Şimdi Ara

S4 mi Htc One mi Xperia Z mi (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Skyfall.

Xperia Z, suya ve toza karşı dayanıklı zaten Donanım Haber'in yarım saat kadar su içinde bekletme videosu vardı sanırım. Yani S4'ün bu konuda daha kaliteli olduğu söylenemez.

Suya ve toza karşı dayanıklı olması bence gereksiz.Denize telefonla giren yoktur sanırım.Ayrıca tüm deliklerini kapaman lazım. Ama Huawei'ye bakın.Delikler açık olsa bile su su girmiyor.
    S4'ün suya ve toza dayanıklılıkta Xperia Z'den daha iyi olduğunu söylemedim dediğin gibi söylenemezde.Lakin DH'nin ön incelemesini gördüysen telefonun üst tarafını incelemede hafifçe bir yere çarpmışlardı ve bunun sonucunda ufak bir deformasyon oluşmuştu.
    Konuya dönersek tutuş hissi bu kadar önemliyse Htc One iyi seçim olacaktır.Ama tutuş hissi iyi olmasın dayanıklılığı(plastik bükülebilir ve darbeyi emebilir ek olarak Gorilla Glass 3 mevcut) ve performansı önemli olsun derseniz S4 daha iyidir.
    Sonuç olarak bence S4'ün diğer telefonlardan farkı , dış görünüş ve tutuş hissinde bitiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 20 Mart 2013; 17:12:59 >

• Htc one almaya karar verdim. benim için tek eksiği fiziksel bir home tuşunun olmaması. ( iphone ve s4 te olan tuş).
  • Xperia Z
  • Xperia Z.
  • Ben de xperia z ile htc arasında kaldım. Şu kanıya vardım;

Eğer yüksek ses ve görüntü istiyorsan htc (bana göre htc arayüzü çok eğlenceli)

Donanım olarak arkadamda dursun, suya toza dayanıklı olsun diyorsan sony diye düşünüyorum.

