Şimdi Ara

S25 Ultra'nın kutusunu açtık, S24 Ultra ile kıyasladık! “Samsung Galaxy S25 Ultra”

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: vshotnights@gmail.com Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
12
Cevap
0
Favori
433
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu videoda Samsung Galaxy S25 Ultra'nın kutusunu açıyor, S24 Ultra ile kıyaslayıp ilk izlenimlerimizi aktarıyoruz. Yapısı ve ergonomisi, yonga, kamera, hoparlör performansı, tüm detaylar videomuzda.  

• aynı nokun laciverti olmuş tabiri caizse

• kesinlikle katılıyorum 24 den 25 e geçilecek bariz bir gelişme yok 23 ve alt seridekiler alabilir lakin kalemin bluetooth özelliği konusunda imza kampanyası düzenlenmiş kullanılmıyor kullanmasınlar en azından o özellik var olması daha mantıklı.

• Ön kamera video çekiminin acil güncellemeye ihtiyacı var.

• Hoparlörün, stereo başarımı olarak dengesiz ve kötü olduğunu belirtmişsiniz; tabi video kayıdı bunu tartmamız için yeterli değil.

Ancak S24U'ya kıyasla S25U'nun hoparlör sesi daha geniş ve doygun geliyor bence. S24 Ultra'yı aldığım günden itibaren sesteki aşırı tizlikten rahatsız olduğumu hep dile getirmişimdir. Özellikle de ahize tarafında.

İşte S25U, o bahsettiğim tizlikten kurtulmuş bence. Diğer taraftan yine videoya göre iPhone'un hoparlör sesi, her iki S serisinden de iyi geliyor. Apple mobil cihaz hoparlörlerinin genel olarak iyi olduğunu düşünüyorum. Özellikle iPad Pro'larda şaşırtıcı derecede iyi.

Edit:
    İncelemenizden sonra başka incelemelerde ne demişler diye baktım, genel olarak hoparlörün eskisine göre çok iyi olduğu yazıyor. Youtube incelemelerinde de benzer yorumlar mevcut:
    https://www.sammobile.com/news/galaxy-s25-ultra-massively-improved-speakers/
    https://www.reddit.com/r/samsunggalaxy/comments/1ia6qb9/the_speakers_on_the_s25_ultra_are_great/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 30 Ocak 2025; 14:48:09 >

• fark yok ki... 23 24 işini rahat rahat görür...

iphone da öyle, 16 pm yerine 13 pm 14 pm de işini rahat rahat görür...

bir telefona 90-100bin vermekte ne bileyim. büyük konuşmayayım ama.  

not: yurt dışı kayıtlı 14 pm kullanıcısı  

• S24U daha dolgun ve karakterli duruşuyla eskiyi yeni gibi göstererek kutlu yürüyüşüne devam eder. S26U ne der ona bakmak lazım

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kamera cephesi bana hep Samsung'ların yumuşak, en azından istikrarsız denebilecek tarafı gibi gelmiştir. S24U'da bulunan kalem özelliklerinden bazılarının S25U'da olmaması da ilginç. O tarafta bayağı bir downgrade var gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Galaxy not 9 kullanıyorum üzerine daha makul telefon yok.Merak eden yeni s serisi ile özelliklerini karşılaştırsın.

• S24 ultra 7 yıl boyunca benimle. S30 larda durumu değerlendiririz. Nasıl olsa teknoloji eskisi kadar hızlı ilerlemiyor.

S25 bazında konuşacak olursak samsungun elinde patlayacak. Spenin özelliklerini kısmak yapılabilecek en kötü şey. Ayrıca s24ün keskin hatları efsane duruyor. Yuvarlatılmış köşelerden nefret ediyorum.

• S24 ultrayla devam...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.