< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1476. sayfa)
-
-
-
Samsung artık bildiğimiz Samsung değil 😁
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar Ocak güncellemesi geldi mi? Başlıkta Aralık yazıyor hala emin olamadım. Sormak istedim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
S24 FE ve S23 modellerine Ocak güncellmesi geldi.
S24 serisine gelmedi halen.
Düzelmedi mi?
daha cihaz elime ulaşmadı, servis fişini önden mail atıyorlar.
-
Hayırlısı olsun hocam sıkma canını.
Ocak güncellemesi gelmeli artık. Aralık güncellemesi pilde çok kötü.
2024'de kayıt dışı cihaza sahibim BTK 90 gün mesajı attı 60 gün attı 30 gün mesajı atmadı 2025'te sıfırlama sms'i geliyor mu BTK'dan süreç nasıl oluyor bilen var mı sms gelecek mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 1080pHD -- 14 Ocak 2025; 19:48:11 > -
Aynen öyle 3 aylık telefonun pilinden hiç memnun değilim şu anquote:
Orijinalden alıntı: erditepe
Ocak güncellemesi gelmeli artık. Aralık güncellemesi pilde çok kötü.
Vallahi benim pil taş gibi hala hiç fark hissetmiyorum henüz güncellemeyle düşme falan yok
Beta ile benimde batarya sürem arttı, çok iyi geldi.
-
-
Selam birşey soracağım. İmei kayıtsız telefonlar için 4 ay fiziki 4 ay e-sim olayı devam ediyor mu ?
-
Sim 1 4 ay sim 2 +e-sim 4 ay yani toplam 8 ay yasal süre var. E-sim ile sim 2 aynıdır....
Şu nedenle sordum bir yerde bu sürenin 4 aya indirildiğini duydum haberi felen yok teyit bulamadım. Peki e-sim açmak için ne yapmamız gerekiyor ?
-
Operatör ile görüşün e-simi.
4 aya düşmesi için her sim yuvası için 2 ay süre vermesi lazım 😉
e-SIM ile SIM2 slotu cift hat aktif beraber 2 farkli hatli olarak hic kullandiniz mi ?
-
Sorun bence cozulmus ki bu fisi vermisler. Elinize gecince der haber verirsiniz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X