Şimdi Ara

S3 'Auto-Substitution' Öngörücü Yazı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.119
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    son çıkan android 4.1.2 sürümünden sonra kelimelerin yerine doğrusunu yazan öngörücü yazı ayarını bulamıyorum. Önceden yanlış bir harfe basmış olsam bile doğru kelimeyi yapıştırırdı hemen, şimdi çıkan önerilerden birini seçmek zorunda kalıyorum. Seçmezsem yanlış kelimeyi düzeltmiyor ve o haliyle yazıyor. Bu problemin çözümü var mı yoksa auto-substitution'a güle güle mi dedik bu sürümde?

• Maalesef durum bende de aynı. Ne kelimeyi seçiyor ne de boşluk bırakıyor. SwiftKey e döndüm ben de.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Buradan cevap gelmeyince ufak bir araştırma yaptım, sanırım Samsung bu özelliği kaldırmış telefondan. Bence kötü olmuş :(
  • Aynen ya bende de var problem. Cok iyiydi eskisi yav, L demeden Çorum diyodu :)
    Yok mu cozum bulabilen?

Not: ben son guncellemeyi yukledikten baya sonra- gecen gun- birden bire kaybettim bu özelliği. Bir anlam veremedim. Samsung push service guncellemesi vardi ondan mi oldu ki..
  • Takip.
  • bendede vardı aynı problem ayarları sıfırlayınca(resetleyince) düzeldi çok şükür.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hosjackal

bendede vardı aynı problem ayarları sıfırlayınca(resetleyince) düzeldi çok şükür.

Sendeki sürüm nedir ve nasıl sıfırlama ve resetleme yaptın sıfırlamadan kastın. telefon u mu fabrıka ayarlarına çevirdin yoksa klavye ayarlarınımı sıfırladın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ford SYNC 3 ve Android Auto
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Valla cok oldu bunu yapalı ayrintilari hatırlamıyorum ama asil problemin yukledigim baska bir programdan kaynaklandigini farkettim. Bazi programlar telefonda yonetici konumnda oluyor. Erisilebilirlik veya guvenlik veya gelistirilebilirlik ayarlarindan birisinde telefon yoneticileri diye ve servisler diye bir secenek oluyor burdan sonradan yuklediginiz uygulamalari deaktif edip deneyin lutfen
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.