iyi ama son rötuşları istediğiniz kadar ayarlardan kapatılmış veya hafif olsun kendi bildiği ve berbat olan aşırı işlemeyi yapıyor. Son haline bakınca şok oluyorsunuz yani çeker çekmezki halinden eser kalmıyor...

Expert RAW de kayıpsız sıkıştırmasız .dng seçilse de orada da aşırı işleme devam etmektedir şuan Beta dayız orada da devam etmekte bu rezalet! Bu aşırı işleme ham raw halde yapılması bizlere küfürdür ...

Telefon çıkar çıkmaz aylar sonra anca şikayetlerle Adobe da anca tanınabilir profile geçti öncesi algılamıyordu! Bunlar hiç mi popüler Adobe tan testlerini kabaca yapmazlar!? ...

Beta Programı önceki yıllara göre aylarca geç kalındı. Normalde 2024 te Android 15 Final sürümü geçilmeliydi. Google bile Android 15 i Ağustos ta AOSP olarak ilkin Samsung LG Sony Xiaomi Oppo vs için yayınlamıştı hatta herkese de ... Google kendi Pixel cihazlarına Ekim de anca yayınladı yani Google önceliğini Pixellere vermedi ... Hatta Pixel 9 serisi Android 15 ile çıkmadı Android 14 ile geldi ... Öncelikleri ve sorumlulukları bellidir sadece kendi cihazları değildir.

Ekranında soluk renk meselesi Canlılık Kaydırması ile kullanıcılardan gelen şikayetlerle aylar sonra anca düşündüler! İnsan bir bakar S23 ULtra ile yan yana bir solgunluk var çözer derler ama yok. Biz tüketiciler cihaz sahipleri anca defalarca devasa şikayetleriyle anca görür ve ciddiye alır olacaklar ! ...

Benzer sorunlar S25 serisinde de olmayacağı ne malum ?

İlk aylar ufak tefek gözlerinden kaçan şeyler denilir ama Samsung bu basit bariz şeyleri hiç görmemesi akla donanıma odaklanıp buna tam uyumlu yazılımda sınıfta kalışını her yıl tekrarlaması da rahatsız edici ....

Ekran daki malum Mura sorunu halk diliyle kumlanma gren li olma hali ... Hepsinde bu sorun yok ama ciddi bir oranda bu sorunlu cihaz Türkiye kadar globalde de Amerika da heryerde de var! Samsung normalde sorunlu olanları değiştirecekti revize edilmiş panellerle. Bunu aynı paneli düzeltip yazılımsal birşeylerle S25 Ultra olarak sunacak ve evet Mura yok ama elde kalmış işlem görmüşleri S24 Ultra larda değil S25 ULtra da kullanacaklar ne de olsa benzer özelliklerde gelecek!

Şimdilik aklıma gelen yaşanan ve yaşanmış şeyler bunlar ...

Beni boşver Samsung un mevcut ve ilerisindeki rezaletliklerine karşı bol şanslar diyorum. Ama bireysel çabalarlada Samsung u yola getirenlerin hakkını da unutmayın ... Türkiye'de de globalde de nice insanlar var.

Ama siz böyle oldukça tüketici bilinç düşük olursa Samsung un ekmeğine yağ sürmüş olursunuz.

Eden bulur :) :/ Ağlancak hale gülünür olmuş.

Şahsen birçok soruna denk gelmedim bazılarını da şansa düzelttim kendimden yana SAmsung rezaletlikleri göreceli en azda olsa da yaşanan sorunları globalde ve veya Türkiye de kayıtsız kalmak ta sanırım bana dokunmayan yılan bin yıl yaşasın Atasözü nü utanarak ifade ederim . Berbat bir Atasözüdür ama geçerliliği halen günümüzde Türkiye'de ve heryerde yaşatılıyor olması da çok acı. Başkalarına da bulaştırmayalım bu düsturu ... Köhne kemikleşmiş kayıtsızlıklardan. Bunlar olmazsa çözümler sağlanmazdı hiç olmazsa bir kısmı çözülüyor işte anlamlıdır. Ama değerini bilene. Bilmeyen de kendi algısı ile kurtulur sanar. Sanrılar aleminde ...

• S928BXXU1AXBA cihazıma son güncelleme Şubat 2024 te gelmiş. Orjinal imei duruyor. Cihazınız güncel diyor. Bu normal mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mfasya -- 15 Ocak 2025; 19:54:31 >
  • T Square kullanıcısına yanıt

Yazılım rezalet diyenleri görmezden geliyorum artık. Sanırsın diğerleri günü gününe güncelleme alıyor da Samsung almıyor bir tek. Hepsi 3-4 ay sonra telefonu unuturken Samsung gibi güncelleme sözü verip geçmiş cihazlarını bile güncel tutan kaç android markası varmış söylesin alalım.

• 
Sayfa: önceki 14751476147714781479
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.