Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta4 ilk sayfada! (1553. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bazlama66 , bazlama66 Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 8 Misafir (2 Mobil) - 7 Masaüstü3 Mobil1 Android
5 sn
31.134
Cevap
594
Favori
1.442.456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
28. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 15511552155315541555
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkür ederim. Ben 6.1'de acaip mutluyum. Şu an güncelleme beklemiyorum bile. Beta 4'te şarj tüketimi nasıl?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • the flying dutchman kullanıcısına yanıt

Samsung veya Beta da olan tum firmalr sarj gibi onemli ama son Beta lara birakilir. Zaten Beta uygulamasi ve hizmetleri arka planda surekli calisiyor yaniltici olacaktir. Ama yine de buna ragmen bende bariz olumsuz bir asiri tuketimi olmuyor. Gonul ister ki ayni rutinleri 1 hafta sonra da 1 hafta da Beta da nasildir bakmaktir ama yeni cikan Beta4 ile kestirmek zor.

Samsung baska ciddi sorunlari ve yeni ozellikleri bu aralar eklemeye odaklaniyor.

Eklenecek birsey kalmadiginda ise 1 veya 2 son guncellemelerde iyilestirmelere daha cok odaklanilir.

O yuzden cevap vermis olmak icin de verilmez. Erken .

Samsung iyilestirdigi bircok seyler de vardir. Fark edildikce paylasacagim. Sahsen asiri ustunde duramiyorum ve her zaman yabanci forumlardaki deneyimler hazir ele alislari paylasmayi tercih ediyorum ama kendimce de fark ettiklerim de olursa paylasiyorum.

Beta4 e gecis daha guncel guvenlikte olmak... Daha guncel Android surumu ve yeni seyleri deneyimlemek isteyenleredir. Esasinda burada geri bildirimlerle katkilarda bulunmaktir direk veya dolayli ( cihaz arka planda surekli raporlar ve gonderir araliklarla ... ) .

Sizde belli ki merak biraz var ama mevcuttan da memnunsunuz ... Haliyle beklemiyorum demenizle kendiniz bu islere yanasmayacaksiniz ayrica belli ve tutarli .

• turbo610 T kullanıcısına yanıt

Bazi video modlari halen yok...

Foto modlarinda da Expert RAW de 200 MP yok. Ama olmayisi da kayda deger bir artisi da yoktur neticede kayipsiz RAW destegi yok. Ama kotunun iyisi misali Expert RAW S25 Ultra 200MP de 50MP de hic yoktan iyidir.

4K 120 FPS de LOG kaydi yapiyor...

Expert RAW de 24MP kayipsiz RAW de bile varken varsayilan kamera modlarinda da 24 MP i neden getirmiyorlar. Varsayilan bence 24MP olmalidir.

Now Bar bizlere sunulmadan kendi internal testlerinde gelistirecekler bu yuzden Nav Bar var ama sonraki betalarda kirpilmistir. Sorunlu olan seyleri gecici kirpmislar . Final surumunde tekrardan belirecek. S25 Ultra da bile Now Bar ve ona bagli seyler aksakliklarla dolu Turkiye deki yuzeysel bakan kullanicilarin bile dikkatini cekmis.

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Evet expert rawda 50 megapiksele kadar var s24 ultrada 200 mp yok nasıl daha mı iyi çekiyor expert raw ile bide sanal diyaframda vardı ben teşhir s25 ultraya expert raw indirip bakmıştım değişikliklere ufak tefek yazılım ekstraları var ama bunları çok fazla kullanırmıyız emin değilim

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Hocam selamlar bende pil optimizasyon işi için iki uygulamada da verileri sil yaparak telefonu kapatıp açtım ama sizinki gibi bir arayüz gelmedi gelen arayüzü ekte paylaşıyorum. Ve pil kullanan uygulama detayına uygulama yok yazısı çıkıyor ne yapmam gerekiyor?Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta4 ilk sayfada!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Emre.ekin -- 19 Şubat 2025; 21:24:43 >
  • Arkadaşlar Beta Sürümden nasıl çıkabilirim one UI6.1 e dönmem gerekiyor yardım eder misiniz lütfen.

• Emre.ekin E kullanıcısına yanıt
    Hocam ben bir arayüz paylaşmadım ama dediğinizi anladım. Uygulamaları önbellek temizle ve veriyi sil diyerek tekrar deneyip telefonu yeniden başlat demeden normal kapatıp açmayı deneyin

• Resurrectionn R kullanıcısına yanıt
    Hocam denedim, yine aynı ekran geldi. Benim yapma sebebim, %70 şarj ile 3.30 saat ekran süresi almamdı. Pil yüzde kullanımına baktığımda, %15'ini sadece uygulamalardan kullandığımı gördüm, geri kalanını göremedim. Ondan dolayı pil öğrenimini sıfırlamak istedim.

