< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta 4.1-Hotfix ilk sayfada! (1574. sayfa)

-
-
Arkadaşlar öncelikle şunu söyliyim. Ben S24 Ultrada orijinal yansıtmayan koruyucuyu 5 dk kullandım söktüm. Tam kaplamıyordu ekranı. Ancaktam kaplasa bile muhtemelen kullanmazdım. Çünkü ne de olsa ekranın kalitesine mutlaka etkiliyor.
Ekran koruyucu evet ekranı korur. Cam taktırırsanız kırılmalardan korur. Ancak çıkarttığınızda ne kadar dikkat ederseniz edin mutlaka bir süre sonra (3-6-9 ay) kılcal çizikler olacaktır. Kullanıma engel mi değil.
Amma velakin o dokunma hissiyatı, kaliteyi tam alabilmek inanılmaz keyifli. Kullanmadan anlayamazsınız.
Yine de tüm sorumluluk sizlere ait. Ama şiddetle öneririm.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hocam merhaba bende ios ekosisteminden s24 ultra geçiş yaptım kulaklık olarak airpods pro2.nesil var ama malum özellikleri kullanamıyorum artık.. buds 3 pro alsam mesaj okuma arama okuma gibi kullanılıyor mu ?
-
Benim de bu konuda ekran koruyucu kullanmayın, gerek yok vs demişliğim var. Anti-reflective kaplamayı çok başarılı bulduğum için 9 ay koruyucusuz kullandım ama sonradan telefonun oleophobic kaplamanın bozulduğunu gördüm. Direkt koruyucu taktım sonra.
Redditte de koruyucusuz kullanıp hiç sorun yaşamayanlar da var tabi ki şans işi biraz. Koruyucusuz kullanacaksanız ara ara mikrofiberle ekranı temizleyip bi kontrol edin derim kaplamada soyulma var mı yok mu diye.
Benim telefon:
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 28 Şubat 2025; 23:26:42 > -
Aramayı sadece isim olarak söylüyor. Mesela ios da "Yaşar arıyor" diyor, Samsung da sadece "Yaşar" der. ios da cevapla deyip konuşursun bunda böyle bir ayar yok varsa da ben bilmiyorum. Belki bixby ile oluyordur ama bixby de destek yok. Hey google diyerek arama yapılabiliyor aynı hey siri der gibi.
Mesaj okumayı hiç denemedim ama ios da hiçbir ayar yapmadan okur, istediğin uygulamanın ayarını açarsın, kapatırsın. Bunda öyle direk okuma falan yok.
Bu tip ekosistem işlerinde Samsung geride. Ha şu var ben mesaj okumayı ios da da hiç kullanmıyorum, sürekli kulağıma ses gelmesi kulaklıkta hoşuma gitmiyor, kapatıyordum ama durum bu şekilde. Yani direk Samsung kulaklık alırsanız ne olur? Şu olur.. mesela Samsung tablet varsa telefondan, tablete geçtiğinizde direk bağlanır. Kulaklığı takınca kulağınıza anlar, çıkarınca anlar, videoyu durdurur ancak ios da kulaklığı kulaktan çıkarınca direk telefon hoparlörüne geçer, bunda ses halen kulaklıktan gelmeye devam eder, kulaklık takılı olmasa da.. kutusuna koymak gerekiyor. Kore li arkadaşlarımızın aklı oraya kadar çalışmış, bu basit ayarı yapamamış.. Kalan pili widget larda görürsünüz. Pil ömrü airpods lardan çok daha iyi hatta bana göre 2 katı vardır. Ses kesme özelliği fena değil ama airpods pro 2 daha başarılı. Aklıma gelenler bunlar, başka gelen olursa editlerim. Kötü değil kulaklıklar ama Airpods pro 2 daha iyi genel olarak.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Gelen bildirimleri türkçe okuyabiliyor buds 3 evet.
S23 ultra çok çok iyiydi taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazanmıştı s24 ultra da bunu mükemmellestirdiler, s25 ultra işlemcisi dışında albenisi yok tasarımda geriye gittiler kalemde Bluetooth çıkardılar samsung güncelleme yavaşlatmasi ters tepecek uzun vadede.
S23 Ultra hala iyi bence tasarım olarak S24 tasarımı hoşuma gitmedi 23 Ultra kadar açıkçası benim tabi göreceli bir durum kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir.
22 23 ve 24 Ultra var kullanıyoruz hepsini
Çok doğru bir tespit. Samsung güncelleme geciktirme olayını hiç bir dönem bu kadar bariz şekilde yapmamıştı. Ben de son anda s25u dan dönen biri olarak Samsung bu şekilde devam ettikçe soğumaya başladım artık. Kafamda farklı markalar dönmeye başladı.
1 yıllık bir amiral gemisine 6 7 yıllık standart bir model muamelesi yapılması kendi adıma kabul edilebilir değil. Bakalım zaman ne gösterecek ancak sadakat bir yere kadardır. Nokia'nın tarih olduğu bir devirde yaşıyoruz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi foxryum -- 1 Mart 2025; 8:11:27 >
Tünaydın. Bugün S24 ultramın başına bir şey gelse tabi ki yine gider bir S24 Ultra alırdım. Ultralarınıza sarılın, S25 ultracıların kalemleinde bt bile yok.
1500 sayfalık konunun 1000 sayfası güncelleme nerede? kamera düzeldi mi? şeklinde. Cihaz zaten kararlı bir yazılımla çalışıyor. Samsung'un hatası size şunu şu zaman vereceğim diyip ağzımızı sulandırması. Hiç açıklama olmasaydı bir zaman gelir diye bekleyecekti s24u sahipleri. Azıcık fazla şey yapıyoruz..
-
3 4 gun once 64k verip s24u 256 aldim 77k ya da s25u 512gb vardi tasarimi pek hosuma gitmedi bluetoothsuz kalemde almak istemedim cunku foto cekerken cok isime yariyor kalemde bt olsa belki onu alirdim.
S24ultra tasarim anlaminda 25 in otesinde bence.
60k bir telefona verip ekranın böyle olması kabul edilebilir gibi değil
-
Watc6 classic 47mm olan kullsnan varmı acaba sarj durumu nasıl
43 mm kullanıyorum. Su gibi gidiyor vallahiquote:
Orijinalden alıntı: sonkam
Watc6 classic 47mm olan kullsnan varmı acaba sarj durumu nasıl
Yoğun kullanımda 1 gün normal kullanımda 2 gün
Normal kullanımda 2 gün gidiyor
Herkesin tasarım anlayışı farklı tabiquote:
Orijinalden alıntı: SUPERMAN
S23 Ultra hala iyi bence tasarım olarak S24 tasarımı hoşuma gitmedi 23 Ultra kadar açıkçası benim tabi göreceli bir durum kişiden kişiye değişkenlik gösterebilir.
22 23 ve 24 Ultra var kullanıyoruz hepsini
Samsung watch 6 classic var 1,5 gün ancak gidiyor.Ayrıca yavaş ve bildirimleri geç alıyor.Telefonuna lafım yok ama saat işinden anlamıyor Samsung.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Aynen maalesef herkesin zevki farklı
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X