Şimdi Ara

Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta 4.1-Hotfix ilk sayfada! (1575. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: yunushanilce Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 11 Misafir (2 Mobil) - 10 Masaüstü2 Mobil
5 sn
31.680
Cevap
590
Favori
1.475.804
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
86 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 15731574157515761577
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    47mm
    Ortalama 1.5 gun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • sonkam S kullanıcısına yanıt
    25 saatlik kullanım var ve şuan şarj tam olarak %50. 2. Günü çıkartıyor şimdilik.

• Dark Saga kullanıcısına yanıt
    Geçenlerde lokantada masadan kaydi ve oturduğum sandalyenin demir ayağına ekran üstü düştü. Ekran koruyucu 2 yerde kırıldı eğer olmasa yeni telefon ya Ekran kırılacak ya da ağır çizilecekti. Ekran koruyucu maalesef eksi yonleri olsa da şart

• foxryum kullanıcısına yanıt
    Şu anda Samsung, Google yazılım stabilitesi ve özellikle yapay zeka konusunda Apple'ı geçti. Özellikle Samsung arayüzünde resmen sıçrama yaptı; dolu dolu bir arayüzü var. İşlemci konusunda yine aynı şey oldu; Apple ile fark kapandı, hatta çoklu çekirdek gücünde iPhone'dan daha iyi. Ama buraya kadar her şey güzeldi. Hazır iPhone'u yakalamışken bu defa donanımdan kısmaya başladı ve Apple gibi eski cihazlarını yazılım güncellemesi eksikliğiyle eskitmeye başladı. Çin tarafına baktığımızda hala Huawei iyi, ama onda da Google yok; illegal bir şekilde bir şeyler yapıyorlar ama Play hizmetleri olmadığı zaman hep bir hata oluyor. Benim bu duruma tepkim; Samsung ile şu anda devam edeceğim ama her sene yeni çıkanını almayacağım.

• SUPERMAN kullanıcısına yanıt
    Bende seni ultra kullandım ama bana s24 daha oturaklı albenili geliyor hatta s24 ile çok kisi telefonun markasını modelini sordum tabiki zevkler ve renkler tartışılmaz..

• Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] Şubat Güncellemesi ve ONE UI 7 Beta 4.1-Hotfix ilk sayfada!

Dostlar bu google play hizmetleri 2 gündür pilimi bu şekilde sömürmekte bunu nasıl önleyebilirim

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Evet aynen evde bizde hepsi var dediğim gibi S22 Ultra kullandım Sonra 23 Ultra ve sonrasında S24 Ultra kullandım ama ben S23 Ultra yı seçip onda kaldım S24 Ultra çocukta şu anda o kullanıyor memnun ben 23 Ultra yı kavisli olduğundan dolayı daha çok beğeniyorum S25 Ultra sipariş ettim arkadaşım aldı yurtdışından dönüşte alacağım ay sonu gelecek inşallah.
    Bu arada iphone 16 pro aldım kılıf ve cam bekliyorum onuda kullanacağım beğenmezsem satacağım :)

• turbo610 T kullanıcısına yanıt

90 dan 11 e sonuç bu mu ? Ciddi bir sıkıntı var bunu muhtemelen en temiz sıfırlama çözer ama Google pay hizmetlerini de sıfırlamayı hatta devre dışı bırakıp sürüm düşürmesini sağlayıp tekrar aktif yapabilirsiniz.

• eyuunal E kullanıcısına yanıt
    Google play hizmetlerini nasıl sıfırlayacağız önceden böyle şey yoktu telefon boştayken bile şarjı bitiriyor

Uygulamaya girince üstten güncellemeleri kaldır var sanırım orayı diyorsunuz fabrika ayarlarına dönüyor

• turbo610 T kullanıcısına yanıt

Evet o şekilde yaparsanız uygulama telefonunuzu kurduğunuz haldeki sürüme döner. Birde uygulama verilerini silin gözlemleyin..

Tmm teşekkürler

• blacksss kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınıza katılıyorum Huawei'yi Amerikan lobisi yıpratmasaydı şuanda Samsung ile birlikte Huawei konuşuyor olurduk Apple yazılım avantajınıda kaybetti artık..

• dhgerenimo57 D kullanıcısına yanıt
    kötü bir hadise olması gereken en kötü senaryo doğrudan ekran üzerine darbe alması

• İyi Pazarlar,

S24 Ultra'yı Yd olarak kullananlarda şöyle bir durum var mı ?

- 2025 yılı başında ilk olarak sim kartı sim 1 yuvasına takmama rağmen - ilk "kayıtsızdır " uyarısı 7 Ocak'ta sim 2 için geldi.

Bunu şimdi farkettim mesajlara tekrar baktığımıda..

Acaba 4 ay sonra yine sim 1'den mi devam edebileceğim - sim 2 kapanacağı için ?

2.ci "kayıtsızdır" mesajıda halen gelmedi..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imtr -- 2 Mart 2025; 8:34:59 >
  • imtr kullanıcısına yanıt
    Yurtdışı kayıtsız cihaz sim1 4 ay sim 4 ay toplam 8 ay kullanabilirsin kayıtsız olduğu için ğelir sms

• bazlama66 B kullanıcısına yanıt

Ben 2024 başında aldım telefonu ve önce sim 1 - sonra sim 2 olarak 4+4 kayıtsız kullandım zaten.

2025 yılı başında tekrar sim 1'e taktım kartı. Ama nedense "kayıtsız - 120 gün içinde kapanacaktır" mesajı sim 2 için geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi imtr -- 2 Mart 2025; 9:14:39 >

• Orijinal 5a kablo arayanlar 2 tane alarak uyguna getirebilir. Orijinal takıntısı olanlar.

• sky__walker kullanıcısına yanıt

buds3pro ve airpodspro2 kullanıyorum. bahsettiğiniz çıkarınca durma özelliği buds3pro da da var sadece ayarlardan bu özelliği aktif edin. (wear app den)

• CooLBye kullanıcısına yanıt

Bende var yazdım zaten ama ios daki gibi değil. Kulaktan çıkarınca duruyor, kulaklığı kutusu yerine, masaya bırakın mesela, sonra telefondan play e basın yine, ses masada duran kulaklıktan gelmeye devam ediyor, ios da ise kulağınızda değilse kulaklık, sesi hemen hoparlöre alıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 15731574157515761577
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.