15-100 arasında max 10 dakika fark ediyor 25w ile 45w. Aradaki fark 15-80 arasında açılıyor diyelim dışarı çıkacaksınız bakıyorsunuz şarj 25 falan takıyorsun 10 dakikada 50 civarına geliyor 45w bu tip senaryolarda hayat kurtarıyor onun haricinde 15-100 takılıyorsanız genelde farkı hissetmeyeceksinizdir. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1475. sayfa)
-
-
1 tb 69 939 tl olmuş media marktta sizce uygun mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Gayet uygun. Daha uygunu olmaz zaten ama 1 TB'lık modeller ilk partilerde üretilir belki 2.partide de üretilir sonra üretilmez. Yani alacağınız cihaz 10 aydır bekleyen bir cihaz olabilir. Ben böyle biliyorum en azından. Batarya anlamında raf ömründen bayağı bir yemiş olacak.
Yanlışım varsa düzeltsin bilenler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
Hem 1 TB hem mor renk. Şuan bulunmaz nimet bence kesinlikle alınmalı 😁
hocam halen çözülmedi sorun.
adamları aradım, telefondan aldığım bilgiye göre cihazın anasını bellemişler.
Şarj soketi, Anakart ne varsa değişmişler.. sıfır gibi cihaz kevgire döndü.. şaka gibi.. işin kötü satıp s25 ultra alırım diyordum, şimdi üstündeki imei ile kutudaki imei tutmayacağı için satamıyacağım cihazı..
-
Şu durumda telefonu komple değişseler aslında... gidin biraz darlayın... ama önce tatlı dille.. belki insafa gelip birisi insiyatif alır ve tamir yerine değişim yapar.. cihazın içinden geçildikten sonra bir telefon kadar parça harcandıktan sonra.. değişin işte.. müşteri memnuniyeti üst seviyede olur.. siz iyi deneyiminizi paylaşırsınız reklam olur... ben bu firmaları anlamıyorum... milyarlarca lira dolar neyse reklam maliyetine katlanacağına bu işleri tıkır tıkır yapsalar.. herkes zaten markanın gönüllü reklam elçisi olacak.. appleın yükseliş zamanlarında insanlar neden apple alıyorlardı? İnsanları uğraştırmaz iyi servis hizmeti verir ve çoğu zaman cihazı küt diye değiştirirlerdi.. biz de derdik adamlar başlangıçta iki telefon parası alıyorlar ama sorun çıktığı zaman o ikinci telefonu sana zaten uğraştırmadan veriyorlar diye.. dyson örneği de apple gibiydi trde ilk zamanlar.. süpürge aldığımı ilk zamanda başlıkta şurda burda sorun yaşadım.. ikiletmeden yeni başlık ürün gönderdiler.. ama daha sonra aslında daha büyük bir sorun yaşadım eskisi gibi değillerdi.. birçok kullanıcı da benzer bir deneyim yaşamış... ama deneyimim olumluyken çevreme durumu anlatıp tavsiye ediyordum.. şimdi cihaz hala iyi olsa da sakın ha almayın diyorum.. çünkü parasını hak etmesinin bir sebebi de satış sonrası destek idi..
Telefon işlerinde de benzer durum söz konusu.. 70-100 bin bandında cihazlar.. sorun çıkınca bu sorun küçükse onar kabul ama sen cihazın içinden geçme ihtiyacı hissediyorsan demek ki o cihaz özelinde birşeyler olmamış... müşterine verdiğin sözü o cihaz özelinde tutamamışsın.. elektronik bu. Üretim sürecinde herşey olmuş olabilir. Değiştir gitsin... maliyetlerini de buna göre yap.. 70e değil 75e sat.. bitti gitti.......
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
IMEI si değişmiş cihazları servise almaları bildiğim kadarıyla Samsung Yetkili Servislerde özellikle yasal değil . IMEI eşleştirmeye bakmamışlar anlaşılan. Yani IMEI den marka modeli rengi kaç GB lık hangi ülkeye üretilmiş hepsi belli olmakta .
IMEI değişen cihazlar yurtdışında da değişimle satılmaz .
MTA da donanımlar tamdır esasında artık tüm yetkili servisler tam teşekküllüdür. Değişen parçalarla IP68 vs herşey düzgündür bir sorun olmaz. Kevgir değildir :) .
-
Benim cihazın zaten imei'si değişmemişti hocam, cihaz sıfır gibi türkiye garantili cihazdı; serviste yapılan işlemler arasında anakart değişikliği de var, anakart değiştiği için imei'ler de değişiyor ya? Kutuda yazan imei ile cihazın içindeki anakart değiştiği için o imei'ler tutmayacak.. bu da benim için satarken sıkıntı.. basit bir hızlı şarj olamama sorunu için servise verdik cihazın değişmeyen yeri kalmadı.. ben ikinci el cihaz alacak olsam serviste işlem görmüş cihazı almak istemem açıkcası.. bu da benim için satarken sıkıntı.. o açıdan dedim..
yok hocam ben öyle uğraşmayı sevmiyorum, hatta uğraşmamak için kolay servis uygulaması ile cihazı kurye ile aldırttım.. aslında bu kadar tamir işlemi yapmak yerine sıfır cihaz verseler daha iyi ancak, bu sefer servisler nereden para kazanacak? kafası var sanırım.
