Şimdi Ara

S3 Mü Xperi SP mi Yoksa Lumia 920 mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Beyler yeri burası değil ama bir radyo programının kampanyası vardı. Arayan ilk kişilere s3 200 Tl idi bende aradım ve kazandım haftaya kargo elimde olacak sahte diye çok düşündüm ama sahte çıkar mı? Adam 2 yıl garantili orjinal ürün dedi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • KralYD dostum %90 yurt dışı telefonudur 2 gün sonra imei patlarsa şaşırma ama Türkiye garantili olmasını temenni ederim senin için çünkü sonuçta kimsenin malının düşmanı değilim....
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralYD

Beyler yeri burası değil ama bir radyo programının kampanyası vardı. Arayan ilk kişilere s3 200 Tl idi bende aradım ve kazandım haftaya kargo elimde olacak sahte diye çok düşündüm ama sahte çıkar mı? Adam 2 yıl garantili orjinal ürün dedi?

Bir kaç radyo kanalında bahsettiğin türde telefon satış kampanyası ile karşılaştım. Reklamı dikkatli takip ederseniz düpedüz kandırmaca, aldatmaca olduğunu anlarsınız. Reklamı yapan kişi öyle bir anlatıyor, öyle bir laf cambazlığı yapıyor ki gerçekten Samsung Galaxy marka telefon sattıklarını sanırsınız.
    Sizin bahsettiğiniz de sanırım böyle bir durum; yine de emin değilim tabiki.

Ayrıca aşağıdaki linkte konu ile ilgili olarak müşteri şikayetleri var.
    http://boardreader.com/fp/ikayetVar_T_ketici_ikayetleri_91752119/Radyo_Kanallar_84368107.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi akay635 -- 1 Eylül 2013; 4:38:00 >

• Yaklaşık iki aydır Xperia SP kullanıyorum. Gayet memnunum. SP' yi inceleyin, beğenirseniz alabilirsiniz. S3' te elbette kötü telefon değil, rahatlıkla işinizi görür.
    Ayrıca LG optimus G' yi incelemenizi tavsiye ederim.

Yaklaşık beş yıldır Android işletim sistemini kullanmaktayım. İyi bir işletim sistemi ama tam bir donanım canavarı olması nedeniyle bazen itici geliyor bana. Windows Mobile biraz daha hızlı gelişse iyi olacak aslında.
  • kötü iyi kavramı zaten telefonlar kıyaslanarak yapılan bir kavramdır. dolayısıyla sp nin kamerası ve soluk ekranı sizi rahatsız etmiyorsa ve 20 gr daha ağır olmuş önemli değil diyorsanız tabiki sp daha iyidir. gpu ve batarya olarak.
  • Xperıa sp kasası malzeme kalıtesı bataryası beledıye telsizi gibi herkesın elınde olmaması guclu gpusu ve fıyatı ıle cok cazıp ve ck memnunum.

• millet bir BELEDİYE TELSİZİ GİBİ HERKESİN ELİNDE YOK diye tutturmuş gidiyor :D aynı fiyata daha çok insan alıyorsa bu ya o telefonların daha iyi olduğundandır, yada sizin daha akıllı olduğunuzdandır. zte falan da alın herkeste yok :D
  • sp ya da nexus4 diğerlerinin önermem hele s3ü hiç önermem
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet19

millet bir BELEDİYE TELSİZİ GİBİ HERKESİN ELİNDE YOK diye tutturmuş gidiyor :D aynı fiyata daha çok insan alıyorsa bu ya o telefonların daha iyi olduğundandır, yada sizin daha akıllı olduğunuzdandır. zte falan da alın herkeste yok :D

dostum genelde çok tutulan daha iyi olduğundan oalbilir ama bu samsung bu yüzden değil eminim
    sürü psikolojisi, yani nedne tüm zenginlerde iphone var , en iyisi zannediyorlar pahalı diye
    s3 te birisi birinden görüp alıyor iyi olduğundan alan çok az
  • kesinlikle sp istersen xperia l yede bakabilirsin
    lumia dusunme isletimden kaybediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: kungfukid

sp ya da nexus4 diğerlerinin önermem hele s3ü hiç önermem

kamerası daha iyi olduğu için mi, aksesuarı bol ve ucuz olduğu için mi? yoksa ekran kalitesi diğerlerinden daha iyi olduğu için mi? yada daha hafif olduğu için mi önermezsin.

sp nin ekranına kaliteli diyenler şu videonun 15.dakikasından itibaren baksınlar s3 ekranının yanında ne kadar ezildiğini görecekler.
    http://www.youtube.com/watch?v=N4TYbAFaRqs

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet19 -- 21 Eylül 2013; 16:39:27 >
  • ayrıca s3 ün polikarbon plastik gövdesinin ve gorilla glass ının adi plastik diye adlandıranların,
    sp ye taş gibi sağlam diyenlerin şu videoyu izledikten sonra bir daha dh. de yorum yapmamalarını tavsiye ederim.

http://www.youtube.com/watch?v=NmdA2QXtxnE
  • sp kullanıyorum hiç bir şikayetim yok

• sp kullanıyorum hiç bir şikayetim yok

• aldın mı bari
  • lumia 925 alın, buradaki her telefondan iyidir (920'den tasarım olarak iyi)
  • 1500 verin g2alın yoksa g yada nexus 4 alın. lumia 920de iyi telefondur ancak yapabileceğiniz seyler sınırlanıyor

• S3 almada ne qlırsan al mılletı 1600 den kekledılee hala 1000 kusure satıyolar eskı donanım plastık tepsıyı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.