İphone 5 alip jb yaparsan suanki en iyi telefona sahip olursun. Jb yapmam dersen S4 dusunebilirsin derim.
hocam dışarıdan i5 getirip jb yapamam heralde ya patlarsa diye o sıkıntı olur o açıdan s4 mantıklı sizin yorumunuza göre
quote:
Orijinalden alıntı: amanhem
S4 için kalitesiz diyenler ne bekliyorlar ki anlayamıyorum. Arkadaş telefon hafif olsun istiyorsunuz, ince olsun istiyorsunuz. E haliyle plastik veya polikarbon malzeme kullanacaklar. Ki hafif ve ince olsun. Alüminyum olduğu zaman çizilecek veya ağır olacak. Bu eleştirenler bunları bilmiyorlar mi acaba? Sağlam telefon isteyenler Ericsson A 1018 kullansınlar,hem şarj problemi de yok. 1 hafta şarjı gidiyormuş. :)
Öneriye gelecek olursam, ben olsam biraz daha bekler S4 alırdım. Şuan S2 kullanıyorum ve hem iPhone 5 hemde note 2 kullanıyorum ayni zamanda. Stabilite arıyorsanız, telefonu fazla kurcalamayayım diyorsanız iphone 5 öneririm. Ekran büyüklüğü önemliyse kesinlikle Note 2 almalısınız. Hiz olarak iPhone 5 ile Note 2 kafa kafaya benim gözlemim. Karar yine de sizin.
evet hocam mantıklı hafif tel için mecburen öle malzeme kullanmalılar başka türlü ağır olacaktır. bir arkadaş demişti kılıf diye o şekilde gayet dayıklı bir telefon elde edilecektir s4 için. dedğiniz gibi note 2 i5 kadar hızlıysa o da olabilir tr alımı için
kardeşim sağlık açısından s3 !! Cep Telefonların SAR(Radyasyon) Değerleri açısından sony ve iphone un değerleri çok yüksek.htc de öyle..SAR değerlerini kimse önemsemiyor maalesef ama sağlık herşeyden önemli ;)
quote:
Orijinalden alıntı: noook
quote:
Orijinalden alıntı: PlayLoud
İphone 5 alip jb yaparsan suanki en iyi telefona sahip olursun. Jb yapmam dersen S4 dusunebilirsin derim.
hocam dışarıdan i5 getirip jb yapamam heralde ya patlarsa diye o sıkıntı olur o açıdan s4 mantıklı sizin yorumunuza göre
Jb yapınca telefon patlayacak diye bişey yok , elektronik cihaz olayı birazda şans işi. Yurtiçi cihaz alırsın , şansın yoksa yine burnundan gelir. Ama elbette yurtiçi garanti her zaman iyidir , en azından kafan rahat olur muhattap bulabilirsin vs.. Bütçen ip5 yurtiçi cihazların sınırında , yani biraz daha zorlarsan yurtiçi cihaz alabilirsin , sıfır ya da ikinci el az kullanılmış temiz ve garantili ip5 bulabilirsin. Ben de benzer bir kararsızlığı bundan 2 ay önce yaşamıştım. Üstelik elimde bi de note 2 vardı. iphone 5 alıp jb yaptım , hem ios kalitesini hemde android özgürlüğünü yaşar oldum. Bugün olsa yine aynı şeyi yapardım çok memnunum. Akıcılık , kullanım pratikliği , boyutları tam istediğim gibi ama sen ne bulursun bilemem. Genel olarak hem yazılımsal hemde malzemesel olarak kaliteyi hissediyorsun zaten. S4 hakkında hiçbir fikrim yok görmedim bilmiyorum ama okuduklarım ve izlediğim videolardan anladığım kadarıyla note 2 ile s3 arasında boyutlara sahip yine bu iki samsung modelinden biraz daha performanslı bir cihaz gibi görünüyor , en azından kağıt üzerinde. Ama ne note2 ne de s3 den s4 e geçilecek kadar bir durumu yok bence. Neyse toparlamak gerekirse benim tavsiyem ; hem android hem de ios sever biri olarak ve ikisininde üst düzey cihazlarını kullanmış biri olarak iphone 5 dir.
quote:
Orijinalden alıntı: funky soul
kardeşim sağlık açısından s3 !! Cep Telefonların SAR(Radyasyon) Değerleri açısından sony ve iphone un değerleri çok yüksek.htc de öyle..SAR değerlerini kimse önemsemiyor maalesef ama sağlık herşeyden önemli ;)
aynen hocam katılıyorum o konuda önemli ama cep telefonu baştan başa sağlıksız yani sar mar kimse tınlamıyor
quote:
quote:
quote:
Jb yapınca telefon patlayacak diye bişey yok , elektronik cihaz olayı birazda şans işi. Yurtiçi cihaz alırsın , şansın yoksa yine burnundan gelir. Ama elbette yurtiçi garanti her zaman iyidir , en azından kafan rahat olur muhattap bulabilirsin vs.. Bütçen ip5 yurtiçi cihazların sınırında , yani biraz daha zorlarsan yurtiçi cihaz alabilirsin , sıfır ya da ikinci el az kullanılmış temiz ve garantili ip5 bulabilirsin. Ben de benzer bir kararsızlığı bundan 2 ay önce yaşamıştım. Üstelik elimde bi de note 2 vardı. iphone 5 alıp jb yaptım , hem ios kalitesini hemde android özgürlüğünü yaşar oldum. Bugün olsa yine aynı şeyi yapardım çok memnunum. Akıcılık , kullanım pratikliği , boyutları tam istediğim gibi ama sen ne bulursun bilemem. Genel olarak hem yazılımsal hemde malzemesel olarak kaliteyi hissediyorsun zaten. S4 hakkında hiçbir fikrim yok görmedim bilmiyorum ama okuduklarım ve izlediğim videolardan anladığım kadarıyla note 2 ile s3 arasında boyutlara sahip yine bu iki samsung modelinden biraz daha performanslı bir cihaz gibi görünüyor , en azından kağıt üzerinde. Ama ne note2 ne de s3 den s4 e geçilecek kadar bir durumu yok bence. Neyse toparlamak gerekirse benim tavsiyem ; hem android hem de ios sever biri olarak ve ikisininde üst düzey cihazlarını kullanmış biri olarak iphone 5 dir.
hocam yurtiçi ip5 için sıfırı açısından zorlayamıyorum 500 lira bnm için çok para şuanlık ancak 2. el olayı olabilir ama nedense bende ömrümde 2.el cihaz almadım hiç ısınamadım o olaya sanki sürekli birşey çıkacakmış geliyor. arkadaş tanıdıktan bulursam düşünebilirim tavsiyeleriniz için teşekkürler
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: funky soul
aynen hocam katılıyorum o konuda önemli ama cep telefonu baştan başa sağlıksız yani sar mar kimse tınlamıyor
bence çok onemlı
Apple İphone 5 Sar Değeri: 0.95 w/kg
Apple İphone 4S Sar Değeri: 1.11 w/kg
Samsung Galaxy S3 Sar Değeri: 0.34 w/kg buna göre s3 ün sar değeri çok çok düşük.4s ise bedava verseler almam.çünkü 1 in üzerinde olması büyük tehlike yaratabileceği anlamına gelir. 0.95 de az değil .
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme