Şimdi Ara

s3 trio32/64 driver lazım acil yardım :)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.615
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 2 günlük kart lazımdı arkadaştan bunu aldım ama driver istiyor ne yüklemem gerekiyor bu canavara :)

• Ne kullanıyorsun Windows 95 ya da Vista'mı? S3 için 98'de, XP'de sürücü istemez, kendi tanır.

Neyse her durumda buyur:
    http://www.s3graphics.com/en/resources/drivers/legacy/software_archive.jsp
  • quote:

Orjinalden alıntı: mselcuks

Ne kullanıyorsun Windows 95 ya da Vista'mı? S3 için 98'de, XP'de sürücü istemez, kendi tanır.

Neyse her durumda buyur:
    http://www.s3graphics.com/en/resources/drivers/legacy/software_archive.jsp

xp yüklü genede istiyor indirdim buradan ama setup dosyası yok nasıl kuracağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N@Name -- 16 Nisan 2008; 16:52:12 >

• Sistem'den ünlem işaretli bilinmeyen aygıt olarak gözükene sağ tuşla tıkla Update Driver, Sürücü Güncelle ile bu açtığın zip dosyasının içini göster.
  • yapıyorum olmuyor xp için direk link verirmisin bu arada yardımın için teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi N@Name -- 16 Nisan 2008; 17:10:11 >

• Tam doğru sürücü indirdiğinden emin ol. Kartın üzerinde ya da bi PC Wizard türü programla baktığında tam model numarası yazar. Orada Trio 64 için 765drv ve 775drv diye iki ayrı dosya var.

Sağ tuşla tıklayıp Update Driver (Güncelleştir) dediğinde önce No, not this time (Hayır şimdi değil) seç, Install from a list or a specific location (belli bir hedef ya da yerden kur türü bir şey), açan pencerede de Browse (Gözat) ile açtığın zip dosyasını göster.
  • 765 kart ama xp için driver yok
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Windows 11 24h2 acil yardım
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Agp mi? pci mi? Agp ise elimde uygun fiyata kartlar var.
    Driver için driverguide.com adresini kullanabilirsin. Üyelik ister.
  • quote:

Orjinalden alıntı: N@Name

765 kart ama xp için driver yok

NT ve 98'i dene. NT XP'nin atasıdır. 98 sürücüleri de genelde çalışır.
    Ancak sürücü olmamasının asıl sebebi de o, XP sürücü istemeden tanır o kartı. Kartta bi arıza olmasın sakın?

Ek olarak: Kart 1 MB' mı 4 MB bellekli mi?
    Şu an takılı olduğu yere monitör bağlayarak görüntü alabiliyor olmalısın. İşin aslı şu an gördüğünden daha iyisi zaten pek olmayacak, 16 bit'de 800x600'ü görürüsün o kartla. 32 bit falan desteklemez, 800x600'de bile görüntüler donuk donuk hareket edecektir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mselcuks -- 17 Nisan 2008; 15:40:44 >

• kart pci yarına kadar takılı kalacak altı üstü xp için driver yokmu şunun
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: N@Name

765 kart ama xp için driver yok

NT ve 98'i dene. NT XP'nin atasıdır. 98 sürücüleri de genelde çalışır.
    Ancak sürücü olmamasının asıl sebebi de o, XP sürücü istemeden tanır o kartı. Kartta bi arıza olmasın sakın?

Şu an takılı olduğu yere monitör bağlayarak görüntü alabiliyor olmalısın. İşin aslı şu an gördüğünden daha iyisi zaten pek olmayacak, 16 bit'de 800x600'ü görürüsün o kartla. 32 bit falan desteklemez, 800x600'de bile görüntüler donuk donuk hareket edecektir.

çalışıyor dendi bana ama bozuk galiba neyse direk çöpe teşekkürler yardım için

• quote:

yazmıyorki kaç mb görüntü var ama renkler karışık 8bit olduğu için olsun idare ederim yarına kadar bu arada bu kart sisteme zarar vermez dimi anakarta filan

• Hayır vermez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.