Şimdi Ara

S3 hediyeleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sezon 3'ü Platinum V olarak bitirdim fakat hesabıma sadece elise atılmış.Ikon,skin ve ward görünümü bulunmamakta.Eksik içerikler giderilecek mi diye merak ettim sorayım dedim.Başkalarında da var mı böyle bir problem ?

• quote:

Orijinalden alıntı: mrtmtl

Sezon 3'ü Platinum V olarak bitirdim fakat hesabıma sadece elise atılmış.Ikon,skin ve ward görünümü bulunmamakta.Eksik içerikler giderilecek mi diye merak ettim sorayım dedim.Başkalarında da var mı böyle bir problem ?

Çerçeve hariç hepsinin gelmesi gerek
  • Bana da totem geldi çerçeveler eksik. Gelir zamanla merak etme. Bir hafta istediler adamlar bi hafta geçtikten sonra hala sıkıntı olursa bilet atarsın.
  • Ticket atin bence. Ben gumus 4 bitirdim, ward ve simge var ama cerceve eksik. Tanidigim herkeste cerceve eksik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

quote:

Sezon 3'ü Platinum V olarak bitirdim fakat hesabıma sadece elise atılmış.Ikon,skin ve ward görünümü bulunmamakta.Eksik içerikler giderilecek mi diye merak ettim sorayım dedim.Başkalarında da var mı böyle bir problem ?

Ticket attım dün.Haftasonu verirler umarım.Sadece Elise gelmiş skini falan da yok :/
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ŞekersizPare

quote:

Ticket attım dün.Haftasonu verirler umarım.Sadece Elise gelmiş skini falan da yok :/

westde herşey verildi bunlar neyi bekliyor anlamadım.gelir kardeşim o konuda bi sıkıntı olmazda gelsede cercevemize kavuşsak bizde

• bana da çerçeve gelmedi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.