Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta4 ilk sayfada! (1552. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Hipoglisemi , MyDonez , ft19 Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 8 Misafir (3 Mobil) - 8 Masaüstü3 Mobil
5 sn
31.090
Cevap
594
Favori
1.440.279
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
81 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
51. Sırada  bugün en iyi #8
Sayfa: önceki 15501551155215531554
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

3G'ye alınca hat komple gidiyor. Bu yüzden 4G+ yaptım. Bakalım nasıl olacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Audio eraser de gelecekmiş zaten one ui7 de başka ne kalıyor s25 ultrayla arasında farklılık now brief sanırımm desteklenmiyor diye okumuştum

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    Umarım gelir hocam. Çünkü çok satan bir seri. Fakat s24'e vermesi çok iyi haber. Başka bir marka olsaydı çok net vermezdi. Güncelleme gecikecek ama özellikleri verdikten sonra gecikirse geciksin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turbo610 T kullanıcısına yanıt
    O da gelecek diye biliyorum. Gelmeme ihtimali yok.

• erditepe kullanıcısına yanıt
    Öyle söylemişti geçen now brief özelliği işlem gücü gerektiriyor diye samsunng yetkilisi gelmesede amam aman bir özellikte değil bence

Gen3 yetmiyormuymuş yani 😁 gelir merak etmeyin. Gelmezse de çok önemli değil de gelsin 😁

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erditepe -- 19 Şubat 2025; 16:27:51 >
  • erditepe kullanıcısına yanıt
    Valla mazaretleri o ama isteseler verirler bencede 25 ultraya özel bırakabilirler bi kaç şeyi yoksa satış yapamazlar😃

S24 e gelip s23 e gelmeyen bir özellik vardı sanırım o da resimli aod. Bu da onun gibi olur mu bilemedim

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

Evet, iyi satmışsınız telefonu da. Pili nasıl gidiyor S24U'ya kıyasla peki?

• smart1978 kullanıcısına yanıt
    Peki sıfırdan Beta4 nasıl geçebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: turbo610

Öyle söylemişti geçen now brief özelliği işlem gücü gerektiriyor diye samsunng yetkilisi gelmesede amam aman bir özellikte değil bence
    Gen 3 her türlü üstesinden gelir. Vermek istemezler güçsüz derler o ayrı. Tıpkı a16 lı cihazlara yaptıkları gibi

• quote:

Orijinalden alıntı: erditepe

S24 e gelip s23 e gelmeyen bir özellik vardı sanırım o da resimli aod. Bu da onun gibi olur mu bilemedim
    Bana kalırsa bu sefer 23 serisi kırpılacak

• ß@R!$ ß kullanıcısına yanıt
    Şu an kullanım senaryom biraz daha yoğun tam kıyas yapamam ama şikayetim yok.. pili iyi ama ciddi fark yaratacağını sanmıyorum...

Now brief şu anki haliyle beş para etmez reklam için kullanılmış bişey.. sonra düzeltirler bilemem ama hikaye.. onu çalıştırmayacak android cihaz yoktur a ve m serileri dahil :)

• nouwamba N kullanıcısına yanıt

xda forumunda biri topluca Beta1, 2, 3: Beta 1, 2, 3 Dosyalarını paketleyip mirror / yansısını oluşturmuş   Mav renge tıkla indirmeyi seçin.

EUX firmware inden AXK4 lü olanı öncelikle telefona kurulmalıdır. HOME_CSC li olanı download moduna alıp PC den Odin le kurulur.

Buradan firmware indirilir

İndirme seçeneklerinden samfw server 2 den paket olarak indirin...

download galaxy s24 ultra sm-s928b (eux) s928bxxu4axk4 in samfw - samsung firmware download
    Download Galaxy S24 Ultra SM-S928B (EUX) S928BXXU4AXK4 in Samfw - Samsung firmware download
    https://samfw.com/firmware/SM-S928B/EUX/S928BXXU4AXK4

Sonrasında recovery mode a alınır. ADB sideload update dosyası zipin konumu entere basılır güncellemeleri sanki telefona alıyormuş gibi kendimiz yüklüyor olacağız....

Recovery Mode almanın 2 yolu vardır. Hepsi ilk sayfamızda anlatılıyor.

AXK4 li olana geri dönüş olacağı için recovery mode a atabilir ve format atılması da şart olacaktır. O yüzden her daim önerdiğim yedeklemeler elle yapılmalı ve ger yüklemeler de elle yapılmalıdır. Ayarlar ve uygulamalar oyunlar dataları filan kattiyen geri yüklenmemeli hatta güncelleme sonrası format atılmış bile olunsa ... Pil akıcılık ısınma vs sorunlar az veya çok baş gösterebilir ...

Bazı linkler Samsung kendisi geçersiz kıldığından paket beta 1 2 3 lü olanı indirmek şarttır .

Dediğim gibi ilk sayfamızda kılavuzu vardır.

• eyuunal E kullanıcısına yanıt

Önemsiz olsaydı Samsung boşuna eklemezdi ( düz mantık ) ...

Fotolara renk tonlaması yapılıyorsa telefonda çekilen yani elimizin altında aniden kayıt yapıyoruz o zaman idealdir. Yoksa elinde pro video kamerası hatta ayrıca aynasız kameralarıyla sabit fotolar çekmek isteyenler her zaman ikisini veya birisini yanında bulunduramaz.... Cep telefonu artık heryerde olunca bu tür Pro şeyler normaldir. Tıpkı yıllardır Expert RAW olması gibi ....

Bence fena değil. Hiç yoktan iyidir. Zamanla daha da oturacaktır.

Neticede 8 bit değil LOGta. Gerçek 10 bit 4:2:0:0 lı olsa da hiç olmazsa renk gammutu geniş BT.2020 de.

Expert RAW de 16 bit fotolar cabası :) ....

İnkar edilemez şeyler şu telefonlarda nelere kadir ....

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Bekleyip göreceğiz dostum bencede çok bir esprisi yok gibi senn telefonununda deneyimliyorsun zaten

• nouwamba N kullanıcısına yanıt
    Beta 2 yada 3'te 24 ultra için renk kalibrasyonu problemli dendi. Çekinceliyim. Var mı böyle yükleyip bir şey yaşayan?

• Anthropomancy kullanıcısına yanıt
    İhtimaller dahilinde

• the flying dutchman kullanıcısına yanıt

Fark etmemiştim haberini yabancı sitelerde duyar duymaz 6.1 e döndüm sarı ton her yerde vardı hafiften ama . S25 Ultra ile yan yana koydum öyle de bariz fark ettirdi.

Beta4 te bu sorun giderildi. Fark edebiliyorum da .

Bir süre Beta4 te takılacağım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15501551155215531554
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.