Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1492. sayfa)

9 Kayıtlı Üye (5 Mobil) ve 16 Misafir (5 Mobil) - 15 Masaüstü10 Mobil1 iOS1 Android
5 sn
29.862
Cevap
606
Favori
1.367.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
80 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #2
Sayfa: önceki 14901491149214931494
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Geçmişi falan sil çerezlerle bi daha denesene abi.. önce samsung accountu açtın.. sonra oradan maili doğrulattın.. sonra maile link geldi ve o link çalışmıyor öyle mi? Aslında çalışmalı ama yorum yapamadım..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Prfssr kullanıcısına yanıt
    Planım takır takır işledi 😁

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Bak şimdi ya. Taktı bana aldıracak. Kardo dedim ya elime almam lazım önce. Zor dayanıyorum zaten 😁

• S24 ün bir klas ı var dı... köşeli tasarım her yerde ben burdayım farklıyım diyor du ! S25 e geçilmesi mantık dışı olur, çiftli seri her zaman yenilik ve beğenilen bir özellikle gelir, 30 bin fark verip işlemci ve kamera var diye geçilmez... spen de uzaktan kontrol yok! bu nedir şimdi böyle ?? Samsung rezil ettin kendini s24 ultra gibi bir cihaz sonrası bu olmamalıydı...

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Ya bak ne yap biliyon mu.. bas siparişi geç vakit geç olmadan sonrasına sonra karar verirsin elliyon mu okşuyon mu napıyon.. en kötü basarsın iadeye yavvv.. korkma bu kadar :) senin de gönlün var işte :)

YTD

Kahraman görünüşünün ardında ne hinlikler varmış meğerrr :)

• twisterpolat T kullanıcısına yanıt

artık minimal farklara alışmak lazım. Ne yazık ki böyle. Bu yazdığınızın aynısını S24U lansmanı sonrası S23U kullanıcıları da söylemişti. S23U ile ne farkı var S24U nın? Ordan pay biçin. Bu iş bütçe ile alakalı.

Cihaz işinizi görüyorsa, böyle bir hevesiniz yoksa imkanınız varsa da gereksiz olur. Yeni cihaz kullanmayı seviyorsanız, imkan da varsa o zaman olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sky__walker kullanıcısına yanıt

s23 ultra ile s24 ultra arasında ki fark dağlar kadar ! ekran yansıtma 1 ci sırada.. 2.köşeli tasarım, 3.düz ekran ,4.yapay zeka , 5.işlemci, 6.renkler, 7.titanium vs... daha çok var !

• s25 ultra ile fark görsem alırım zaten... yazık oldu bu seriye... ekran köşeli olmalıydı, ram 16 gb, parlaklık 3000 nit, kalem bluetooth lu, vs...

Bakalım aldırabilecek misin 😁

Ben dicemi dedim.. bundan gayrısı alıpmda mutsuz olsan tüm yük benim omuzlarıma biner ;) :)

Ne güzel almışım ocak güvenlik güncellemesini her şey tıkırında 😁

Hayrını gör.. ben de satacağım kişi için bu akşam yapacağım güncellemeyi.. o kişinin kim olduğunu bilmiyorum henüz :) bakalım kim o kısmetli kişi :)

Aşkını bulmayı bekleyen masum fakir ama gururlu bir genç gibisin 😁

Valla taliplisi çıkmazsa kurumsala verebilirim

Easycep iyi öldürüyor ama...

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurtunc -- 23 Ocak 2025; 16:33:53 >
    Şuanki takas kampanyası easycep değil mi? Samsung kendisi mi alıyor

Easycep.. takasta samsung üzerinden verdiği fiyat da aynı... ama nakit istersen haraç mezat elimden 41 liraya almaya çalışıyor :) :)

• S25 serisinde batarya sağlığı ve şarj edilme sayısı gösterme var darısı bizim modellere inşallah.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kozgel K kullanıcısına yanıt
    One UI 7 ile birlikte gelecek diye biliyorum. Hatta bizim 25 serisinden bir eksiğimiz kalmayacak güncellemeden sonra

Oha fark fazlaymış

• 
Sayfa: önceki 14901491149214931494
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.