Şimdi Ara

S3 TRİO 3D/2X 4mb nasıl O/C yapılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Nasıl yapılır?Sırf zevk olsun diye ne olacak acaba.

• yannış bilmiyorusam 50mhz core sı ve 1 döngü başına 0,5 pikesel işleyen verihattı var.
  • powerstriple yapılıyodu galiba...
  • sağol.programın tam adresi: powerstrip
  • quote:

Orjinalden alıntı: gizmo

sağol.programın tam adresi: powerstrip

eee dostum o/c yapabildinmi bari
    3d olmayan bir kartda o/c nin ne getirisi olacak oda tartışılır bence
  • bende merak ediyom ama herhalde eline aldı
  • dalga geçmeyelim arkadaşlar ben o kartla 6 sene idare etmiştim
  • Phoahahahahahah o ne yaw...Onun her tarafı Mhz olsa ne...
  • bende aldım o karttan ama bios flash larken sorun cıkarsa die

oc mi hiç denemedim denememde ark dan ses yok kart gitti galiba
  • ya üzüldüm şimdi keşke tavsiye etmeseydik.....

ama birşey olacağını sanmıyorum... Hernekadar Core çıplak olsada... Pek zararı olmaz S3 e.....
  • S3 ne?
  • Bilmemen doğal... ta dedelerimiz zamanından kalma bir ekran kartıdır gerçi yeni kartları da var ama pek popüler değil artık malesef
  • Bu s3 diamond ile birleşmişti galiba.Pek birşey olmadı sanırım.Delta chrome vardı galiba en son.
    quote:

Orjinalden alıntı: cmanisali2001

Bilmemen doğal... ta dedelerimiz zamanından kalma bir ekran kartıdır gerçi yeni kartları da var ama pek popüler değil artık malesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Ağustos 2005, 0:56:44 >
  • deltachrome diye kartlar üretiyolar şuan kendi çaplarında

mühendislerinide üretimden önce hadi olm hadi lan atiyide nvidiayıda silecez diye gaza getiriyolar
    sonuçta böle dandiribükten kartlar ortaya çıkıo işte
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Bu s3 diamond ile birleşmişti galiba.Pek birşey olmadı sanırım.Delta chrome vardı galiba en son.
    quote:

Bilmemen doğal... ta dedelerimiz zamanından kalma bir ekran kartıdır gerçi yeni kartları da var ama pek popüler değil artık malesef

evet doğru hatırlıyorsun galiba.... yaw allahtan bilmiyorsun S3 ün ne olduğunu... bide bilsen ne olacak
    galiba en son 8*2 Pipeline lı bir kart çıkarmışdı.. yanılmıyorsam V8 diye geçiyor... 2k3 den 5-6k alıyordu yani 9700 ile yarışıyordu falan fişman...

S3 firması önemlidir... Open Gl yi amerikan ordusu için bulan firmadır kendisi

• http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/s3-gammachrome-s18-2.html şu enson çıkardıkları pciex kart gammachrome s18 İNCELEMESİ

şuda cenkin bahsettii XGİ VOLARİ V8 İNCELEMESİ AMA BU S3 DİİL ABİCİM BU XGİ AYRICA V8 REZALET Bİ KARTTIR. 9700 PROYU BIRAKIN 9200SEVİYESİ PERFORMANSI VARDIR
    http://www.tomshardware.com.tr/graphic/20031107/xgi-volari-01.html

LİNKTE 3D 2K3 TESTLERİNDE 5K ALAN KART VOLARİ DUO V8 DİR 16 PİPEDİR
    OYUNLARDA REZALETTİR 5 K ALDIĞINA BAKMAYIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan -- 2 Ağustos 2005, 1:09:44 >

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

Bu s3 diamond ile birleşmişti galiba.Pek birşey olmadı sanırım.Delta chrome vardı galiba en son.
    quote:

evet doğru hatırlıyorsun galiba.... yaw allahtan bilmiyorsun S3 ün ne olduğunu... bide bilsen ne olacak
    galiba en son 8*2 Pipeline lı bir kart çıkarmışdı.. yanılmıyorsam V8 diye geçiyor... 2k3 den 5-6k alıyordu yani 9700 ile yarışıyordu falan fişman...

S3 firması önemlidir... Open Gl yi amerikan ordusu için bulan firmadır kendisi

Bir arkadaşta s3 vardı.(Trio falandır)gta 2 oynuyorduk.Patlamalar olunca kare kare oluyordu.Baya kötüydü.Ben de evde tnt ile açıp paşa paşa oynuyordum.Hem gözümde tnt'nin değerini arttırmaya çalışıyordum daha kötüsü de varmış diyeO opengl olayı önemliymiş bu arada.

• hehehe ... karıştırmışım o zaman
  • quote:

Orjinalden alıntı: okan

http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/s3-gammachrome-s18-2.html şu enson çıkardıkları pciex kart gammachrome s18 İNCELEMESİ

şuda cenkin bahsettii XGİ VOLARİ V8 İNCELEMESİ AMA BU S3 DİİL ABİCİM BU XGİ AYRICA V8 REZALET Bİ KARTTIR. 9700 PROYU BIRAKIN 9200SEVİYESİ PERFORMANSI VARDIR
    http://www.tomshardware.com.tr/graphic/20031107/xgi-volari-01.html

LİNKTE 3D 2K3 TESTLERİNDE 5K ALAN KART VOLARİ DUO V8 DİR 16 PİPEDİR
    OYUNLARDA REZALETTİR 5 K ALDIĞINA BAKMAYIN

Sağol adresler içinO 5k olayı da 3dmark için özel sürücü çıkarmakla ilgilidir belki.Görünüşü kurtarmak için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Castle Bravo -- 3 Ağustos 2005, 1:12:43 >

• ÖNEMLİ DİİL DOSTUM

yok bea orayada açıklama yazmışlar
    zaten sürücüler beta
    adam gbi oyun açmıyo o sürücülerle
    hiçbioyun kartı tanımıyo
    ve zatan o kart çift gpulu idi yanlış hatırlamıyosam
    yani alsın artık 5k

EVT ADAMLAR 16 PİPELI ÇİFT GPULU KARTLA ZOR 5 K ALABİLİYOLAR YAZIK BUNLARA YAA

# Volari Duo V8 Ultra: Her birinde 8 piksel işhattı bulunan iki V8 Ultra yongası, Her bir yonganın çekirdek frekansı: 350MHz, bellek frekansı: DDR ile 375MHz, DDR2 ile 500MHz

ŞU RESİMDENDE ANLAYABLİCEENİZ GBİ BU KART Bİ B.KA YARAMAZ

BU ARADA YURT DIŞI SATIŞ FİYATI 890 DOLAR DI BU KARTIN

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan -- 2 Ağustos 2005, 1:21:36 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.