Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! (1478. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: erditepe , camoncan , ae468468 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 12 Misafir (2 Mobil) - 13 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.630
Cevap
608
Favori
1.354.010
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
79 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
15. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 14761477147814791480
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bravo hocam. Biz millet olarak karalamayı iyi yaparız.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Telefonumuz herşeyiyle kusursuz bir sene yaşattı s25 ultra daha da iyi olucaktır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar bu arada Gemini'ye yeni özellik gelmiş artık baya baya muhabbet ediyor. Süper olmuş. Az önce normal insanla sohbet eder gibi sohbet ettik. Çok zevkli 😁

• Pazartesi öğleden önce teslim ettiğim cihaz, bugün servisten geldi.

güzel bir şekilde kutusunu, başka bir kutunun içine koyarak göndermiştim, en dış kutuyu atmışlar yerine telefon kutusunu ve üstüne şarjı yaylı lastikle sarıp getirdiler.

telefonun arkasında spigen lens korumaları vardı, onları sökmüşler ve yerine takmamışlar, çöpe atmışlar.. geri göndermediler.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

Cihazın anakartı değiştiği için imei'ler değişmiş.. ancak yeni imei numaralarını kutuya yapıştırma gibi birşey yapmamışlar servis fişinin üstüne "anakartı değiştiğinden cihaz kapanacaktır mesajı gelicek dikkate almayın" yazmışlar.

Cihazda yeni bir çizik vs var mı diye baktım ancak birşey göremedim.

Cihaza cpu throttling diye bir program kurmuşlar ancak gönderirken bu programı silmemişler.

* Cihazı test ettim, sanki eskisine göre daha çok ısınıyor gibi geldi. Psikolojik de olabilir.

Hızlı şarj olayı şimdilik düzelmiş gibi duruyor. ancak attığımız taş ürküttüğümüz kurbağaya değdi mi emin değilim.

@smart1978

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 15 Ocak 2025; 21:50:12 >

• Yanlış anlamayın ama şu foruma girme ve okuma amacım sadece yeni neler var güncelleme ile neler geliyor yapay zeka gibi kamera yetenekleri gibi.Geri muhabbetler bana çok boş geliyor.Millet samsunga iPhone a akıl veriyor yazılımını beğenmiyor almam çöp diyor yani tamamınııda okumuyorum ama tipik kahve maç muhabbeti.Bu ortama gelen zaten teknolojiyi biliyordur koca koca firmalar akıl vermekte zaten bize düşmez.

• Kovid60 K kullanıcısına yanıt

Forumun amacı bilgi alışverişi, cihazın daha efektif kullanımı ile ilgili paylaşımlar, aksesurlar, tavsiyeler vs. olması gerekirken kısır tartışmalar okuyorum sürekli ve bu yüzden foruma bakmaz oldum. Telefonumla ağırlığına alışamamam haricinde gayet mutluyum ve konu sahibi dahil malum bikaç kişiyi blokladım. Konu ve telefon hakkında tavsiyem budur. Özellike blok konusunda.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BeutaLLethaL -- 15 Ocak 2025; 23:24:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SLaYeR KiNG kullanıcısına yanıt
    Hocam takasa verin cihazı kurtulun bence en mantıklısı.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

hocam selamlar,

işin kötüsü aynı şey s23 ultra'da başıma farklı sebeplerden dolayı geldi. s23 ultraya, ultra viyole ekran koruyucu takayım derken, sen kalemin oraya sıvı kaçır, kalem sıkışmasın mı? servise bir gitti yine komple anakart değişti, o cihazı samsung değişim programı vasıtasıyla s24+ ile takasladım üstüne para verip.. :) s24 ultra için çok fazla para istiyordu üstüne samsung.. sonra bir eski note/ultra kullanıcısı olarak s24+'ü hiç sevmedim, onu kardeşime verip, s24 ultra aldım..

onun da başına bu hızlı şarj olmama sorunu geldi.. şansa bunun da anakartı değişti..

s25 ultra geldiğinde s24 ultra'nın takasta alım fiyatını bir tık düşürürler.. zaten s25 ultra rekor bir fiyattan gelecek diyorlar.. 90k'ya gelse.. bu cihazı en fazla 35k'ya alıp, 8k takas desteği verseler.. üstüne benden 47k falan isterler heralde..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SLaYeR KiNG -- 16 Ocak 2025; 0:10:10 >
    S23U konusunda bu jelatin sıvısı olayını hatırlıyorum o siz miydiniz acaba? Hocam valla baya şanssızlık olmuş. Bu kadar denk gelir.

