Şimdi Ara

s4 mantıklı ancak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • s4 >= htc one > xperia z. bence xperia z'yi kafadan ele. malzeme kalitesi ve güzellik istiyorsan iphone 5 al onun yerine her ne kadar xperia z ile aynı işletim sistemini kullanmasa da. sana önerim s4 veya htc one. xperia z'nin malzeme kalitesi, görünüşü ve donanımı htc one kadar iyi değil. sadece su geçirmiyor. s4 ise htc one'dan az biraz daha daha iyi donanıma sahip. bir de samsung ilginç özellikler koyuyor telefonlarına. iphone 5 de görüntü olarak bence hepsinden iyi, hepsinden kompakt bir telefon ama telefonla uğraşan bir insanan 1 hafta sürmez telefondan sıkılman. çünkü seni çok limitliyor. ama uygulamaları, oyunları "hala" android'den daha iyi seviyede. kapalı kutu olduğu için de sorun çıkarmıyor. çıkarırsa da sen kendi çabanla çözemiyorsun.

• quote:

Orijinalden alıntı: Chandler Bing

s4 >= htc one > xperia z. bence xperia z'yi kafadan ele. malzeme kalitesi ve güzellik istiyorsan iphone 5 al onun yerine her ne kadar xperia z ile aynı işletim sistemini kullanmasa da. sana önerim s4 veya htc one. xperia z'nin malzeme kalitesi, görünüşü ve donanımı htc one kadar iyi değil. sadece su geçirmiyor. s4 ise htc one'dan az biraz daha daha iyi donanıma sahip. bir de samsung ilginç özellikler koyuyor telefonlarına. iphone 5 de görüntü olarak bence hepsinden iyi, hepsinden kompakt bir telefon ama telefonla uğraşan bir insanan 1 hafta sürmez telefondan sıkılman. çünkü seni çok limitliyor. ama uygulamaları, oyunları "hala" android'den daha iyi seviyede. kapalı kutu olduğu için de sorun çıkarmıyor. çıkarırsa da sen kendi çabanla çözemiyorsun.

aslında ucu açık sistelerden ağzım yandı bir kere(bada OS). ama tabi bu androidle bir değil iphone çok stabil dedğiniz gibi aslında bi bakıma iyi ama ekran biraz küçük ve her güzel şeyin paralı olması sıkıntı adroidde paran yoksa bile değişik yöntemlerle yine edinebiliyorsun uygulama & oyun gibi şeyleri o açıdan çok iyi s4 kafama daha çok yatıyor malzeme kötü olsada birçok açıdan iyi gibi biraz daha one'a göre

• Bana kalırsa Xperia Z'yi elemelisin.eski sistem bir işlemci ile geliyor ve donanım o çözünürlüğe tam olarak yetemediği için oyunlarda kasma yapabiliyor malesef.
    Galaxy S4 önerebilirim çünkü samsung yazılım desteği açısından iyi bir firma bazen geç bile olsa yinede yazılım güncellemesi alıyor.Ki çok satıldığı için de custom rom vb seçenekler de oldukça fazla.
    Diğer yandan note 2 de öneririm bana kalırsa dizayn olarak s4 den daha iyi bir cihaz.
    HTC One yada One X+ da önerebilirim fakat açıkçası işlemcisi şuan piyasaya çıkmak üzere olan cihazlara göre Xperia Z gibi bir önceki nesil olduğu için pek cezbedici değil gibi gelebilir.
    LG'nin Optimus G Pro modeli de düşünebilirsin aslında bence fena değil fakat dizayn olarak s4e benziyor ve malum LG'nin güncelleme desteği sıkıntı.
    Ve son olarak Nexus 4 öneririm.Yine Sistem olarak şuan çıkmak üzere olan cihazlardan daha düşük bir donanımı var fakat,saf android olması cihaza ekstra hız ve stabillik katıyor.Önceki cihazım galaxy nexus'tu ve donma-takılma neredeyse hiç olmuyordu.Ancak saf android arayüzünden ben bir süre sonra sıkılmıştım,tema custom rom da kesmemeye başlamıştı.
    Ios konusunda arkadaşların dediğine katılıyorum.Ios androide göre daha stabil bir işletim sistemi ancak özelleştirme pek yok-kapalı bir sistem.bu yüzden de daha stabil zaten.
    Bir tercih verecek olursan bana göre sıralama şöyle Galaxy S4 ile HTC One kafa kafaya.2.sırada Note 2 ile Nexus 4..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodisCoking -- 4 Nisan 2013; 21:56:24 >

