Şimdi Ara

s3 mini imei problemi yardım edin lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iyi günler. 6 ay önce internetten istanbuldan bir telefoncudan s3 mini almıştım yurtdışı olup imei atıldığını söylemişti. ama telefon 1 ay sonra kapandı ve o gün bu gündür satıcıya ulaşamıyorum dükkan olduğundan eminim çünkü taşıma faturası gibi bir fatura düzenlenmişti.. araştırmaya başladım ama pek anladığım mevzular olmadığı için herhangi bir işlem yapmadan telefoncuya götürdüm küçük bir ilçede yaşıyorum haliyle pek fazla anlayan yok bu işten uğraşmasına rağmen telefoncu imei atamadı telefona bu olmaz imei atarken anakartını bozmuşlar dedi. ama telefonun herşeyi çalışıyor şebeke yok sadece anakart bozulsa telefon çalışmaz galiba?? sonra gaziantepte bir tanıdık vardı ona gönderdim orda göstermesi için göstermiş ordada yapılmamış onlarda imei atamamış 'csc flash' arızası var denmiş nedir ne değildir bilmiyorum.. şimdi sizlerden ricam bu telefonu nasıl yaparımda kullanıma açtırabilirim bu arızayı giderecek arkadaş varmıdır? fiyatı nedir?? işinin ehli bir telefoncu arkadaş varsa gönderelim yapılsın istiyorum... yada bu şekilde satmam mümkün mü? fiyatı ne olur? telefon gerçekten sıfır gibi çizik yok 1 ay kullandım oda kılıfla... yardımcı olan arkadaşlara çok teşekkür ederim...

• Hocam telefonu rootlu olması gerek başta, galaxy tool box ile imei atma diye aratirsaniz bulabilirsiniz benim kardeşimde Ace vardı imei unutma sorunu var oradan halletmistim.

Edit hocam sizin telefonu desteklemiyormus galaxy toolbox

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StealheX -- 9 Aralık 2014; 22:29:56 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • StealheX kullanıcısına yanıt
    çok sağolun hocam bende onu araştırdım şimdi olmuyormuş :)
  • nightmare46 N kullanıcısına yanıt
    Hocam ingilizceniz varsa xda ya bakın bizim telefoncular anlamaz bu işlerden, xda da kesin çözümü vardır geç olduğu için bakamıyorum yarın unutmazsam bakarım

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla hocam ingilizcemde nerdeyse yok yani yinede bakayım... arkadaşlar lütfen bu mevzudan haberi olan yapabilen biri veya birileri varsa yardımcı olun bana..
  • güncel
  • Eğer bi yol bulduysan root yapman için yol gösterebilirim Framroot.apk indir

Xda developerstan bi konu bulduysan İngilizce konusunda yardımcı olabilirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi luznyluzak -- 14 Aralık 2014; 21:12:38 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.