Şimdi Ara

s4 ekran karardı ve diğer sorunları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
2.171
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar bu sabah telefonu şarjdan çıkardım cebime koydum dışarı çıktım hava bulutluydu ekranın yeşilimsi olduğunu gördüm etraf aydınlık ondandır diye düşündüm sonra yeşillik koyulaştı ve telefonu yere düşürdüm elime aldım ekran morarmaya başladı ve en sonunda karardı başına gelen yada nedenini bilen varmı?
    birde cihazın içinin tamamen boş olmasına 2.4gb alan kullanmama rağmen telefon kasıyor sürekli kamera geç açılıyor uygulamalar geçaçılıyor tuş kilidi geç açılıyor daha önce note2 kullanıyordum bu sorunları yaşamıyordum kasma ondada vardı ama bundakinin 10da2si kadardı
     s4 ekran karardı ve diğer sorunları s4 ekran karardı ve diğer sorunları

• Geçmiş olsun ,samsung işte ne olacağı belli değil

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şimdi böyle oldu
     s4 ekran karardı ve diğer sorunları
  • cidden sıkıntılıymış s4 telefonun heryeri hata
  • Uluslarası yabancı forum sayfalarına bakılırsa s4 sensör mağduru bir cihaz olduğu görülecektir. Aynı arabalardaki gibi ne kadar sensör o kadar da dert geçmiş olsun.
  • 0z0z 0 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler. sensörler çalışmasada olur ama şuan ekranın sadece %5 var kalan heryer siyaha büründü
  • quote:

Orijinalden alıntı: selooohc

teşekkürler. sensörler çalışmasada olur ama şuan ekranın sadece %5 var kalan heryer siyaha büründü

derhal servise ve garantiye gönderin. umarım çözülür bir şekilde çok üzüldüm adınıza.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.