• Prfssr kullanıcısına yanıt

bahsettiğiniz kişi ben miyim bilemiyorum ama o dönemde bu dönem olduğu gibi tüm süreci buraya yazmıştım.. servis fişlerini falan paylaşmıştım..

iki cihazda da kılcal dahi çizik yoktu, sıfır gibi cihazlardı.. ikisi de talihsiz bir şekilde mındar oldu..

• Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada!

arkadaşlar darbe sonucu şöyle bir hasar oluştu bunun için ekran değişimi mi gerekecek acaba bilgisi olan varmı?

Telefona yapilan kaplama ekstra aksesuarlar cikartilmasi sizin mesuliyetindedir ve bu tur ozel hizmetlere Samsung bakmaz. Benim de kaplamali goturmusumdur degisen parcalar yuzunden atilmisti ve biliyordum da .

Test uygulamasi son kullanicida calisiyor olmasi yani format atmamalari garip! kendiniz atin.

Format sonrasi 3 net gun gecene kadar kullanim aliskanliginiza gore batarya da olagan isinmalar cabuk sarj tuketmeleri beklenir. Bununla ilgili uyarilarim bilgilendirmelerim ilk sayfamizda gecen yildan beri neredeyse 1 yildir var.

Su 3 gun bir gecsin kendi rutin kullaniminiza gore hareket edin ekstra gereksiz test vs uygulamalari da kullanmayin. Yani servisten gelen cihazi derhal tam format atin ve 3 gun gecsin. Ondan sonra bakarsiniz.

Ram Plus i da kosulsuz kapali olsun.

• O cevap yazdiginiz kisi hakkimda konusurken engellemis. Engelledigin kisi hakkinda konusmamalisin. Bu kuralin bir amaci vardir. Rahatsiza bir kisi bloke engeller ki bahsetmesin ama kendisi cocuksu bahsediyor. Ben de cocuksuya cevap veriyorum bloke etse de okuyacak biliyorum Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Aralık Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta3 ile bitti! İlk sayfada! . Yani kendi uyguladigi ama kotuye alet ettigi forum kuralini kendisine boyle olagan sekilde cevaplari istersem alintisiz isterse sizin uzerinden de cevap verebiliyorum.

@BeutalLethal2 adli uyeye mujdeyi veriyorum madem bu kadar dert etmis yazdiklarima :

@BeutaLLethaL

Alıntı

metni:
    Yazılım rezalet diyenleri görmezden geliyorum artık. Sanırsın diğerleri günü gününe güncelleme alıyor da Samsung almıyor bir tek. Hepsi 3-4 ay sonra telefonu unuturken Samsung gibi güncelleme sözü verip geçmiş cihazlarını bile güncel tutan kaç android markası varmış söylesin alalım.

Meseleyi Turkiye odakli sanmis. Bu cihazi Turk olup yurtdisinda ikamet edenler de var hatta baska Samsung varyantlilarini kullananlar da var Amerikan ornegi forumda gecen aylarda bir uyemuz var faal olmayan hatta uye olmayan nice Turkler de vardir ...

Yazdiklarim hem genel baska model ve varyantlilari icin gecerlidir. Hatta Turkiye icin durum daha da vahim ...

EUX kotunun iyisi once ilk aliyor . EUY de var. EUX bir ulke degil ulkeler toplulugu EUY de keza oyle ... TUR dahil bircok geriye kalanlar es zamanli ama gec zamanli aliyor ! Bu olmamali manasinda kendi aramizda muhabbet elestiri yapiyorum yillardir da yaparim.

Birkac marka bahsedeyim ona gecer madem bu kadar icerledi yazilimsal sorunlari dile getirmeme. Nothing Phone hem de Turkiye resmi garantili :) . Ben gecmem ana telefon olarak kamerasi donanimi en ust seviyede ariyorum bir de ekrani da. Bunlardan sebep Turkiye resmi garantili de olursa ve ben de Turkiye de oldugum icin mecburiyetten Samsung tercih etmekteyim. Kendisi de benzer ayni gerekceler olacagina soyler :) Inanmiyorum :))) .

Sizin uzerinden cevap verdim kendisi okur ve umarim susar ! Susmaza artik hatirlar yazdiklarimi ve isine gelmez konusur yazar oldugu da belli olur ...

Son olarak size de cevap : Karalama asilsiz ithamlarla yapilir. Hakikatlerle yani her turlu gercek inkar edilemez cogunda olan sorunlari dile getirmek KARALAMA denilmez.

Biz millet olarak neden boyleyizin cevaplari da biraz a boyle olmaktan kaynakli.

Cuvaldizi kendimize de batirmaliyiz...

Ama tabi anlayana.

