Bildirim
S3 cam kırıldı (istanbul)
JACK & JONES, JJEMIL KNIT LS POLO, Triko, Erkek, Siyah , M : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0C6QGVTH9
3 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Merhaba öncelikle geçmiş olsun,
Cihazınızın touch panel hasarımı lcd panel hasarımı olduğunuda belirtirseniz yardımcı olmaya çalışalım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hangisi hangisidir bilmiyorum :( üssteki cam galiba, çünki ekranda güzel çalışıyor herşey gözüküyor ma üst cam çatladı -
-
Merhaba,
Cihazınızın touch paneli hasar görmüş, dokunmatik işlevinde Bir sorun yok ise sadece ön panel değişerek onarımı gerçekleşe bilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Mobilonarım
Merhaba,
Cihazınızın touch paneli hasar görmüş, dokunmatik işlevinde Bir sorun yok ise sadece ön panel değişerek onarımı gerçekleşe bilir.
dokunmatikde bir sorun yok ama sadece ön panel için 150tlden aşşağı fiyat çeken yok :( -
sorun hakkında açıklamalı bilgi paylaşımınız için teşekkür ederiz,
pm atılmıştır. -
quote:
Orijinalden alıntı: Mobilonarım
sorun hakkında açıklamalı bilgi paylaşımınız için teşekkür ederiz,
pm atılmıştır.
peki bu silikon yöntemi varmış galiba daha sonradan toz girmememesi için, sizde o yöntemlemi yapıyorsunuz? -
-
Geçmiş olsun hocam yaptırdınızmı cihazı ? Bilgi almak istiyorum
Samsung telefon alanlardan çok camı kırılanlar var :D -
Ekran değişmicekse bir çok yer bunu yapar ama 30-40 lira için telefonunu garantiden çıkartmana gerek yok
geçmiş olsun -
istanbul perpada, liva teknik servisde yaptırdım, camı, çerçeveyi ve tuşları değiştirdim oldukçada memnun kaldım arkadaşlar -
Oncelikle gecmis olsun, bendede note 2 var cercevesi catladi, seninki daha kotu olmus, kullanabiliyosan boyle kullan, ben oyle yaptım, olmz dersen telefonun ana ekrani catlak mi değil mi, degilse sadece cerceve degisiyo, catlaksa cok masraflı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung ses arttirma kodu
- kendi kendini arama kodu
- galeriden fotoğraf silinmiyor
- bu imei numarasının başka cihazlara kopyalandığı tespit edilmiştir
- samsung tuşlu telefon ses açma
- samsung s24 plus özellikleri
- s24 ultra özellikleri nelerdir
- samsung a15
- s22 çıkış tarihi
- samsung note 20 ultra ne zaman çıktı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X