Şimdi Ara

S4 active alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
4
Favori
893
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar hızlıal da1099 TL 100 TL world puanla 999 TL te geliyor.Telefonu eşime alacağım. Sizce f/p nasıl.Telefon ayrıca Samsung Türkiye garantili.Bu fiyata alabilecegim başka alternatiflere açığım önerilerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Takip. İnceleyen varsa tft ekran nasıl?
  • S4 activin işlemcisi s4 ten daha hizli görünüyo bu dogrumu aceba.

• G2 çok daha iyi kesinlikle tavsiye ederim 1150 Tl :)http://www.n11.com/lg-d802-g2-16-gb-ekran-koruyucu-hediye-P16907576
    İllaha S4se performans olarak daha iyi ama ondada tff birde 8 mp kamera var.
    http://kiyas.la/tr/cep-telefonu/karsilastir/LG-G2-vs-Samsung-I9500-Galaxy-S4

• G2 yi bende çok beğeniyorum fakat parelel ithalat olması kafamı karıştırıyor.Birde n11 kazanılan puanlar sadece n11 de kullanılıyormuş.

• Kamera 8mp olması düşündürüyor ve pil hakkındaki söylentiler. Birde görüldüğü video ve fotoğraflarda s4 den daha iyi görüntü kalitesi (ekran) oldugu görülüyor.

• alınmaz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iphone 5s alınır mı?
    7 yıl önce açıldı
    İphone 14 Alınır Mı?
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: BerkhanBalta

alınmaz

Sebepleriyle beraber yazarsanız okuyanlar için daha faydalı olacağını düşünüyorum.
  • quote:

alınmaz

Neden alınmaz? A klas markaların(Samsung,htc,sony,LG) içinde fiyatına göre en donanımlı cihazlardan biri.

• Şuan s4 active ile yazıyorum. Bence oldukça güzel. Normal s4 ten tek farkı arka kameranın 13 değil de 8 mp olması. Ki dağlar kadar fark sayılmaz bu. Bir de ekranı Amoled değil tft lcd . Ancak su ve toz geçirmez özelliği sayesinde s4 ün önüne geçiyor ve bununla birlikte işlemci gücünün s4 ten daha iyi olduğunu da söyleyebiliriz.

Güneş ekrana vurduğunda bile çok net görüntü sağlıyor.

Ayrıca filmi diziyi falan 1080p full hd destekli oynatıyor.

4 çekirdekli ve 2gb ram olmasını da hatırlatırım.

Pil olayına gelirsek tam sağlıklı yorumda bulunamam
    Çünkü sürekli oyun oynuyorum ve uygulama kullanıyorum. Ama yine de pil ömründen mucizeler beklemeyin eğer sürekli oyun oynuyorsanız. Isınma problemi yok değil s4 te olduğu gibi bunda da var. Mesela araba yarışı açsanız 6 7 dakikaya ısınmaya başladığını hissedersiniz.

Tabi oyunlar ile haşır neşir olmayıp arada oynayacaksanız rahat 21 saati buluyor batarya süresi.

Son olarak şunu söyleyeyim bu telefonu denizin altında çekim yapmak için alacaksanız almanızı önermem. Xperia z o konuda daha iyi ama özellik bakımından s4 active daha iyi.

Sormak istediğiniZ başka bir şey varsa sorabilirsiniz.

• suya dayanıklılığı için alacaksanız almayın ama samsungun s serisini sevmem normalde bu cihazı çok sevddim suya dayanıklılık konusunda sony nin yanından bile geçemez ama
  • Merhaba, sormak istediğim bir iki şey var.
    Ekranın Ips oldugunu söyleyen de var ama tft sanırım; xperia sp vs gibi soluk mu duruyor, s4le yan yana getirdiniz mi? Gerçi nettekki incelemelerde bana active daha parlak geldi.

Ekranda gorilla glass yokmus sanırım ama zor şart teli diye geçiyor.

8mp bana yeterli gibi ama bi foto çekip atarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mimar Adayı

quote:

alınmaz

Sebepleriyle beraber yazarsanız okuyanlar için daha faydalı olacağını düşünüyorum.

s4 neden alınmazsa üstüne şubları ekle rezalet tasarım ve berbat ekran üstelilk kamera kötü

• quote:

Merhaba, sormak istediğim bir iki şey var.
    Ekranın Ips oldugunu söyleyen de var ama tft sanırım; xperia sp vs gibi soluk mu duruyor, s4le yan yana getirdiniz mi? Gerçi nettekki incelemelerde bana active daha parlak geldi.

8mp bana yeterli gibi ama bi foto çekip atarsanız çok memnun olurum. Teşekkürler.

sp nin ekranından daha soluk gibi

• quote:

quote:

internet incelemelerinde s4ten bile iyi duruyor; yan yana karşılaştırdınız mı acaba?

• Ekrana bazı yerlerde İps diyorlar.Ürünü kullanan varsa sorayım ekran İps mi?
  • quote:

quote:

quote:

internet incelemelerinde s4ten bile iyi duruyor; yan yana karşılaştırdınız mı acaba?

parlaklık aşırı ama kalite olarak sp den geride yanyana karşılaştırdım

• 9 ay xperia sp kullandım şimdi galaxy s4 active kullanıyorum.

samsungun tasarımları bence berbat ama s4 active istisnai bir şekilde çok iyi.

exran tft geçiyor ama ben ips kalitesi alıyorum amolede göre daha gerçekçi renkleri var. xperia sp'den daha iyi ekranı hem full hd hem de soluk durmuyor hiç. HER açıdan bakınca ekran görüntü kalitesi hiç düşmüyor.

antutu da s4 ve htc one'ı geçiyor. performansı akıcılığı çok iyi. 1.9 ghz snapdragon 600 var sonuçta.

telefon bataryası aşırı abanmazsanız 1 günü rahatlıkla geçiyor (30 saat falan)

ekran açık kalma süresi 3gliyken 4-4.30 saat 3g yerine wifi varsa 6 saate yakın gidiyor.

ISINMA SORUNU hiç yaşamadım.

su ve toza dayanıklı olması iyi ama hiç kullanmadım.

g2 alabilirdim ama güvenmedim malzeme kalitesi dandik ve tuşsuz olması hoşuma gitmedi. bende s4 active aldım çok çok memnunum.

kamera kalitesi çok iyi note 2 seviyesinde diyebilirim. xperia sp den açık ara daha iyi. ama s4 biraz daha iyi tabii ki.

96 db ses çıkaran hoparlörü var, harika bence.

htc one'dan daha donanımlı cihaz var 1200 tl'ye. en alınası telefondu benim için bu yüzden aldım bende.

bu da incelemesi:
    http://www.youtube.com/watch?v=rrh5Wm07ViE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelenbevili172hhc -- 18 Mayıs 2014; 12:29:37 >

• Kesinlikle fiyatına göre alınabilecek bir telefon.Kardeşime aldım kamera çekimleri ışığın az olduuğu yerlerde pek iyi değil.(çoğu cihazda bu böyle)fakat ışıklı ortamlarda yetiyor.Geri kalan özellikleri üst sınıf bir telefonda ne arıyor iseniz var.Kendimede g2 alacağım artık sıkıldıkça değişip kullanırız :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.