Ama şöyle bir şey var ki ne htc alan ne de xperia z telefonunu alan üzülür. İkisi de birbirine yakın telefonlar ikisinin de ülkemize gelmesini beklicem ve elime alıp incelicem.
  • xperia z gerisi hikaye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • xperia z tabiki galaxylerin hiçbirinde kasa kalitesi yok plastik kasa at çöpe bana kalırsa hatta s4 ile iphone 5i bile kıyaslama.Ben sana xperia z yada olmayan seçenek olarak iphone 5 derim buram buram kalite kokuyor
    edit:hatta lumia serisine yeni bir telefon geliyormuş onu bile bekleyebilirsin ama s4 tek kelime ile pişmanlık s3 kullandığım için s4tende fazla bir şey beklemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-323E4D72D -- 24 Mart 2013; 1:47:19 >
  • Htc one, Xperia Z ve Galaxy s4 üçünüde elime aldım 20 ye yakın Htc one ve Xperia Z getirip sattım yanlız bu 3ü arasında kesinlikle HTC One en iyisi tasarım ekran ve ses olarak. galaxy s4 çok iğrenç
  • S4'ü bir kere kafadan elede ikisi için ortada bariz farklar yok hangisi kafana yatıyorsa onu al bence
  • xperia z nin ekranının sharp olduğunu nerden anlayacaz...
  • Abiler ben kaç ay xperia z bekledim. Tam alacakken one m7 kıllandım onu da bir göreyim istedim. Aslında tam bir Sony ciyim. sigara yapsa onu alır içerim o kadar elektronikte sony e güvenirim. Ama Xperia z'ye uyuz oldum abi... Niye? İşte şu yüzden: Abi ben xperia z çıkmadan önce xperia ion alacaktım. Ama z'yi beklemiştim. Sony center lara xperia z geldi mi? hemen damladım aynı gün. Orada ne yaparsın? Tabii ki en yakınındaki en iyi telefonla kıyaslarsın? Yani ion'u... Neyle kıyaslarsın? En basitinden ikisinin de fabrika çıkışı üzerinde aynı videolardan var tabii ki tanıtım videoları... onları açarsın aynı anda aynı videoları, aynı anda play'e basarsın... Bir de ne göreyim abi: xperia ion un görüntüleri çok daha parlak ve daha da önemlisi çok daha canlı renklerden oluşuyor...!!! Ben aylarca ionu almadım z y,i bekledim ama şimdi görüntüsünün iondan daha kötü olduğunu bile bile nasıl alayım dedim? Sakın keskinlik parlaklık falan kısıktır abi demeyin. o kadar saftorik değilim. Bir de 3 tane falan sony centerda bu testi defalarca yaptım. amatör gözlerin bile ilk bakışta anlayacağı şekilde z ve ion arasında keskinlik ve canlılık farkı var... aaaah ah... oysa tasarım ve malzeme kalitesinde sony yi tek geçerim... Ben önemserim abi.. hakkaten önemserim... bir de malesef sony nin arayüzü pek bi resmi, pek bi sevimsiz, pek bi oldschool... Ah bir de tabiii sesi çok çıkmıyor. ama temiz ve yüksek kalite hoparlör sesi çok da güzel bir şey olurdu... neyse...He One'ın ekran görüntüsünü canlı hiç görmedim ama hiçbir kuşkum yok. incredible s var bende şu anda... Benim telefon alış veriş şeklim, En iyisini alıp 2 sene falan kullanmaya çalışıyorum.. Bu yüzden S4 ün 4+4 ü çok büyük avantaj kesin. yani telefonu aldıktan bir sene sonra uygulamalar ve oyunların geleceği aşamalardan sonra iyi ki zamanında s4 almışım dersiniz. Ama şu anda 6 ay 1 sene kadar 3 telefon arasında gözle görülür işlemciye bağlı çok büyük fark olmaz diye düşünüyorum.

S4 ün amoledi ile aramızda büyük sorunlar olur bizim bi de aaabi... ben şu süper amoled olayına hiç sıcak bakamıyorum.... bence o ekranda sharpness problemi çok büyük.. s2 s3 s4 note 2 hepsinde aynı sıkıntı var dolayısı ile parlaklık contrast falan sondayken bile s-lcd lerde olan keskinlik hiçbir zaman olmuyor... o parlaklık hiçbir zaman amoledlerde bulunmuyor.... htc ile s3 karşılaştırılınca sanki samsungda ekranın önünde hep bir tül perde varmış gibi... o sorun olmasa kesin samsung alırdım...

HTC'nin benim için tek dez avantajı şu: apple ve samsung kadar ilkeli bir üretici değil...

1.000.000 tane model bence pazarlama için ciddiyetsiz bir hareket. Biraz araştırmadan hangi model en son model, hangisi daha iyi anlayamıyorsunuz. Gerçi samsungun da birsürü saçma modeli var ama en azından amiral gemilerinin hangileri olduğunu biliyorsunuz.s3 note 2..eee? sonra ne çıkar s4 note3... apple da nedir: 3, 3s, 4, 4s, 5, 5s....

Şimdi ne olacak bu da fark mı almak için diyeceksiniz. Ama bunlar önemli şeyler şirket ciddiyetini gösteriyor biraz... Bu tür hareketler HTC'nin kanatlarını huawei gibi kendisinin de fasondan gelen bir şirket olduğu gerçeğine reçele ayakları yapışan sinekler gibi yapıştırıyor....

Ama naapalım iphone 5 kullanamayacak kadar anormal olduğumuz için bizim sıralamamız şöyle olacak:

1. HTC ONE M7 (DONANIM 88 PUAN ) (TASARIM 83 PUAN)- 81 REPUTASYON.
    2. SONY XPERIA Z (DONANIM 86 PUAN) (TASARIM 86 PUAN) - 86 REPUTASYON.
    3. SAMSUNG S4(DONANIM 89 PUAN) - (TASARIM 77 PUAN) 84 REPUTASYON

Ben ONE alıcam ama elimdeki cihazın malzeme kalitesinin ve tasarımının da sony gibi olmasını, işlemcisinin de 4+4 çekirdek olmasını isterdim....

