Şimdi Ara

S4 mi Htc One mi Xperia Z mi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
2
Favori
3.186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Samsung galaxy s4 , Htc one veya Sony xperia Z yi mi tercih edersiniz ?

• Htc one ile xperia z arasinda kaldim ben :) s4 hikaye bana gore

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürekli Dizi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Testlerde S4 Daha önde gözüküyor ama hangisi alınır ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sürekli Dizi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Peki oyun açısından hangi telefon iyi
  • arkadaşlar zaten açıklama yapmışlar. Ben z diyorum .

• quote:

Orijinalden alıntı: emeksiz005

arkadaşlar zaten açıklama yapmışlar. Ben z diyorum .
    Teşekkürler Daha cok Kisi hangi telefon olduğunu yazarsalar Daha iyi olur alacaklar fikir sahibi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: sierraleone

Oyun acisindan one ile z arasinda , one daha iyi . Youtube a bak

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    iPhone 6s'mi Samsung s6'mı
    3 yıl önce açıldı
    C5 ultra mi z2 mi ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ` quaD.

quote:

Oyun acisindan one ile z arasinda , one daha iyi . Youtube a bak

Alıntıları Göster
    Xperia Z nin Oyun performasına baktım mesut abinin oyun incemelerinde oyunlar kasıyor ama yabancılar cok akıcı oynuyor özellikle gta da oyunlarda eşit gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sierraleone -- 17 Mart 2013; 22:07:01 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emeksiz005

arkadaşlar zaten açıklama yapmışlar. Ben z diyorum .
    Üçüde performans olarak çok yakın.
    Samsung ucuz hissi veren plastik malzeme kullandığı için bu sene listemden çıkardım.
    Sanırım tasarımından dolayı HTC ONE alacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KayhanKaan

Üçüde performans olarak çok yakın.
    Samsung ucuz hissi veren plastik malzeme kullandığı için bu sene listemden çıkardım.
    Sanırım tasarımından dolayı HTC ONE alacağım.

Alıntıları Göster
    Z alacağım kesin ve net 2 hafta sonra elimde
  • quote:

Orijinalden alıntı: gently weeps

Nerden sipariş verdin
  • Bence HTC One M7.Tasarımı felanda hoş

• quote:

quote:

Nerden sipariş verdin

sipariş vermedim hocam :) avea dan yada sony center dan alacağım. eğer avea uygun olursa aveadan. karşılaştırcağım kısaca en hesaplı nasıl olur diye :)
  • quote:

quote:

quote:

Nerden sipariş verdin

sipariş vermedim hocam :) avea dan yada sony center dan alacağım. eğer avea uygun olursa aveadan. karşılaştırcağım kısaca en hesaplı nasıl olur diye :)

Alıntıları Göster
    Teşekkürler :) Yorumlara bakılırsa bu sene samsungun yılı değil inşallah hatalarından ders cıkarırlar

• quote:

Teşekkürler :) Yorumlara bakılırsa bu sene samsungun yılı değil inşallah hatalarından ders cıkarırlar

kesinlikle sana katılıyorum samsung htc nin kasasıyla gelseydi abartısız 200 milyonu bulurdu benim tercihimi soracak olursanız bende kesinlikle htc one almayı düşünüyorum aralarında aman aman hiç bir fark yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugrad

quote:

kesinlikle sana katılıyorum samsung htc nin kasasıyla gelseydi abartısız 200 milyonu bulurdu benim tercihimi soracak olursanız bende kesinlikle htc one almayı düşünüyorum aralarında aman aman hiç bir fark yok.

Alıntıları Göster
    htc one daha güzel duruyor. s4 beklenen kadar şık çıkmadı. sony mi htc mi onu bilmiyorum ama.

• Htc one daa yakın duruyor. Şu an S4 benim için tasarım anlamında hayal kırıklığı yarattı. Yinede satacaktır o ayrı fakat S3 ile arasında çok az fark var. Xperia z ve htc one tasarımları mükemmele yakınken s4 olmadı diyorum. Zaten s3 ile birlikte gelen tasarım anlayışını hiç beğenmedim. Sadece note 2 de güzel duruyor.
    Üç cihaz arasında müzik kamera arayüz ve tasarımı değerlendirirsek One her türlü alır. Performansı değerlendirmiyorum hepsi üst düzey.
    İnternet performansında s4 alır gibi geliyor. S3 te de üst düzey internet performansı sunuyordu.

• quote:

Orijinalden alıntı: Peregrino

Htc one daa yakın duruyor. Şu an S4 benim için tasarım anlamında hayal kırıklığı yarattı. Yinede satacaktır o ayrı fakat S3 ile arasında çok az fark var. Xperia z ve htc one tasarımları mükemmele yakınken s4 olmadı diyorum. Zaten s3 ile birlikte gelen tasarım anlayışını hiç beğenmedim. Sadece note 2 de güzel duruyor.
    Üç cihaz arasında müzik kamera arayüz ve tasarımı değerlendirirsek One her türlü alır. Performansı değerlendirmiyorum hepsi üst düzey.
    İnternet performansında s4 alır gibi geliyor. S3 te de üst düzey internet performansı sunuyordu.
    samsung'a tepki için sony'e dahada iyi tasarım yapmasına destek için bence sony alınmalı?
    gözle görülür performans farkı bence yoktur.ancak ilerdeki güncellemelerde durum ne olur bilinmez.
    htc her konuda sabıkalı.pili az gider güncelleme çıkarmaz kısaca sattığı malın arkasında durmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi esperer -- 17 Mart 2013; 23:22:08 >

• quote:

Orijinalden alıntı: esperer

samsung'a tepki için sony'e dahada iyi tasarım yapmasına destek için bence sony alınmalı?
    gözle görülür performans farkı bence yoktur.ancak ilerdeki güncellemelerde durum ne olur bilinmez.
    htc her konuda sabıkalı.pili az gider güncelleme çıkarmaz kısaca sattığı malın arkasında durmaz.

Alıntıları Göster
    tasarım göreceli olsada en şık xperia z oldukça karizma görüntüsü var

ayrıca suya toza dayanınıklılığı ile öne geçiyor, s4 performans olarak testlerde önde biraz, ancak günlük kullanımda bu farkın anlaşılması zor olur

• quote:

Orijinalden alıntı: herhangibirey

tasarım göreceli olsada en şık xperia z oldukça karizma görüntüsü var

ayrıca suya toza dayanınıklılığı ile öne geçiyor, s4 performans olarak testlerde önde biraz, ancak günlük kullanımda bu farkın anlaşılması zor olur

Alıntıları Göster
    Z yi ben listemden çıkardım. One ve S4 arasında kaldım. Sanırım One seçeceğim. Telefon hakikaten tasarım olarak , şıklık olarak çok güzel. S4 plastik olması tasarımda pek yenilikçi olmadığı için seçmeyeceğim galiba. Ama One da da şu arka kapak olmaması ve açmaması beni biraz şüphe içinde bıraktı. Bataryaya bir şey olursa diye. Şu anlık fikrim One dan tarafta , telefonlar gelmesine kadar değişebilir.

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.