Şimdi Ara

S3'üm var. Birisi araya girmezse parçalıyorum! (format attim cözüldü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar bu telefon beni deli etti. APK NAMINA hicbise yüklenmiyor.
    Googledan bakiyorum önüme gelen apk-installer linkleri dagitiyor.
    200 tane installer denesemde KUR butonuna basilmiyor.
    Hani bi uyari verse eror verse internette aricam ama butona bastırmıyor illetli telefon.
    Ayarlardan yabancı yazilimlara yükleme iznini zaten vermistim ginede olmuyor.

Zamaninda telefon alirkene forumda güya akil verdiler,
    "kesin S3 al" diye. 60-70 milyon insan kullaniyo.
    Bi derdin oldugu zaman forumda yazarsin aninda yardimci olurlar diye.

Hadi görelim simdi 70 milyon S3 kullanicisinin gücünü,
    bakalim 2 dakkada derdime derman buluncakmi.

Yoksa ben KUR butonuna balyozla giricem. Belki telefon son nefesinde uygulumayi kurar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UstaMuro -- 14 Aralık 2013; 22:47:05 >

• apk larımı kurmuyo telefon anlamadım ?
  • berk1937 kullanıcısına yanıt
    telefona APK dosyasi indirdim. üstüne tikliyorum, 2 secenek cikiyo, nasil yüklensin diye. seciyorum birini sonra uygulamanin istedigi izinler listesi geliyor. Hepsine okuduktan sonra kur butonuna basamiyorum. Buton var ama basamiyorum. Geri dön'e tiklayabiliyorum. Ama kur diyemiyorum. Sebebini anlamadim. APK installer ile denedim. Ayni yere gelince kur yerine basilmiyor.
  • başka apk dosyası denedinmi ?
    2 seçenek çıkınca 2. sini kullanıyorum ben.
    olmadı telefondaki önemli şeyleri bilgisayara vb. yedekleyip telefonu fabrika ayarlarına döndürüp deneyebilirsin.
    he bide bendede s3 var hiç böyle bi sorunla karşılaşmadım gerçi ama dediklerimi bi uygularsan faydası olabilir.
    Ben herseyi denedim. Gidilcek hangi yol varsa hepsini denedim. Telefondan sim karti cikardim gene denedim. ayarlardan güvenlik namina ne varsa kapadim gine denedim olmadi. Fabrika ayarlarina getirmek ne ise yaricak?
  • telefondaki bütün herşey silinir ! telefon ilk aldığın gibi olur.
    telefondaki önemli bütün herşeyi bilgisayara yedekleyip yapmanı tavsiye ederim.
    Deniyorum, bi yere gitme
  • Resimler dosyasi nerde ya. Bulamadim gitti.
  • Kamera ile çektiklerin mi ?
  • DCIM diye bi dosyanın içinde olması lazım
  • S3 almakla zaten hata yapmışsın Note 2 alabilirdin
    ben 4 ay sonra note 3 alıcam
    note 2 cok büyük. S3 bile bana büyük geliyo. Bidaki telefonumu nokia alicam. Eger androidli cikartirlarsa tabi :) bu arada telefonu formatladim. deniyorum apk yüklemeyi.
    senin allahina kurban. Yeminle oldu. Heralde android versiyonuyla alakali bi sorundu. Formatlayinca eski versiyonu yükledi. Ama ginede sinir bozucu durum. Her apk yüklemek istedigimde formatlamam gerekicek.
  • gerekmez diye düşünüyorum :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.