Şimdi Ara

S4 Mini Oyunlarda Kasma Sorunu! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
4.520
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam önermem demişsiniz. bu oyun oynuyacak olanlar için mi geçerli? yoksa oyunsuz normal kullanım (bol internet, whatsapp ve bol video) için de mi önermiyorsunuz?
    (s4 mini 900 küsura düşmüşken alayım diyorum ama pişman olmktan korkuyorum)
  • quote:

Orijinalden alıntı: atilla1990

hocam önermem demişsiniz. bu oyun oynuyacak olanlar için mi geçerli? yoksa oyunsuz normal kullanım (bol internet, whatsapp ve bol video) için de mi önermiyorsunuz?
    (s4 mini 900 küsura düşmüşken alayım diyorum ama pişman olmktan korkuyorum)

Oyun amaclı dıyorum.İnternet video açısından gayet başarılı.
  • Oyun için alınmaz yani S4 Mini? Peki Nexus 4'ün oyun performansı iyimi asphalt 8 oynarken bile kasma yaşamak istemem açıkcası...
  • quote:

Orijinalden alıntı: utku097

Arkadaşlar s4 minimi sattım.Keşke araştırıp alsaydım dıyorum ve sımdı oyle yapacam saten s4 miniyi alırken aceleye dek geldı.Şimdi Soruyorum sızlere sp yoksa nexus 4 mü .Veya yeni telefonlar cıkacakmı kullananlar varsa beklıyorum.

Sağlık olsun ve hayırlısı olsun diyorum. Oyun için sp derim ama kameraya s4 mini kadar iyi değil nexus tavsiye etmem arttırılabilir hafızası yok en basitinden sp içinde iyi araştırın paralel İthalat 900 e var ya da distr. Garantili uygun yerlere yönelin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada xperia z 1300 lere düştü yeni telefon almış olmasam kaçırmazdım

• quote:

Orijinalden alıntı: g.enver

Bu arada xperia z 1300 lere düştü yeni telefon almış olmasam kaçırmazdım

Hocam link atarmısınız hani nerde teknosada 1750 hala?
  • İstanbul bilişimde 1300 lira

• quote:

İstanbul bilişimde 1300 lira

Benim linkde 1.400 diyor?http://www.istanbulbilisim.com.tr/xperia-z-siyah-sony-cep-telefonu-en-ucuz-fiyatlari,37389.html
  • quote:

Orijinalden alıntı: Speedmcpolat

quote:

İstanbul bilişimde 1300 lira

Benim linkde 1.400 diyor?http://www.istanbulbilisim.com.tr/xperia-z-siyah-sony-cep-telefonu-en-ucuz-fiyatlari,37389.html

1380 é alınıyor işte doların arttığını da hesaba kat. Dolar 1.90 lara geri düşsün adamlar Dubai den yeni parti getirdiklerinde 1250 ye bile satarlar

• atilla1990 A kullanıcısına yanıt
    Hocam oyunları kaldırdım ben zaten çoğu oyun kasıyor. Şimdi gayet güzel telefon kullanım açısından. Ama oyun performansı hiç iyi değil o yüzden hayal kırıklığı yaşadım keşke diğer telefonlara baksaydım dedim. Sizin için oyun önemli değilse alabilirsiniz interneti çok çok hızlı genel olarak arayüz de sıkıntılı değil.
    Edit: boyut ve tasarım olarak cidden çok güzel hakkını yemeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kanarya51 -- 23 Ocak 2014; 22:26:04 >
  • merhaba arkadaşlar bende S4 mini kullanmaktayım . telefon marka fiyat performans olarak sınıfına ve boyutlarına göre güzel zarif bir telefon.

S3 ile kıyasladığımda menülerde dolaşım , kilit ekranından çıkış telefon öğelerini kullanımı S4 minide belirgin bir şekilde daha iyi.

Fakat 1.7 dual işlemci , Ram ve Ekran GPU su daha iyi olmasına rağmen alakasız bir şekilde oyunlarda kasılma oluyor.

Genelde Thor oynuyorum; Çözüm olarak oyun oynayacağım zaman görev yöneticisinden etkin uygulamalar ve ram hafızasını sildiğimde gayet akıcı bir şekilde sorunsuz oynayabiliyorum.