Bence siz de SONY alın... Ki, sony bu yolda emin adımlarla devam ederek eksiklerini kapasın ki bi sonraki telefonumu SONY alayım. s4 alın diyemiyorum zaten çok satacak, zaten samsung elektronikte acaip satıyo, onlar zaten kendilerini gittikçe geliştirir... Ama o amoled den bi vazgeçsinler be abiii. ne o öyle... flu ekran.. hayalet filmi kibi... tenk yu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gencodiz -- 30 Nisan 2013; 0:16:09 >

• Denizde havuzda çekim yapmıyacaksan xperia z yi baştan ele zaten hafta sonu baya inceleme fırsatım oldu . htc one x , xperia z , nexus 4, iphone 5 dörtlüsünü uygulama ve tarayıcı hızları olarak karşılaştırdım xperia z baya yavaş kalıyor.

Galaxy S4 ve HTC One arasında kaldım. HTC One şuan piyasadaki telefonlar arasında en iyi ekrana sahip. Tasarım ve sağlamlık olarak S4 den daha iyi , 4 ultrapixel kameraya sahip test sonuçarına ve kağıt üstündeki bilgilere bakarak karar vermek çok yanlış. Sana tavsiyem S4 ve HTC One satışa çıktıktan sonra gidip incele

HTC One'daki Beatsaudio BoomSound ve kulaklıklar ses kalitesi konusunda bütün rakiplerini tokatlar :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Supportaydın -- 30 Nisan 2013; 0:20:41 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: zodiac97

Denizde havuzda çekim yapmıyacaksan xperia z yi baştan ele zaten hafta sonu baya inceleme fırsatım oldu . htc one x , xperia z , nexus 4, iphone 5 dörtlüsünü uygulama ve tarayıcı hızları olarak karşılaştırdım xperia z baya yavaş kalıyor.

Galaxy S4 ve HTC One arasında kaldım. HTC One şuan piyasadaki telefonlar arasında en iyi ekrana sahip. Tasarım ve sağlamlık olarak S4 den daha iyi , 4 ultrapixel kameraya sahip test sonuçarına ve kağıt üstündeki bilgilere bakarak karar vermek çok yanlış. Sana tavsiyem S4 ve HTC One satışa çıktıktan sonra gidip incele

HTC One'daki Beatsaudio BoomSound ve kulaklıklar ses kalitesi konusunda bütün rakiplerini tokatlar :D

xperia z tarayıcı olarak htc one'dan daha hızlı. sen bildiğin incelememiş rüyanda görmüşsün herhalde kardeş.

• quote:

Orijinalden alıntı: Regionella

quote:

Orijinalden alıntı: zodiac97

Denizde havuzda çekim yapmıyacaksan xperia z yi baştan ele zaten hafta sonu baya inceleme fırsatım oldu . htc one x , xperia z , nexus 4, iphone 5 dörtlüsünü uygulama ve tarayıcı hızları olarak karşılaştırdım xperia z baya yavaş kalıyor.

xperia z tarayıcı olarak htc one'dan daha hızlı. sen bildiğin incelememiş rüyanda görmüşsün herhalde kardeş.

Sanırım mesajımı dikkatli okumadınız.

