Şimdi Ara

Samsung Galaxy S25 Ultra, süper hızlı şarj olmuyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Samsung Galaxy S25 Ultra, süper hızlı şarj olmuyor!
    Galaxy S25 Plus ve S25 Ultra sahipleri, yavaş şarj ve aralıklı şarj kesintilerinden şikayet ediyor. Bazı kullanıcılar, önceki amiral gemisi Galaxy cihazlarını hızlı şarj etmek için kullandıkları şarj cihazının Galaxy S25 ile düzgün çalışmadığını ve pili yeterli seviyeye doldurmasının birkaç saat sürdüğünü bildiriyor. Telefonun kilit ekranında “Super Charging 2.0” yazmasına rağmen gerçek deneyim bu yönde değil. Bazı kullanıcılar da telefonun şarj olmadığını ve sürekli kesildiğini bildiriyor.

Ayrıca Bkz.Galaxy S25 Ultra şikayetleri başladı: Aşırı ısınma ve pil sorunu!

Samsung S25 Ultra şarj sorunu yaygın

Şarj sorunu, S25+ ve S25 Ultra modelleriyle sınırlı değil; Samsung’un orijinal 45W şarj cihazını ve birlikte verilen 5A USB-C kablosunu kullanan S25 kullanıcıları sorun yaşıyor.

Samsung, Galaxy S25 serisindeki süper hızlı şarj sorununun farkında. Samsung İtalya, Şubat ayı başında sorunu kabul ederek gelecekteki bir güncellemeyle düzeltileceğini söyledi. Ayrıca sorunu yaşayan kullanıcıların şarj için 5A USB-C kablosu yerine telefonla birlikte verilen 3A kabloyu kullanmalarını önerdi.

Sorun yalnızca kablolu hızlı şarjla ilgili, kablosuz şarjı etkilemiyor. Ayrıca, düz Galaxy S25 modeli 25W’a kadar hızlı şarjı desteklediği için etkilenen cihazlar S25+ ve S25 Ultra ile sınırlı görünüyor.

Samsung, Galaxy S25 tanıtımı sonrası ilk yazılım güncellemesini yayınladı. Güncelleme sürüm notunda şarj iyileştirmelerinden bahsediliyor ancak sorunu çözüp çözmediği belirsiz.

Kaynak:https://www.androidpolice.com/samsung-galaxy-s25-has-super-fast-charging-problem/

• Son birkaç yıldır yeni teknolojik ürünlerde bu tarz sorunlar çok sık olmaya başladı.

Hızlı giden atın … derlerdi.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Bunlar cihazları satışa sunmadan uzun süreler kullanıp gözlemlemiyor mu anlamadım gitti. Custom rom yapan özgür geliştiriciler bile daha hatasız yazılım sunuyorlar. Test cihazı üret dağıt şirkette 100 bilir kişiye kullansınlar bi nedir ne değildir.

• Aslında yapılıyor. İlk alanlar beta tester oluyor, böylece testleri yapılmış oluyor.

• Bu sorunun kaynağ samsung yazılımı. Samsung telefonlarında orj ekipman kullanılmasını sağlamak için bir takım kısıtlamalar koyuyor. Bu kısıtlamalar telefonun düzgün çalışmasını engelliyor. Bunu apple da yapıyor ama samsung kadar orantısız ve özensiz yapmıyor. Apple Burada asıl amacı kaliteli ürün kullanılmasını sağlamak iken, samsung marka ekipman satmaya çalışıyor.

Samsung kullanıcıyım. Telefonun İlk zamanları çok sorun yaşamıştım. Şimdi daha iyi. Samsung Yeni modellerde saçmalıyor toparlaması zaman alıyor.

• S23 Ultra kullanıyorum happy gen ve genpa markalı şarj cihazlarım var genpa 65 spigen 45 watt destekli genpa da en fazla 47 watt çıkış gücünü gördüm telefonu şarj ederken spigen'de en fazla 45 görüyor zaten ama 44 ve 43 bandında şarj ediyor o yüzden genpa ile şarj etmeyi daha uygun görüyorum şunu da unutmayın telefon ısındığı zaman şarj hızını kesiyor bunu engellemek için telefonu ufak bir hava akımının olduğu hava temizleme cihazının üzerine ya da ekranına hafif nemli bir bez koyarsanız daha hızlı şekilde şarj olacaktır

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung başa bela yahu...yıllardır sarj pil sorununu aşamadılar

Hele ki yıl olmuş 2025 45w nedir?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.