• hocam yorumun için teşekkür ederim. lg markasını düşünmüyorum çünkü lg marka bana hep itici gelmiştir ve hiç sevemedim modellerini galaxy nexus gibi modeller mantıklı olabilir zaten benimde öncelikli tercihim s4 gibi hiç olmazsa samsungun amiralı olmasından dolayı yazılım desteği kolayca bitmeyecektir. htc one da aynı şekilde ama htc one braz daha kapalı kutu gibi duruyor kameranın ultra olması gibi durumlar htcyi biraz daha korkutucu hale getiryor gibi şuanlık
  • quote:

Orijinalden alıntı: noook

quote:

Orijinalden alıntı: VAYACONDIOS07

Samsung Galaxy Note 2 kullanıyorum , gayette memnunum. Eğer böyle bir cihaz olmasaydı kesinlikle tercihim şu sıralar çıkan, çıkacak olan telefonlar içinde hTC One olurdu.

hocam note 2 de düşündüm aslında ancak internet incelemesinde bir yavaşlık gördüm nota bastığında baya bekledi hatta basmadım sanıp yenden bascakken açıldı bu yavaşlık sizdede var mı oyunda kamerada durum nasıl kullanıcı olarak

Açıkçası hız ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Yalnız bazı durumlarda kalibrasyonda sıkıntı yaşıyordum. Videoyu açınca ekran dönmüyor, dönüncede eski haline geç geliyordu. Son yüklediğim bir kaç uygulamayı silince düzeldi gibi. İnternette videoları incelediğimizde hocam, htc one ında takıldığı anları gözlemledim. Bu s4 için menü de gezinirken bile yaşanıyordu. Çok takılmamak lazım. Arkadaşlarımın iphone 5 lerini de inceledim. Cihaz hakikaten çok hızlı ama bana nedense hiç çekici gelmiyor. İyi akşamlar dilerim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: noook

quote:

Samsung Galaxy Note 2 kullanıyorum , gayette memnunum. Eğer böyle bir cihaz olmasaydı kesinlikle tercihim şu sıralar çıkan, çıkacak olan telefonlar içinde hTC One olurdu.

hocam note 2 de düşündüm aslında ancak internet incelemesinde bir yavaşlık gördüm nota bastığında baya bekledi hatta basmadım sanıp yenden bascakken açıldı bu yavaşlık sizdede var mı oyunda kamerada durum nasıl kullanıcı olarak

Açıkçası hız ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Yalnız bazı durumlarda kalibrasyonda sıkıntı yaşıyordum. Videoyu açınca ekran dönmüyor, dönüncede eski haline geç geliyordu. Son yüklediğim bir kaç uygulamayı silince düzeldi gibi. İnternette videoları incelediğimizde hocam, htc one ında takıldığı anları gözlemledim. Bu s4 için menü de gezinirken bile yaşanıyordu. Çok takılmamak lazım. Arkadaşlarımın iphone 5 lerini de inceledim. Cihaz hakikaten çok hızlı ama bana nedense hiç çekici gelmiyor. İyi akşamlar dilerim.

katkınız için teşekkür ederim. iphone müthiş şekilde stabil ama artık herkesin elinde olması itici hale getirdi. telefonun üstüne yeni şeyler koymamaları telefonu sadece telefon olarak kullanmayanlar için itici hale getirdi. note 2de de fazla sorun olmadığını söylüyorsunuz o da düşünülebilir.

