< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Ocak Türkiye Güncellemesi ve ONE UI 7 yakında ! Beta ilk sayfada! (1493. sayfa)
-
-
O kadar emin olma eksik konusunda. Samsung sırf s25 satılsın diye 24 serisine bazı şeyleri vermez bence. Zaten satmasini sağlayacak ciddi manada bir donanim yok bu yüzden yazılımsal farkları korumak isteyecektir ki albenisi olsun s25 serisinin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Düz ekran ile spen kullanımı daha rahatquote:
Orijinalden alıntı: sky__walkerartık minimal farklara alışmak lazım. Ne yazık ki böyle. Bu yazdığınızın aynısını S24U lansmanı sonrası S23U kullanıcıları da söylemişti. S23U ile ne farkı var S24U nın? Ordan pay biçin. Bu iş bütçe ile alakalı.
Cihaz işinizi görüyorsa, böyle bir hevesiniz yoksa imkanınız varsa da gereksiz olur. Yeni cihaz kullanmayı seviyorsanız, imkan da varsa o zaman olur.
S23u 256 8 GB Rame sahip
1750 nite karşı 2600 nit
Yansıtmayı önleyici ekran
Titanyum çerçeve
200MP+12MP+10MP+10MP-200MP+50MP+12MP+10MP
7 yıl güncelleme desteği gibi baya bir artısı var
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Olabilir ama geçen sene de böyle demiştik hepsini verdi S23U'ya. Bence verir.
S23 ultra bizden eksik bişey almadı diye biliyorum. Biz de tam alırız merak etmeyin
İnşallah dediğin gibi olur. S25 serisinde log video da var acaba işlemciye ozel mi yoksa onu da verecek mi samsung. Bir de s25 ultra da 12mplik sensör hariç diğer 3 sensör 8k video destekli muhtemelen bu işlemciye özeldir.
Devamlı değil, 3 ayda max 10 kere tak çıkar olmuştur. Kılıf sert ama telefon da dayanıksız.
çok ilginç bir durum ama klonlama olduğunu zannetmiyorum. klonlama olsa klon imeiyi kim kullanıyorsa mesaj ona gider size gelmez. sürelerle ilgili bir değişiklik yok yakından takip ediyorum. şimdi siz sim kartı çıkarıp diğer sim yuvasına taksanız dahi ilk taktığınız imei'de çalışır. hatta o yüzden yılın ortasında kapanan hattı açmak için sim yuvasını değiştirmek yeterli olmuyor. ilk sim slotuna başka bir hat takıp veya sanal e-sim tanımlayıp sonra ikinci sime kendi hattınızı takmak gerekiyor vs. muhtemelen yazılımsal bir durum veya hata oluştu ve sim kart diğer imeide çalışmaya başladı.
-
Ocak güncellemesini yapan var mı? Aralık a göre nasıl?
Standart güvenlik güncellemesi hocam, ne olabilir ki ? Güncelledim.. Önce neyse şimdi de o
-
Evet dağlar kadar fark varmış hakikaten.
30k fark isteniyordu o dönemde, kimse kendini kandırmasın, bu farkı edecek hiçbir olayı yoktu.
Yansıma engelleyici ekran.. bir kere ben sorayım kaç kişi ekrana cam yasa koruyucu olmadan kullanıyor bu cihazı? Kamerayı yazmışsınız, aynı sensörler ile geldi, kamera iyiye gideceğine kötüye gitti S24U da. Titanyum kasa yenilik diye konuştuğumuz şey.
öyle bakarsak S25U ekranı büyümüş ama kasa küçülmüş, cihaz 15gr civarı hafiflemiş, (sırf şu hafiflemeden dolayı telefonu upgrade ederim ben) ele daha oturan oval tasarıma geçmiş, son zamanların en büyük perf zıplaması yapan elite işlemci ile geliyor.
dolayısıyla iş dönüyor dolaşıyor beklentiye sonra da bütçeye geliyor.
Aynen katılıyorum. Geçen sene de fark azdı, bu seneki de az. Hatta salt bu açıdan bakacak olursanız, eğer S22U işlemcisinde ısınma sorunu olmasa, ondan bile geçmeye gerek yok zaten yıllardır.
Bu yüzden yenilik açısından S24U daha iyiydi vs demek bence de anlamsız. Her sene aynı şey oluyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prfssr -- 23 Ocak 2025; 19:56:13 >
Giriş sayfasını bi sekilde buldum da saglık.gov.tr mailini kabul etmedi magaza girisinde
Üzgünüm dicek birşey yok.. başka cihazdan vs denenebilir..
Merhabalar. Benim meb uzantılı mail adresimi de kabul etmedi. Yine de bu öneriyi veren arkadaşımıza teşekkür ederim. İşine yarayacak arkadaşlar olacaktır.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi selcuky1 -- 23 Ocak 2025; 22:7:2 >
Konuşulan konu 23u ve 24u idi. Yenilik diye Titanyum kasaya bir şey dememeniz ve karşı argüman olarak 25u nun 15 gr hafiflemeyi öne sürmeniz ilginç. İşlemci konusundaki artışa zaten herkes hem fikir. Oval ya da köşeli tasarım ise kişisel. Esasen konu dediğim gibi s23u ve s24u karşılaştırması idi fakat s25u yu konuya dahil ettiniz. Kısaca s23u ile s24u arasındaki sıçrama 24u ile 25u arasında bana kalırsa yok. Örneklerini bir kaç mesaj yukarıda verdim. İyi forumlarquote:
Orijinalden alıntı: sky__walker30k fark isteniyordu o dönemde, kimse kendini kandırmasın, bu farkı edecek hiçbir olayı yoktu.
Yansıma engelleyici ekran.. bir kere ben sorayım kaç kişi ekrana cam yasa koruyucu olmadan kullanıyor bu cihazı? Kamerayı yazmışsınız, aynı sensörler ile geldi, kamera iyiye gideceğine kötüye gitti S24U da. Titanyum kasa yenilik diye konuştuğumuz şey.
öyle bakarsak S25U ekranı büyümüş ama kasa küçülmüş, cihaz 15gr civarı hafiflemiş, (sırf şu hafiflemeden dolayı telefonu upgrade ederim ben) ele daha oturan oval tasarıma geçmiş, son zamanların en büyük perf zıplaması yapan elite işlemci ile geliyor.
dolayısıyla iş dönüyor dolaşıyor beklentiye sonra da bütçeye geliyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
-
acaba o mail ile Samsung hesabı olmadığı için mi kimisinin oluyor kimisinin olmuyor
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
One ui 7 ne zaman gelecek Peki?
şubat 7 de dağıtıma başlanılacak
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X