Şimdi Ara

Samsung, Galaxy S25 Ultra ile eski tasarıma dönüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
1.325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    IceUniverse, Samsung Galaxy S25 Ultra’nın yuvarlatılmış köşelere sahip bir tasarımla geleceğini iddia ediyor. Samsung, S22 Ultra, S23 Ultra ve S24 Ultra'da kullandığı keskin hatlı tasarımdan vazgeçecek gibi görünüyor. S21 Ultra’nın tasarımını beğenenlerin ilgisini çekecek bir model olacak.

Ayrıca Bkz.Samsung, 200MP ve 50MP ISOCELL kamera sensörünü piyasaya sürdü

Galaxy S25 Ultra, yuvarlatılmış köşeli tasarımla gelecek

S24 Ultra, önceki birkaç nesil gibi keskin köşelere sahip. Bu, uzun süreli kullanımda avuç içini acıtıyor ve tek elle kullanımı zorlaştırıyor, bir elle telefonu tutarken diğer elle işlemleri yapmak gerekiyor. S25 Ultra’nın kullanıcının avucuna zarar vermeyecek şekilde önemli ölçüde geliştirilmiş köşelere sahip olacağı söyleniyor.

Keskin köşeli tasarım, Galaxy Note serisinden miras. Samsung, Note serisini sonlandırdıktan sonra Galaxy S’in Ultra modellerinde tasarım dilini kullanmaya devam etti. Galaxy S21 Ultra, yuvarlatılmış köşeli tasarıma sahip son S Ultra modeli.

Kaynak:https://www.sammyfans.com/2024/06/27/breaking-samsung-galaxy-s25-ultra-may-feature-rounded-corners/

• Samsung'tan uzak dur kafan rahat olsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • saçma sapan iphon tasarımından vazgeçse çok iyi olacak. s24 ü sırf bu sebeple almıyrum. s23 ün tasarımı çok daha iyi bence

• Samsung'dan memnunum. F/P ürünü bol. iPhone kötü demiyorum ama çok pahalı.

• candirli kullanıcısına yanıt
  • oktayakgoz kullanıcısına yanıt

S24 selefine göre çok radikal tasarım değişiklikleriyle geldi tabi, sen de haklısın hocam.

S24 Ultra - S23 Ultra

S24 Plus - S23 Plus

S24 - S23

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CWaRRioR -- 27 Haziran 2024; 15:52:1 >

• Bence kavisli ekran olmadan daha şık. En azından cam filmi rahat kullanabiliyoruz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • CWaRRioR kullanıcısına yanıt

sana göre çok farklı değil mi ?

bence elde tutuş hissi olarak s23 s24 den çok daha farklı. s21 en güzeliydi.

• Cam filmi sorunu s9 plus kullandığımda cam filmi tutmuyordu telefon ondan sonra bıraktım zaten iPhone geçtim Samsung kullananlar için üzgünüm ekran koruyucu almayın böyle olursa boşuna para verirsiniz

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Ben hiç sevmedim kavisli kenarı, s24 güzeldi, pilini iyileştir, kenarları incelt ver ya. Tasarım değişmedi diyen arkadaşları hiç anlamıyorum. Önü zaten ekran oldu, arkaya da kılıf geliyor. Adamlar bi kamera dizecek bi de yanlar düz mü köşeli mi olay o 😀
    Kamerayı da her türlü dizdiler artık bundan sonra objektifi sabit değil içten hareketli yapıp tek kamerada olayı çözmelerini bekleyeceğiz.

• Kavisli kenar ile birsey söylemiyor köşeler daha yuvarlak olacak diyor başlık yanıltıcı eski tasarıma dönüyor denince sanki s23 ultra nin kavisli kenarları akla geliyor

• Tam doğru yolu buldu derken sanırım yine saçmalayacak samsung.

• candirli kullanıcısına yanıt
    Allah şifa versin.

• s23 Ultra kullanıcısıyım ve s25 Ultra düşünebilirim ama....

Samsung kardeş tasarım falan eyvallah çalışın ama.......

5000mah pili 6000mah yap. Valla çok fazla şey istemiyorum.

• Sıra "Note modeli geri geliyor" haberinde

• note 7 edge modeli yapamadılar gitti başka firmalar da yaptım ama tutulmadı.köşeli bir yandan iyi ekran oranı fazla ama cepte taşıması v.s uygun olmuyor.

• Bu tasarım s21 ultra felan değil bu tasarım note 7 tasarımı. O tasarımın üstünede telefon gelmedi.

• Ultra'ların keskin köşeli tasarımı Note serisinden miras yazıyor ama Note serisinin daha eski üyeleri de yuvarlak köşelidir hatta arka kapaklarının kavisli bir tasarımı vardır. Bu bahsettiğim cihazların dizayn felsefesi ve ergonomisi Ultra ve daha geç nesil Note'lardan çok daha farklıydı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İsabet olmuş. Çok yerinde bir karar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O sivri hatlar eli çok rahatsız ediyordu isabet olmuş

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.