• Bu s4'un malzeme kalitesi kotu diyenler eline hiç almislarmi teli acaba nasil bu kaniya variyorlar daha piyasya çikmayan bir tel için gercekten anlam vermek guç. o yuzden almayi isteyenler dusunenler bu tur yorumlari kulak ardi etsinler. Telefon piyasaya çiktiktan sonra alirken kendiniz malzeme kalitesini gorup olçup degerlendirip alin derim. egerki imkan yaratabilirsem kendime ay sonunda galaxy s4 almayi dusunuyorum elimdeki iphone 5i çikartarak.
  • Öncelikle bir s3 kullanıcısı olduğumu söyleyerek başlayayım :)

Benim bakış açım şöyledir sırf dış görünüşü daha güzel diye aynı fiyata eski mimariye sahip işlemcili bir notebook almam veya daha düşük rami olan yada daha düşük depolama seçeneği olan yada daha eski teknoloji bir ekran kartı kullanan ve bunun gibi şeyler, benim için değiştirilemeyecek şeyler daha önemlidir artık piyasada milyon çeşit kap var dış görüntüsünden sıkılırsan takarsın bir kap istediğin görüntüye kavuşursun zira sağlamlık da öyle bir kap takarak bu problem de aşılabilir samsung telefonlar için bahsedilen malzeme kalitesinin düşük olması aslında şöyle birşey arka kapak plastik olduğu için insanlar malzemenin kalitesiz olduğundan bahsediyorlar yada tasarımı gereği s3 ün ön camı kasadan birazdaha dışarda olduğu için düşürmeniz durumunda şansınıza bağlı olarak ekran büyük hasar alabiliyor ama dediğim gibi kaliteli bir kılıfla veya biraz daha özenli bir kullanımla bunun üstesinden gelinebiliyor ben bugüne kadar sadece kısa bir süre flip cover kullandım telefonu çıplak haliyle kullanmak daha çok hoşuma gidiyor ekranda koruyucu bant olmadığı halde herhangi bir çizik yok.

Değiştirilebilir pil, arttırılabilir hafıza, çok daha fazla geliştirici desteği, daha sağlıklı güncelleme imkanı, bakıldığında daha yeni nesil donanım (octa işlemcisi şu an mobil cihazlarda kullanılabilecek en yeni mimariye sahip cortex a15), Daha fazla aksesuar bulma imkanı, Daha iyi ekran (henüz yüzde yüz hazır olmasa da amoled ekran teknolojisi geleceğin teknolojisi olacaktır bu bir gerçek), daha iyi kamera. Bence bu özellikler s4 ü rakiplerinden daha ön plana çıkartmış durumda.

Son olarak alışveriş yapmadan önce ihtiyacı belirleyip bu doğrultuda önem verilen noktalar 2. plana atılacak noktalar belirlenip sistemli bir şekilde sonuca varılmalı diye düşünüyorum başkalarının görüşünden çok sizin görüşünüz daha önemlidir bence forum sadece bilmediklerinizi öğrenmek için bir araçtır karar tamamen size ait olmalıdır çünkü kimi insan için fiziksel home butonu bir avantaj kimisi için ise dezavantajdır, kimisi power butonunun üste olmasını ister kimisi için ise sağda olması çok daha kullanışlıdır benim için herzaman donanım yaptığım seçimde en ön plandadır geri kalan herşey bir şekilde değiştirilebilir :)

• quote:

Orijinalden alıntı: seFaßjk

Öncelikle bir s3 kullanıcısı olduğumu söyleyerek başlayayım :)

Benim bakış açım şöyledir sırf dış görünüşü daha güzel diye aynı fiyata eski mimariye sahip işlemcili bir notebook almam veya daha düşük rami olan yada daha düşük depolama seçeneği olan yada daha eski teknoloji bir ekran kartı kullanan ve bunun gibi şeyler, benim için değiştirilemeyecek şeyler daha önemlidir artık piyasada milyon çeşit kap var dış görüntüsünden sıkılırsan takarsın bir kap istediğin görüntüye kavuşursun zira sağlamlık da öyle bir kap takarak bu problem de aşılabilir samsung telefonlar için bahsedilen malzeme kalitesinin düşük olması aslında şöyle birşey arka kapak plastik olduğu için insanlar malzemenin kalitesiz olduğundan bahsediyorlar yada tasarımı gereği s3 ün ön camı kasadan birazdaha dışarda olduğu için düşürmeniz durumunda şansınıza bağlı olarak ekran büyük hasar alabiliyor ama dediğim gibi kaliteli bir kılıfla veya biraz daha özenli bir kullanımla bunun üstesinden gelinebiliyor ben bugüne kadar sadece kısa bir süre flip cover kullandım telefonu çıplak haliyle kullanmak daha çok hoşuma gidiyor ekranda koruyucu bant olmadığı halde herhangi bir çizik yok.

