herkeze merhaba arkadaşlar ilk kez bir androidtelefon kullanıyorum telefonum galaxy s3 mini net paketi yapmıştım internete girdim ve tl den gitti ve sürekli bu oluyor direk internet paketinden nasıl kullanabilirim net paketi varken internete girdiğim zaman tl den gidiyo bunu nasıl düzelticem şimdiden teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: reyfurkano98
herkeze merhaba arkadaşlar ilk kez bir android telefon kullanıyorum telefonum galaxy s3 mini net paketi yapmıştım internete girdim ve tl den gitti ve sürekli bu oluyor direk internet paketinden nasıl kullanabilirim net paketi varken internete girdiğim zaman tl den gidiyo bunu nasıl düzelticem şimdiden teşekkürler
Hayirli olsun. Internet paketi yaptıysam liralarin gitmez. Veya paketin bitmiştir. Paketinin kıtasını sorgula eğer bitmemiş ise gsm operatörünü ara durumu musteri hizmetlerine söyle. Birde teldeki uygulamaların otomatik güncellemelerini kapat. Int.baglandigin an güncelleme yapıp paketini yer bitirir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
hasiki
kullanıcısına yanıt
çok teşekkür ederimde :) yapar yapmaz internete girdim 8 tl vardı direk kullanılan 8 bakiye 0 yazdı tl bitince net paketine geçti :D
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme