Şimdi Ara

s4 league

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
1
Favori
175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar s4 league oynamayı beceremiyorum sadece s4 deil hiçbir online oyunu beceremiyorum.Goleyde iyiydim ama pcmde kasmaya başladı.Bildiğiniz sistemi düşük oyunlar online oyuun var mı ve o oyunla ilgili taktikler.çok canım sıkılıyo pc de wolfteam ve s4 de ölme öldürme sayısını görseniz siz de bana hak verirsiniz.SİSTEM ÖZELLİKLERİM:1.75 GB RAM İŞLEMCİ AMD SEMPRON (TM) SI-42 EKRAN KARTI 700 MB

• s4 league eskiden bayıla bayıla oynadığım bir oyundu. sonra hileciler türedikten sonra soğudum üzüle üzüle.
    Dostum ya messi gibi doğuştan gelir yetenek yada ronaldo gibi çalışa çalışa geliştirirsin.
    Öncelikle çevremde senin gibi yeteneği olmayan ama oynamaya çalışan insanlar var. Arkadaşlarını sinir etmekten ileriye gitmiyor çoğu zaman takım oyunlarında. (ÖRN:Dota, CS:GO)
    Bence bırak oynama derim bilgisayar oyunlarını. Sosyal ol kız arkadaş edin, varsa daha çok vakit geçir, arkadaşlarınla dışarıya filan çık, en önemlisi ailene zaman ayır. bugün var yarın olmayabilirler.
    Ha gerçekten sıkılıyorum oynamak istiyorum dersen çok çalışman lazım. kimse 30-5 oynayarak başlamıyor. bazen bazı oyunlarda aylar alabiliyor gelişmek.
    Belirli taktikler belirle önce onları uygula. kendince tuzaklar kur. birebirde daha iyiysen birebir tuzaklara çekmeye çalış rakiplerini. takımla daha iyiysen bire bire kalmamaya çalış oyunlarda.
    kulaklık kullanmaya çalış. kablolu mouse klavye kullanmaya bakpingi düşük tutmaya çalış, herşeyi geç keyif almaya çalış gelişeceksin. iyi oyunlar

• Bu arada mmorpg oyunlara yönelebilirsin. (level kasmalı, görev yapmalı). Belki 100lerce mmorpg denedim ama bugün 8. yılım olarak tekrar silkroada başlama kararı aldım. ah efsanem :D mmoları araştırıp deneyebilirsin çok fazla yetenek istemez
  • BeastCrawL kullanıcısına yanıt
    teşekkürler önerin için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.