Değiştirilebilir pil, arttırılabilir hafıza, çok daha fazla geliştirici desteği, daha sağlıklı güncelleme imkanı, bakıldığında daha yeni nesil donanım (octa işlemcisi şu an mobil cihazlarda kullanılabilecek en yeni mimariye sahip cortex a15), Daha fazla aksesuar bulma imkanı, Daha iyi ekran (henüz yüzde yüz hazır olmasa da amoled ekran teknolojisi geleceğin teknolojisi olacaktır bu bir gerçek), daha iyi kamera. Bence bu özellikler s4 ü rakiplerinden daha ön plana çıkartmış durumda.

Son olarak alışveriş yapmadan önce ihtiyacı belirleyip bu doğrultuda önem verilen noktalar 2. plana atılacak noktalar belirlenip sistemli bir şekilde sonuca varılmalı diye düşünüyorum başkalarının görüşünden çok sizin görüşünüz daha önemlidir bence forum sadece bilmediklerinizi öğrenmek için bir araçtır karar tamamen size ait olmalıdır çünkü kimi insan için fiziksel home butonu bir avantaj kimisi için ise dezavantajdır, kimisi power butonunun üste olmasını ister kimisi için ise sağda olması çok daha kullanışlıdır benim için herzaman donanım yaptığım seçimde en ön plandadır geri kalan herşey bir şekilde değiştirilebilir :)

hocam kılıf işi gayet mantıklı s4 benim içinde bir adım önde zaten şuana kadar.

ayrıca eklmek isterim ben zaten fikir alıyorum yaptığınız yorumdada gayet güzel fikir edindim. akıl akıldan üstündür olayı

htc one da pil çıkmama olayı çok eksi bir durum gerçkten 2 sende piller kendi yiyor o büyük sıkıntı.

• quote:

Orijinalden alıntı: cocainbar

Bu s4'un malzeme kalitesi kotu diyenler eline hiç almislarmi teli acaba nasil bu kaniya variyorlar daha piyasya çikmayan bir tel için gercekten anlam vermek guç. o yuzden almayi isteyenler dusunenler bu tur yorumlari kulak ardi etsinler. Telefon piyasaya çiktiktan sonra alirken kendiniz malzeme kalitesini gorup olçup degerlendirip alin derim. egerki imkan yaratabilirsem kendime ay sonunda galaxy s4 almayi dusunuyorum elimdeki iphone 5i çikartarak.

haklısınız hocam yani herkes isim üzerinden yorumluyor ele alındığında çok farklı bir durum çıkabilir genel kanı aynı imajın korunmasıyla telefon çıkmadan eskimiş olması yalnızca o sıkıntılı bir durum.

• xperia z veya iphone5 al bence
  • S4 ve xPeria Z'yi gördükçe utanıyorum (Bilgisayarımdan üstün cihazlar) S4'ü ben S3'le aynı şekilde aynı büyüklükte biliyordum fakat daha büyükmüş. Note2 Kadar.S4'ün boyutu sorun olmazsa al derim eğer çok büyük dersen xPeria Z düşün.
  • Yurt İçi Galaxy S3 Note 2 İphone 4 Biraz Zorlarsanız 4S Yetebilir Bu Cihazlarda Cok İyi Cihazlar Her İhtiyaçınızı Karşılayacaktır Yurt İçi Avantajı Ömür Boyu Rahat Olacaksınız Kayıt Sıkıntınız Olmayacak Ve 2 Senede Garantide Olacaksınız Herhangibi Bi Sorunda Garantiye Yollayabilirsiniz

Yurt Dışı Cihazları Alabilecekleriniz İphone 5 Galaxy S4 HTC Telefonları Yurt Dışı Sıkıntılı Oluyor Biliyorsunuz Kayıt Sıkıntıları Oluyor Cihaz Bişey Olursa Malese Garanti Bakmıyor Ama