-
S23 bile Ocak güncellemesini almış. EUX kullanan var mı ? Ocak güncellemesi geldi mi S24 Ultraya ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
OK. Bence bir sorun olmaz ama karşı alıcı sadece polemik yapar istemez... Yetkili servis te işlem görmesini herhalde merdiven altı çakma servislerdeki rezalet onarılanlardan sanarlar...
Temel yersiz bir algı var ....
-
SamFirm v0.3.6.8
Checking firmware for SM-S928B/EUX/S928BXXS4AXKA/S928BOXM4AXKA/S928BXXS4AXKA/S928BXXS4AXKA
Model: SM-S928B
Version: S928BXXS4AXKA/S928BOXM4AXKA/S928BXXS4AXKA/S928BXXS4AXKA
Filename: SM-S928B_1_20241126132410_66lfmgo1il_fac.zip.enc4
Size: 17324285456 bytes
LogicValue: ecgb8lanbhjp75e8
Halen yok gelmemiş.
Gelen de geçen hafta Amerikan ve Kore varyantlılarıydı...
Beta3 Ocak güncellemesinde ...
-
Doğru bilgi banttan ilk çıkan ürünler yüksek depolamaya sahip olanlar ilerleyen günlerde bu gibi kampanyalar sıklıkla görebiliriz fiyat farkından dolayı tercih edilmeyen yüksek depolamaya sahip çok ürün var stok eritmeye çalışabilirler..
Takasa verin hocam. Değişim kampanyasıyla verin takasa gitsin. Kimse orada işlem görmüş mü vs bakmıyor. En rahat bu şekilde elden çıkarırsınız.
Herkese güncelleme geldi, bize gelmedi. CSC ILO olup güncelleme alan var mı?
evet hocam ama öyle çok ölü fiyata gidiyor.. samsung öldürüyor fiyatları..
en basitinden galaxy watch 5 pro'yu mesela 1.5k ya geri alıyor takas programında.
s25 ultra çıktığında da tahminimce s24 ultra'ya da 30k'dan fazla vermezler.
-
Servis büyük ihtimalle atlamayacaktır hatta yasal zorunluluklarıdır ama size teslim edilecek servis fişine anakart değişimi ile beraber yeni IMEI numaralarını da yazmayı unutmasınlar, hatırlatın.
Dolayısı ile kutu ve cihaz arasındaki IMEI farklarının yetkili servisteki anakart değişiminden kaynaklandığını belirtir bir servis fişi olacaktır elinizde.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 14 Ocak 2025; 14:0:50 > -
Hocam Fold 6 takasında şu an fiyatlar belli aslında. S24 Ultra 512 GB 45.000 TL'ye alıyor takas desteği olmadan. Takas desteğiyle beraber 50.000 TL oluyor. Mesela Fold takasında S23 Ultra takas desteği 5.000 TL, onunla beraber 32.800 TL'ye alıyor. S25 Ultra lansmanında takas desteği de zaten 8.000 TL falan olur muhtemelen.
Bence mantıksız değil çünkü dediğiniz gibi bu kadar işlem görmüş cihazı ikinci elde bundan daha iyi fiyata zor satarsınız.
Bir de aynı cihazın lansmanında önceki nesil 2-3 bin daha değerli alınıyordu önceki senelerde.. yani ben 47+8=55 bine alacaklarını düşünüyorum takas desteği ile birlikte s24 ultra 512yi...
S25 ultra 512de 95 olsa... arada 40k fark olur.... hediyeleri de 3 bine satsanız toplamda (şarj, tag ve kılıf öngörüyorum) geçiş size 37'ye gelmiş olacak...
Burada samsung takas desteği ve hediyelerle iki katı hafıza kampanyasını birleştirirse (hiç sanmıyorum ama belli de olmaz) geçiş 32'ye gelir..
Yani özetle... s24 ultradan geçecek biri 35-40 bin civarı bir bütçeyi gözden çıkarmalı.. o paraya da s24 plus alınır ortalama bir kullanıcı için herşeyden bağımsız olarak.. çok iyi para.....
Yalnız Fold seçip takas fiyatlarına bakınca S23U'yu bayağı düşürmüş. Normalde 27 veriyor takas desteği olmadan. S24U 512'ye 45 veriyor takas desteği olmadan.
Normalde bir önceki seriyi öldürür, iki öncekine avantajlı yapardı. S24U ikinci elde 50 civarına satılır zaten. Verdiği fiyat ilginç şekilde bence iyi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X