Tüm android telefonlar için gecerli olmak üzere ram hızlandırıcı programlarını pek tavsiye edemeyeceğim , bilhassa donanım olarak düşük cihazlarda belirgin anlık hızlanmalar yaratmakta fakat sonrasındaki kasılmalar yüzünden programları kullanmaya bağımlı olmaktasınız, ayrıca cihaz sürekli programları tekrar açarken silinen bellek öğelerini yerine koyarken extra olarak pilden harcamaktadır.

• AreYouMyMommy kullanıcısına yanıt
    Fena telefon değil ama ya bunu alacaksan zaten demek ki 1000tlnde var o zaman ne gerek var bunu almaya biraz daha koy derim ben ya da araştır derim kesinlikle 1000 küsür liraya bundan daha iyi telefonlar var piyasada yada git S3 al derim bence kesinlikle daha iyi.

• utku097 kullanıcısına yanıt
    Evet 2013 modeli bilmiyorum ama s3mini value edition ile mc4 oynadım arka planda face müzik açıken gram kasma yok saşırtı beni çok iyiydi bildirim geldiği halde bile ama sufbay eskiden takılmıyordu şimdi biraz takılıyor ama mc4 hala süper bu optimizasyondan dolayı kaynaklanıyor büyük ihtimal bir mc4 falan deneyin derim ben.

• utku097 kullanıcısına yanıt
    Çünkü mc4 veya asphalt gibi oyunları kaldıran bir cihaz sufbay gibi bir oyunda takılıyorsa bu büyük ihtimal sorunun oyundan kaynaklandığı anlamına geliyor tabi hızlı oyunlarda fps de yetmiyebiliyor buda tuhaf bir durum ama böyle bir sorun var adam mc4 oynuyor hiçbirşey yok ama çok hızlı bir oyun oynuyor yarış falan mesela telefon fps yani saniyedeki fotoğraf karesini yakalayamadığı için hafif duraklamalar oluyor takılıyor gibi ki 60fps telefon var oyunda 20 fps veriyor ki buda saçmalık.

• Telefonu şarjda fazla kullanmayın ekran kartı vs cpu falan çok ısındığı için zamanla ısınan parçalar eskir ve ısınan her parçanın ömrü kısalır
    grafik işlemcisi ağır oyunlarda çok ısınır çünkü oyunda ne kadar gerçeğe yakın grafik varsa grafik işlemcisi o grafiği ekrana getirebilmek için o kadar daha çaba harcar ve ısınır ve eğer dediğim gibi şarjda oynanırsa zaten telefon içine enerji alarak ısınıyor ve siz buna oyunu vs eklerseniz parçalar dahada çok ısınır ve eskir telefon şarja takıldığında kendini dinlenme moduna alır kendini toparlaması için,dinlenmesi gerekmekte ve gerekiyorsa bunu kapalı yapmalıdır.Yani bu detaylar atlanıyorsa birden bire kayaya çarpmış gibi hissetmeniz yakın olabilir.Bu uyarılara dikkat edilmeli bu konuda oyun ve performans konusunda büyük etki yaratır.

• kaan262626 kullanıcısına yanıt
    Adreno305 grafik işlemcisi kullanıyor çif çekirdekli snapdragon 1.7 GHZ, S3mini 2013 1GHZ mail-400 mp media tek kullanıyor s3mini value edition 2015 modeli çif çekirdekli 1.2GHZ vivante gc1000 marvellpxa986 cpu kullanıyor.Aslında Adreno305 çift çekirdekli 1.7 GHZ oyunlarda kasmayacaktır.s3mini 2015 vivante gc1000 ile mc4'ü uçuruyor asphalt'da gayet iyi çalışıyor üstelik yüksek alçak fark etmiyor hayret sadece ısınıyor.Ama s3minilerin cpu frakansları vs daha yüksek s4mininin 400'lerde s3mimilerin 600.Aynı şekilde ram frakanslarıda daha yüksek onun haricinde zaten diğer söylediklerim grafik ve saat hızları var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jfkdljk -- 7 Eylül 2015; 0:15:58 >
  • atilla1990 A kullanıcısına yanıt
    Hiç oyun oynamaz diye bi kaide yok oynar sadece fazla yüklenmeyin ve şarj konusunda yani şarjda fazla kullanmamaya dikkat edin şarjda oyun oynandığı zaman tel kızar ve çok ısınan her parçanın ömrü kısalır.

• The Mcp kullanıcısına yanıt
    S4mini asphaltı kaldırır fakat ısındığı zaman bir fps kaybı yaşanır oyun hafif duraklar ben s3 mini 2015 ile denedim gayet başarılı.Ama 2015 yılnda çıkan yeni modelini diyorum.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.