Ben Size Kısa Ve Öz Yurt Dışı Kayıtlı İphone 5 Alırsanız Alın Cok Sene Götürür Sizi
  • s4 derim
  • İphone 5 alip jb yaparsan suanki en iyi telefona sahip olursun. Jb yapmam dersen S4 dusunebilirsin derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S4 için kalitesiz diyenler ne bekliyorlar ki anlayamıyorum. Arkadaş telefon hafif olsun istiyorsunuz, ince olsun istiyorsunuz. E haliyle plastik veya polikarbon malzeme kullanacaklar. Ki hafif ve ince olsun. Alüminyum olduğu zaman çizilecek veya ağır olacak. Bu eleştirenler bunları bilmiyorlar mi acaba?
    Sağlam telefon isteyenler Ericsson A 1018 kullansınlar,hem şarj problemi de yok. 1 hafta şarjı gidiyormuş. :)

Öneriye gelecek olursam, ben olsam biraz daha bekler S4 alırdım. Şuan S2 kullanıyorum ve hem iPhone 5 hemde note 2 kullanıyorum ayni zamanda. Stabilite arıyorsanız, telefonu fazla kurcalamayayım diyorsanız iphone 5 öneririm. Ekran büyüklüğü önemliyse kesinlikle Note 2 almalısınız. Hiz olarak iPhone 5 ile Note 2 kafa kafaya benim gözlemim. Karar yine de sizin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yiğit Alp Demirkıran

S4 ve xPeria Z'yi gördükçe utanıyorum (Bilgisayarımdan üstün cihazlar) S4'ü ben S3'le aynı şekilde aynı büyüklükte biliyordum fakat daha büyükmüş. Note2 Kadar.S4'ün boyutu sorun olmazsa al derim eğer çok büyük dersen xPeria Z düşün.

s4 note 2den küçük .note 2 5,55 inch , s4 4,99 inch
  • quote:

S4 ve xPeria Z'yi gördükçe utanıyorum (Bilgisayarımdan üstün cihazlar) S4'ü ben S3'le aynı şekilde aynı büyüklükte biliyordum fakat daha büyükmüş. Note2 Kadar.S4'ün boyutu sorun olmazsa al derim eğer çok büyük dersen xPeria Z düşün.

aynen hocam neredeyse bilgisayarlardan iyi durumda bu cihazlar daha neler çıkacak kimbilir boyut sıkıntı değil hocam 6 inç olmadıkça 5 5.5 inç kabulumuzdur

• quote:

aynen hocam neredeyse bilgisayarlardan iyi durumda bu cihazlar daha neler çıkacak kimbilir boyut sıkıntı değil hocam 6 inç olmadıkça 5 5.5 inç kabulumuzdur

• quote:

Orijinalden alıntı: Kilbox

Yurt İçi Galaxy S3 Note 2 İphone 4 Biraz Zorlarsanız 4S Yetebilir Bu Cihazlarda Cok İyi Cihazlar Her İhtiyaçınızı Karşılayacaktır Yurt İçi Avantajı Ömür Boyu Rahat Olacaksınız Kayıt Sıkıntınız Olmayacak Ve 2 Senede Garantide Olacaksınız Herhangibi Bi Sorunda Garantiye Yollayabilirsiniz

Yurt Dışı Cihazları Alabilecekleriniz İphone 5 Galaxy S4 HTC Telefonları Yurt Dışı Sıkıntılı Oluyor Biliyorsunuz Kayıt Sıkıntıları Oluyor Cihaz Bişey Olursa Malese Garanti Bakmıyor Ama

Ben Size Kısa Ve Öz Yurt Dışı Kayıtlı İphone 5 Alırsanız Alın Cok Sene Götürür Sizi

hocam zamanında dışardan bi wave aldım(almaz olaydım) sıkıntı olmadı o açıdan yurtdışı zorlayıp s4e veya htc one'a zorlamk istiyorum ama olmazsa dediğiniz gibi iphonea dönücem s3den daha iyi geliyor bana

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.