Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta4 ilk sayfada! (1555. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: KinZhull , TÜRKOĞLU_06 Daha Az
2 Kayıtlı Üye ve 9 Misafir (1 Mobil) - 10 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.126
Cevap
594
Favori
1.441.882
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
20. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 15531554155515561557
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Konu One UI 7 beta gelişimiyken siz Google'a gitmiş oradan da port One UI 7'ye gelmişsiniz işte bu yüzden insanlar sizi linçliyor. Gereksiz manasız şeylere giriyorsunuz. Port rom olayı zaten yeni değil neredeyse androidin varliğindan beri yapılan çalışmalar. Samsung istese elbette S8 S7 ye dahi One UI 7 verir. Mesele burada ticari kaygılardır.

• Bu arada hatırlatalım Samsung bizlere 7 yıl OS güncelleme sözü değil, 7 jenerasyon OS güncellemesi ve 7 yıl güvenlik güncellemesi verdi. Yani bu android 15 gecikti, bir yılımız boşa gitti vs diye bir durum yok.

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta4 ilk sayfada!
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

Tamamdır hocam ben kendileri ile iletişime geçip bilgi alarak dönüş yaparım. Tekrar teşekkürler :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KinZhull kullanıcısına yanıt

Ödeme içinse, ilgili uygulamayı açınca sorunsuz ödüyor bende. Onun dışında keyfi isterse algılıyor.

• theVerge T kullanıcısına yanıt
    Böyle bir çalışma prensibi yokki bu bir hata ve henüz çözülmemiş olması dahada şaçma uygulama açıp şifre girmeyle uğraşacağım zamanda kartımı cikartmak daha kolay gelir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar yurt dışı s24 ultra cihazım var en son Kasım 2024 de güncelleme almış. Ve güncelleme kontrolü yapınca güncel diyor nasıl son sürüme güncelleme yapabiliriz?

• eyuunal E kullanıcısına yanıt

Suan bariz polemik yapiyorsunuz. Carpitmada da cabasi.

Kiyaslama odakli elestiriler yapmistim o cevabimda.

Kendinizce gereksiz manasiz diyorsunuz ama hakikatler boyle !

Note9 6GB RAM e gelen Galaxy AI ile anliyoruz ki konumuz Note9 degil degil mi ?

Isin ozunu bal gibi anladin ... Isine gelmiyor ...

Bu tur kiyaslamalari ve elestirileri soz konusu Samsung ve Tuketici Bilinci olunca yaptiklarimi herkes yapabilir hatta daha fazlasini da ...

Son cumlenizde Smsung istese verir ile aslinda olayin bir ucundan yakalammissiniz. Geri kalanini da onyargilarinizi tam manasiyla kirarak hakikati goreceksiniz.

• S24 ultra cihazım da
    Ekran ortasında altta tuşa basınca akıllı asistan galaxy ai açılıyordu. Durduk yere bisiler oldu sanırım ben mi yaptım bilmiyorm artık açılmıyor. Yapay zeka açmak için o tuşa basılı tutunca geliyordu
    Çeviri olsun resim tarama olsun güzeldi ama artık çıkmıyor çözümü bilen var mı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmk58 -- 21 Şubat 2025; 3:30:54 >
  • hmk58 H kullanıcısına yanıt

Navigasyon çubuğu bölümünde ki "Aramak için daire içine alın" seçeneğini kapatmışsındır aktif et gelir.

Zaten hepsini vermemeleri gerekir "yeni cihaz" diye sattıkları modelin illa fazlalığı olmalı  

• burak tuna kullanıcısına yanıt

odin ile rom atacaksınız. bir ihitmal de csc değişimi yapabilirsiniz samfw tools ile.

s24 ultrada nfc sıkıntılı ama çözümü yok ne yaptımsa olmuyor. ziraati seçince telefon ekranında ödeme oluyor gibi yazıyor hatta pos cihazından işlemi takip edin diyor ama pos cihazı ödemeyi almıyor, bonusu seçince ödeme bazen oluyor bazen olmuyor çözemedim. samsungun bundan haberi olsa belki çözüm için yazılım güncellemesi gelirdi ama anlaşılan sorun yaşayan veya sorundan haberdar olan çok az kişiyiz.

• kozgel K kullanıcısına yanıt
    Bu sabah banka uygulamasini açınca çalışıyor diyenleri dinleyip denedim yapikredi bankasinin worldmobil (mor renkli olan) uygulamasini acip ekranda duruyorken pos cihazina tam yaklasmamisken bile çalıştı

iyi de o zaman ne anlamı kalıyor ki temassız ödemenin, kredi kartını çıkarıp öderim aynı zahmet. mantıken uygulama açılmadan da çalışması lazım.

Prensip olarak uygulama acma gibi bir sacmalik zaten yok daha onceki xiaomi cihazimda sadece tuş kilidini acmayi sart kosuyordu guvenlik sebebiyle istiyordu ve gayet mantikliydi nfc sensörü xiaomiden cok daha güçlü daha uzak mesafeden cok hızlı sekilde çalışıyor ama yazilimsal bir sorun olduğu aşikar çünkü ilk aldigimda sadece tuş kilidini açıp kullanmıştım buda istediğinde calisiyor anlamina geliyor

• Ali Koç İstifa kullanıcısına yanıt

Bence sağlıklı tüketici " bilinci" şöyle olmalı : Eşit yazılım ve özellikler gelsin. Tek farkı yeni cihazlarda daha hızlı olması ( Şebeke hızları ( wifi ve bluetooth aynı ) , RAM vs.. Ekranı kavisli kasası kavisli vs sevenlere seçenek cazibesi de var. 1 yıl daha fazla güncelleme ile bitecek.

Ama Samsung S25 Ultra da kamerasını yeni işlemci gpu npu su ile 320 MP destekliyorsa ve Samsung inatla 200 MP de kalıyorsa ve birçok şeyi de aynı kalması nedeniyle S24 Ultra koşulsuz birçok AI ve kamera vs özellikleri de eş zamanlı gelmesini beklemek en doğal hakkımız olmalıdır.

İlerde S26 Ultra çıkarsa da benzer şartlarda ilerleniyorsa aynı duruş ve kadere olması gerekenler şimdiden bellidir. Anavatanında 16GB RAM li si var o da kısıtlı satılıyor... Pratikte kabaca aynılar ...

Yani kimse gocunmaz yeni alacakta mevcutta kalan da hatta eskisini satın almak isteyene de eğer ki Samsung doğru şekilde eşit şekilde vaktinde güncellemeleri eş zamanlı verirse ...

Bunu yapmazsa Samsung mobil batar ! ...

s21 ultramda da kilidi açmam yetiyordu bunda da bonusta uygulamayı açmadan okuyor ama ziraatte uygulamayı açsam da okumuyor garip bir yazılım sorunu var

beta bitti derken beta 5 geldi Amerikan varyantlarına: https://www.sammyfans.com/2025/02/21/samsung-releases-one-ui-7-beta-4-hotfix-beta-5-update-in-the-us/

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta4 ilk sayfada!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kozgel -- 21 Şubat 2025; 11:29:8 >

Bir ihtimal bankaların uygulamalarıyla alakalı olabilir diye düşünüyorum her bankada farklı sorun olması her soruna farkli çözüm bulunması bu ihtimali kuvvetlendiriyor sonucta samsung böyle bir hatayı fark edememiş olamaz diye düşünüyorum. Members üzerinde bakındım biraz onlarca aynı şikayet oradada var

bence nfc temelli bir sorun yazılımsal ama.

• 
Sayfa: önceki 15531554155515561557
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.