Sig polemik yapanlar da herhalde uff ne uzattin uff cok yazdi der yazar cizar oynar kendi capinda. Ve elbette birkac destekcisiylen de . Yani yazmayan ama sozde tepki verenler de temelde farkindalik sorunlari var bu anlasilmaktadir.

• Turk Milleti maalesef iftira camur atma asilsiz beyanlar ve polemiklerde sanal alemde eline su dokeni gormedim :) . Dunyada da vardir ama tek tuk birkaci ama hepsi de ve gruplasma gudulu polemik odakli olanlar yillardir var !

Tahammulsuz yani gercekleri dile getirmeye hazimsizlik var.

Oyle ki kimse yogurdum eksi demez ! Bana dokunmayan yilan bin yil yasasin da derler ...

Bu kotu atasozleri deyimler maalesef halen gecerli! Ne aci ...

Forumlar firma temsilcilerin kendi calisanlari arasinda paylasimlarindan ibaretmis gibi degildir :)) . Yani objektif olunmali. Sorunlari dile getirilmeli ... Bende olmayan nice sorunlari dile getiriyorum yani kuru kuru degil konu mevzu oraya bir sekilde geliyorsa ortam da hem red etme gormezden gelmeler baskin olunca dengeleme odakli vurgulamak icin hatirlatmak icin ara ara sorunlari bahsetmek ve ders alinacak eski hatalarin ilerde de olmayacaginin garantisi de yok ki bahsedilir bunlar normal karsilanmali yani kimse gocunmamali homurdanmamali hatta yazmasa bile kendi aklinda kendi ic dunyasinda yersiz karsi cikmamali bence ...

Forumlar arti ozellikleri kadar eksi ozelliklerin de unutulmamasi hatirlanmasi gereken ve bununla ilgi iyi kotu ne var dokulmesi gereken yerlerdir ki baskalarina da hayri olsun .

Dusunsene sorunlar hic bahsedilmiyor forumda ve bundan etkilenip cihazi alan kullanici sok olacak ve diyecek ki forumda herkes Samsung calisani olmus hatta AnaKonu Sahibi Samsung calisani ve objektif degil dersiniz hatta arti ozellikleri yaninda eksi ozelliklerinden de bahsedilmesinden rahatsiz olunur hale gelinir.

Tekrarliyorum : Kendim uzerinden bu cihazin arti ozelliklerini derinlemesine kapsamli herseyi ile ele almak kadar eksi yanlarini da baskalarin deneyimlerini de kanitlariyla ( suan veya gecmiste bahsedilmislikleriyle ) ele almaktayimdir. Yani kimse de sanirim benim kadar arti yeni ozellikleri ele alan birini gormedim ( ego meselesi ile almayin ) ayni sekilde eksi yanlarini da cekinmeden dert etmeden benden daha fazla paylasan kaynaklar sunani da gormedim ( hepsi beraber ).

Bu baglamda pragmatik ve uslu ( akilli ) olan yazdiklarimdan gercekler icin nemalanir ... Pragmatik olan meselelerin ozune bakar kisilere odaklanmaz! Didismelere gruplasmalara cocuksu tavirlara vs esasinda acinacak hallere gulunur olunur ...

Bircok kisi bu baslikta kendini rahat hissetmiyor en ufak bir olumsuzlugu dile getirmek goze batiyor. Biri soyle de der : Bahsettin yeter goze batiyor der. Sanki o kisi veya onun gibiler icin tum dunya forum onlarin etrafinda mi donuyor saniyorlar ? Komik ve aci degil mi ?

Bolum Yetkilisi ( kendisi telefon kisimda degil Futbol vs baska kisimin Bolum Yetkilisi ) sifati ile ona sanirim kimseler dokunmuyor artik ve kendisi de zaten cekinir veya olmasi gereken durusu da artik gostermiyor. Bu kisiyi burada sindirme ezme ustune gittiniz! Kendisi de farkinda ... Kim mi : @Prfssr

Cozum icin illa her kesin bolum yekilisi mi olmasi lazim ? Otorite ye karsi sut dokmus kedi gibi olmayi mi tercih ediyorsunuz yoksa ? Bu da aci ... Esasinda kalkanlarla dokunamiyorsunuz ...

Bu cevabim size cevap olsa da esasinda herkesedir yani cevabim ortayadir. Onceki sirali cevaplarimin etkilesimlere bagli devamidir.

• boxbeat kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam. Ekran değişimi olacak mecbur.

• boxbeat kullanıcısına yanıt
    Garanti varsa şansınızı deneyin.. garanti kapsamında ekran değiştirirler belki....

İnsanın teknoloji talihi bi ters gidince gidiyor gerçekten.. inşallah en kusursuz en sıkıntısız cihazlara denk gelesiniz...

• 
Sayfa: önceki 14761477147814791480
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.