Şimdi Ara

S3 mini internet sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • herkeze merhaba arkadaşlar ilk kez bir android telefon kullanıyorum telefonum galaxy s3 mini net paketi yapmıştım internete girdim ve tl den gitti ve sürekli bu oluyor direk internet paketinden nasıl kullanabilirim net paketi varken internete girdiğim zaman tl den gidiyo bunu nasıl düzelticem şimdiden teşekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: reyfurkano98

herkeze merhaba arkadaşlar ilk kez bir android telefon kullanıyorum telefonum galaxy s3 mini net paketi yapmıştım internete girdim ve tl den gitti ve sürekli bu oluyor direk internet paketinden nasıl kullanabilirim net paketi varken internete girdiğim zaman tl den gidiyo bunu nasıl düzelticem şimdiden teşekkürler

Hayirli olsun. Internet paketi yaptıysam liralarin gitmez. Veya paketin bitmiştir. Paketinin kıtasını sorgula eğer bitmemiş ise gsm operatörünü ara durumu musteri hizmetlerine söyle. Birde teldeki uygulamaların otomatik güncellemelerini kapat. Int.baglandigin an güncelleme yapıp paketini yer bitirir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hasiki kullanıcısına yanıt
    çok teşekkür ederimde :) yapar yapmaz internete girdim 8 tl vardı direk kullanılan 8 bakiye 0 yazdı tl bitince net paketine geçti :D
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.