Şimdi Ara

s3 mü yeni telefon mu?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
387
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eşimin telefonu çok eskidi sevgililer günü için sürpriz yapmak istiyorum. Elimde kardeşimin camını catlattıgı bir s3 var ya onun camını yeniletebilirim ve yanına bir hediye alabilirim yada 1000 tlye kadar yeni bir telefon alabilirim. Tavsiyeniz nedir?
    S3 hala iyi bir tercih gibi duruyor. Ama tam emin değilim.

Şimdiden tesekkürler

• quote:

Orijinalden alıntı: UzmanForumcu

Bence S3'ü 2.elden satıp eşinize G2 alabilirsiniz.Bayanlar için Gold ve Kırmızı rengi çok hoş duruyor.

Aynn guzel fikir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne kadara alırlar dersiniz ki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan84

Ne kadara alırlar dersiniz ki?

O konuda pek bilgim yok ama 350 400 tl mantıklı arkadaşın dediği gibi

• Teşekkürler cevaplar için. Bugün bir telefoncuyla konuştum 150 tlye alırım dedi. Az geldi açıkçası...
  • camı çatlak S3 ten bahsetmiyor muyuz ? S4 bile anca 500 - 600 ediyor.
  • Şimdi satayım mı satmayım mı?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Iphone 3GS mi yoksa Iphone 4 mü ?
    14 yıl önce açıldı
    S3 Mini hala kullanılır mı ?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • S3 ne yaptırmaya deger nede hediye vermeye,bulabilriseniz G2 bakin.

Hatta bayanlar icin kirmizi G2 mini daha sik olur,ve s3 ten cok daha iyi cihazlar.alternatif olarak huawei G7 de bakilabiir ama G2 daha ustundur.

• lg g2 tavsiyecisi 3 kisi yine yorum yapmis,kuzum siz bikmadinizmi g2 tavsiye etmekten,gece gunduz g2 g2 g2,bir zamanlar sovyet rusyadaki insanlar dunyanin en iyi arabasinin lada oldugunu zannediyomus,taki sovyetler yikilip insanlar baska arabalari gorunceye kadar,o misal,simdi eksi lemeyede baslarlar yorumu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozkan23 -- 20 Ocak 2015; 19:54:27 >
  • G2 iyidir fakat G3 beat bayanlar için daha uygun çok şık ve kibar bir telefon onuda düşünebilirsin.
  • bozkan23 kullanıcısına yanıt
    Hocam o aralık da ne var ki snapdragon 800 lü çok iyi performans veren bir telefon ? Hani anlayacam şunu başka bir cihaz olsa o aralık okey tamam diyecem de anlamıyorum.

• neyı ne kadar tavsıye edecegım kımseyı ılgılendırmedıgı gıbı,sorulan soru ve butcelere en uygun oldugunu dusundugum bır cıhazın onerılmesındekı yara nedır onuda cozemedım,neyse dogru tektir.Kım kendınce ne uygunsa onu onerır kaldıkı benzer butcede sorular cokca hgelıyorsa yapacak bırsey yok.az bılgınız olsun sonra fıkır uretırsınız.
  • Ozaman ben g2lere bakayım. O samsungu da yaptırmayım zira adam 300 tl istedi...
  • bende s3 ü yaptır kardeş on numara telefon hala.
  • 32 gb g2 paralel 16 gb s4 paralel geliyor o fiyata. günlük kullanımda g2 pil performansı ve zarafeti s4 ise performans ve kamerasıyla öne çıkıyor ama bayan kullanacaksa g2 tavsiyemdir.

• 1000TL bütçe varsa 700e Asus Zenfone5 alın kırmızı tam bayan telefonu. kalan 300lede yemeğe gidin boğaz kenarına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.