• Velian Speaks Techyoutube
    Samsung One UI 7 Beta 4 for the Galaxy S24 is here and it`s GOOD - Testing vs S25 Ultra
    https://www.youtube.com/watch?si=F_c8Z6i011YTWqkp&v=mWB_0k4NhAs&feature=youtu.be

Beta 4 baya iyi görünüyor. Bu arada ekran renkleri 25 ultra ile neredeyse birebir aynı. One UI 7 geldiğinde bayağı aynı olacaklar gibi. Hız da neredeyse aynı. Sevdim heyecanla bekleyeceğiz stabil sürümü.

• Arkadaşlar batarya testlerinde yeni açılmış S24 ultra, 1yıl kullanılmış S24 ultra 1 saat daha uzun ömrü oluyor. 1 yıl kullanılmış S24 ultra bataryası neden bu kadar hızlı eridi?

• MusashimaruKoyo M kullanıcısına yanıt
    Gayet normal hocam. Ama bir de nasıl şarj döngüsü yapıldığı da önemli. Şuan herkes one ui 7 ile gelecek olan pil sağlığı özelliğini bekliyordur. Benim bir yılı geçti cihaz. Nisanda gelse güncelleme pil sağlığımın 92lerde falan çıkacağını tahmin ediyorum. Benim kullanımıma göre %70 mobil veri ile geçen bir günde 6 saat civarı ekran süresi alıyorum. Her şey de açık aod hariç. Gayet iyi bence

• Kamera titreme sorununu ortadan kaldıran güncellemenin kod numarasını bilen var mı ? (Avrupa sürümleri hariç)

@smart1978 ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi L-DRAGO -- 20 Şubat 2025; 3:2:57 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt
    Aaah ah, merak diyince aklıma S2 ve Note 2'yi test cihazlarına çevirişim geldi :) çok ilgiliydim. Sabahına ayrı akşamına ayrı custom rom yüklü olurdu. Şimdi ise batarya fetişi var. Güvenlik de olmalı tabi ki. Geri kalan her beklentimi Samsung yazılımla karşılıyor.

Merak iyidir, sizin gibi detaylı kullanacak performansta değilim. Takipteyim.

• S24 ultra test serverlarında stabil sürüm olarak kod görünmeye başlamış. Bekleyenlerine hayırlı olsun. Majör bir problem yoksa 10 güne one ui 7 dağıtıma başlar.

• L-DRAGO kullanıcısına yanıt

Bootloader eski bir yazılıma aittir. O yazılıma gitmek normalde imkansızdır.

Güncel yazılımlar da zaten o kamera güncellemesi de yaptırır.

İlk fark edilen sürüm EUX içindi aylar sonra global e de çıktı yani Türkiye ye de resmi olarak geldi.

Buna rağmen titreme varsa servise yollayın. Başka birşey mi esas nedeni bakılmalıdır.

Merak iyidir her alanda.

Benim de ah ah diyeceğim: Galaxy S4 lere Google Phone Edition adıyla o dönemin Saf Android için Nexus cihazları gibi geçiş yapılabiliyordu...

Keşke bu proje benzeri Google başka firmalara bizlere saf Android li AOSP li olarak ta sunulsa yani knox sıfır resmi yazılım olaraktan ama güzel bir hayal.

Ben de ayrıca Pixel 9 Pro XL i aldım kullanıyorum.

Bir sonraki beta 5 olmayacak Final e geçiş güncellemesi olacaktır.

Bu haber doğru ve değişmezse yine ilk alan Beta dakiler olacaktır. Sonra normal 6.1 dekiler. Arada kaç gün oynar bilmem ama Türkiye için herhalde ekstra 2 hafta geç gelebilir... Samsung klasiği.... EUX her daim önce ....

• quote:

Orijinalden alıntı: smart1978

Bir sonraki beta 5 olmayacak Final e geçiş güncellemesi olacaktır.

Bu haber doğru ve değişmezse yine ilk alan Beta dakiler olacaktır. Sonra normal 6.1 dekiler. Arada kaç gün oynar bilmem ama Türkiye için herhalde ekstra 2 hafta geç gelebilir... Samsung klasiği.... EUX her daim önce ....

Tam sürümü nisandan önce mi alacağız ?

• Hadi hayırlısı bu test sürümü kararlı mı oluyor yani?

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta4 ilk sayfada!

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt

Olabilir ... Belki de bu ay sonuna doğru da olabilir...

İçerden bilgi sızdırılsa bile yine son dakika birşeyler etkiliyor tarihler sarkıyor vs... Şimdi de Beta sayısı artık bundan sonra olmayacakmış ... Bu da akla yeni şeyler eklenmeyecektir :/ .AI Gürültü Silme sanırım gelmeyecek! ...

• 
Sayfa: önceki 15511552155315541555
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.