Ben xperia z, iphone 5 , nexus 4 ve htc one x dörtlüsünü uygulama açış ve tarayıcı hızlarını karşılaştırdım.İphone 5 ve Nexus 4 Xperia Z den uygulama ve tarayıcı hızı olarak daha hızlı.İphone 5 > Nexus > Xperia Z > Htc One X.Ek olarak çok verimli bi test yaptığımı düşünmüyorum çünkü 3 cihazın android sürümleri farklıydı android ve ios u karşılaştırmak doğru değil diye düşünüyorum.Benim izlenimlerim böyle. Xperia Z ve Htc One ın tarayıcı hızları hakkında bilgim yok henüz Htc One ı inceleme fırsatım olmadı cihaz satışa çıktıktan sonra inceleyecem.

• samsunga herkes bi kulp takıyor ama şu anda en beğendiğim telefon samsung. cam olarak gorilla glass 3 kullanıyor şu anda benim bildiğim en sağlamı o , başka telefonda yok sanırım. kasa plastik diyorsunuz ama bu tip telefonları alınca zaten bi koruyucu kılıf alıyoruz iphone da olsa htc de olsa öyle yani. şıklık göreceli bende x z yi beğenmiyorum köşeli tuğla gibi telefon. donanım bakımından x z , s4 ün yanına yaklaşamıyor. bence suya girmesi harici hiç bir artısı yok o da önemli bir özellik değil bence 13 senedir telefon kullanıyorum 1 kere bile suyla teması olmadı.

tercihim s4 den yana
  • Full HD bu telefonlarda ilk defa kullanılan bir teknoloji olduğu için bu cihazların üzerlerindeki işlemci ve grafik kartlarının buna uygun olmadığı söyleniyor. Ben de bu üçünden birini almayı düşünüyorum ancak bu da kafamı kurcalıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Skyfall.

quote:

Orijinalden alıntı: sierraleone

Testlerde S4 Daha önde gözüküyor ama hangisi alınır ?

Testleri önemsiyorsanız S4 alın. Fakat malzeme kalitesi ve dayanıklılığa bakıyorsanız Z sınıfının en iyisi şuan. HTC One tip olarak hoş görünüyor. Hangisini seçerseniz seçin performans konusunda sizi üzecek cihazlar değil ki S4 çekirdek fakat Android zaten henüz 8 çekirdeğe tam destek veriyor mu bilmiyorum. Kısaca üç cihazda çok iyi.

S4 4 çekirdek gücünde yanlış anlaşılmasın 4+4 ten 8 çekirdek oluyor , sadece 4 ünü kullanabiliyor s4 .
  • Evet arkadaşlar bir teknoloji çılgınlığıdır gidiyor sonumuz hayır ola asgari ücretin 774TL olduğu bir ülkede 2000TL ye telefon satılıyor :)) durumu iyi olanları müstesna tutuyorum ama gelir seviyesi düşük olduğu halde borç harç kredi kartı ..vs ile bu tür telefonlardan almaya niyetlenen arkadaşlar 6 ay beklesinler şimdiki satış fiyatlarının yarısına alırlar.

Akıllı telefon pazarında benim için öncelik sırası

1- Bu tür telefonların genellikle ekranları büyük olduğu için büyük bataryaya ihtiyaç duyarlar batarya kapasitesinin büyüklüğü ve şarzının uzun gitmesi en önemli konu
    2- Telefondaki menünün kolaylık ve kullanılabilirlik durumu (motorola olması gerek bir mesaj yazmak için akla karayı seçmiştim saçma sapan bir menüsü vardı)
    3- Telefonun tasarımı inceliği görünümü..vs
    4- Telefonun donanımsal özelliği (çekirdek sayısı, gpu su ..vs)

telefona servet vermeye değmez biraz bekleyince de uygun fiyata alınır para kolay kazanılmıyor arkadaşlar samsungu, sony i ya da hty yi yeni çıkarttığı modeli hemen alalım diye zengin etmeyelim. bu telefonların maliyeti nedir ki? bu kadar fahiş fiyatla satılıyorlar?

• Bende sony diyorum ama bir gözüm samsung s4 de diger gözümde haziranda cıkacak 5s de

• Fotograf kalitesi olarak 4s gecebilirler mi

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.