Şimdi Ara

S3 Mü Xperi SP mi Yoksa Lumia 920 mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kafam çok karıştı. Arkadaşlar sizce hangisini almalıyım...

• g3nie G kullanıcısına yanıt
    Up..
    Yokmu tavsiyesi olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: g3nie

Up..
    Yokmu tavsiyesi olan
    sana söyleyim sp kamerası çok kötü.

ben de şu soruyu sordum.
    nexus 4, optimus g, s3
    android olmadığndan lumiayı almadım listeye.
  • Sp tabıkı hala eskı teknoloji s3 u satıyorlar zaten sp nın s3 u tıkat manyagı yspyıgı testletde ortada,kraıt ıslemcı ve adreno 320 + 2370 batarya ıle oyunlarda sp cok hızlı keyıflı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mehmet19

ben de şu soruyu sordum.
    nexus 4, optimus g, s3

Sp nin kamerasımı kötü güldürme beni hocam cihazları kullanmadan yada uygun ayarları yapmadan tavsiye isteyen arkadaşları yanlış yönlendirmeyin. Kesinlikle sp tavsiye ediyorum.
  • S3 kullanıyorum memnunum
  • quote:

Orijinalden alıntı: dan__

quote:

ben de şu soruyu sordum.
    nexus 4, optimus g, s3

Sp nin kamerasımı kötü güldürme beni hocam cihazları kullanmadan yada uygun ayarları yapmadan tavsiye isteyen arkadaşları yanlış yönlendirmeyin. Kesinlikle sp tavsiye ediyorum.

aynı ışık koşullarında ekran parlaklığını en üst düzeye getirdim. xperia sp çok ezik kaldı. renkler soluk ve parlaklık artsa da siyah renk griye çalan bir hal aldı.

kamerasına gelince aynı uzaklıktan aynı açıdan foto.çektim. zoomladığımda kumlanma bariz şekilde fazlaydı. bu fiyata kamerası daha kötü bir telefon söyler misin? varsa fp kralı SP diyelim?
    3 saat fazla şarj gidecek diye hergün soluk bir ekran ve kalitesiz bir kameraya mahkum mu olacağız yani. yemişim adreno 320sini. hergün oyun oynamıyoruz ama her elimize aldığımızda o tft erkanın solukluğuna üzülüyor olacağız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mehmet19 -- 29 Ağustos 2013; 17:53:56 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: dan__

quote:

ben de şu soruyu sordum.
    nexus 4, optimus g, s3

aynı ışık koşullarında ekran parlaklığını en üst düzeye getirdim. xperia sp çok ezik kaldı. renkler soluk ve parlaklık artsa da siyah renk griye çalan bir hal aldı.

kamerasına gelince aynı uzaklıktan aynı açıdan foto.çektim. zoomladığımda kumlanma bariz şekilde fazlaydı. bu fiyata kamerası daha kötü bir telefon söyler misin? varsa fp kralı SP diyelim?
    3 saat fazla şarj gidecek diye hergün soluk bir ekran ve kalitesiz bir kameraya mahkum mu olacağız yani. yemişim adreno 320sini. hergün oyun oynamıyoruz ama her elimize aldığımızda o tft erkanın solukluğuna üzülüyor olacağız.

Alıntıları Göster
    Kamera dersen Lumia 920, gerisi için Optimus G

• Xperia sp,magazada on dk deneyip sallayanlara aldirma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

Xperia sp,magazada on dk deneyip sallayanlara aldirma.

+1 katılıyorum
  • İşletim sistemi senin için sorun olmayacaksa Lumia 920 derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KediTartaklayanBodyciFare

İşletim sistemi senin için sorun olmayacaksa Lumia 920 derim.
    Aslında Nexus 4 de fiyatına göre baya iyi fakat Xperia SPyi deneyecem yarın ...
  • quote:

Alıntıları Göster
    Windows işletim sistemli telefonların android telefonlardan daha stabil çalıştığına dair forumda çok yorum okudum. Neden wp8 telefonları listeye bile almadıklarını anlamadım açıkçası...

Şekli itibariyle biraz farklı olması senin için sorun değilse nokia telefonlar bana başarılı geliyor. Şahsen androidten sıkılmış biri olarak ben bir daha ki telefon tercihimi wp8 den yana kullanacağım.
  • quote:

Kart destegı batarya radyo kasa saglamlıgı bakımından ustundur sp.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grndy80

quote:

Kart destegı batarya radyo kasa saglamlıgı bakımından ustundur sp.

Alıntıları Göster
    kasa olarak sağlamduruyor sp. nexus 4 e göre daha iyi duruor şekil olarak. ancak beyaz renkteki alüminyum çerçeve adi bir plastik havası vermiş siyahı alınmalı bence. kamerası kesinlikle s3 ten kötü. ekranı da soluk duruyor. sonuçta tft ne kadar iyi olursa olsun amoledle yarışamaz bence.

bugün az kalsın nexus 4 sipariş ediyordum ama hoparlör sesi cızırtısından korktuğum için vazgeçtim. yarın s3 le sp yi tekrar elime alıp inceleyeceğim. kamera performansını gözardı ederek almayı düşünüyorum çünkü dayanıklılık da önemli.
    s3 her ne kadar polikarbon malzeme kullandım dese de düşünce çatlayacakmış gibi duruyor sanki.

• quote:

kasa olarak sağlamduruyor sp. nexus 4 e göre daha iyi duruor şekil olarak. ancak beyaz renkteki alüminyum çerçeve adi bir plastik havası vermiş siyahı alınmalı bence. kamerası kesinlikle s3 ten kötü. ekranı da soluk duruyor. sonuçta tft ne kadar iyi olursa olsun amoledle yarışamaz bence.

bugün az kalsın nexus 4 sipariş ediyordum ama hoparlör sesi cızırtısından korktuğum için vazgeçtim. yarın s3 le sp yi tekrar elime alıp inceleyeceğim. kamera performansını gözardı ederek almayı düşünüyorum çünkü dayanıklılık da önemli.
    s3 her ne kadar polikarbon malzeme kullandım dese de düşünce çatlayacakmış gibi duruyor sanki.

Alıntıları Göster
    kasa kalitesi+performans+pil = xperia sp s3 ten uzak dur bır dusmeye kasası çatladı

• quote:

Orijinalden alıntı: mipa90

kasa kalitesi+performans+pil = xperia sp s3 ten uzak dur bır dusmeye kasası çatladı

+1 sp s3 ten dahaustun saglam ve kaliteli cihaz.
  • s3 alıcaksan sp al derim lumia yi bilemiyorum
  • lumia al 3 yıl güncellemesi var
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kapkara Kartal

lumia al 3 yıl güncellemesi var
    kardeşim göz denen bisey var yaa. mağazada tekrar baktım s3 ile sp ye. sp al diyenlere hayretle şaşıyorum doğrusu. güneş gözlüğüyle mi bakıyorsunuz telefon siyah renk vermiyor soluk bir gri var. siyahı yansıtamıyor bile tft ekran. daha da bisey demeyeceğim artık. ayrıca 3 mm dışarı fırlamış power tuşu da ne öyle. değiştirilmeyen batarya. kötü bir kamera performansı.

tam s3 alacakken vatandaki görevli s4miniyi gösterdi.

optimus g, nexus4, xperia s, sp, ion s3 derken şimdi ya s4mini ya s3 alacağım. kesin kararım. samsung adi plastik deniliyor ama plastikte polikarbon malzeme kullanılmış. lg optimusg almamamın nedeni emaneten duran yan tuşlar ve soyulan renk atan kenarlar.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.